5 legjobb arcpakolás, amelyet az esküvő előtt kell alkalmazni

Az esküvők a menyasszonyokról szólnak. Ezért természetes, hogy minden lány a legjobbnak akar látszani, hiszen ezen a napon minden szem rá szegeződik. A legtöbb menyasszony számára az egyik legnagyobb gond a tökéletes smink és megjelenés megszerzése ezen a különleges napon. A legtöbb menyasszony sok dolog miatt stresszel a nagy naphoz vezető napokban, így nagy a valószínűsége az olyan problémáknak, mint a pattanások, a sötét karika és a hasonló bőrkiütések. Az arckezelés nemcsak tökéletes módja az esküvő előtti bőrproblémák kezelésének, hanem a legjobb relaxációs módszer is. Egy menyasszony nem megengedhet magának semmit, csak a legjobbat egy arcpakolásban, így az esküvő előtt van az 5 legjobb arcpakolás.

A legjobb arcpakolások az esküvő előtt:

Lássuk az 5 legjobb arcpakolást az esküvői alkalmazás előtt.

1. Astaberry Menyasszonyi Aroma Arckészlet:

Astaberry Menyasszonyi Aroma Arckészlet

Ez az arckészlet az aromaterápia elveivel gazdagodott és illóolajjal dúsított. Ayurvédikus gyógynövényeket és virág esszenciát tartalmaz, amely ellazítja az elmét és táplálja a bőrt. A készlet tisztítószert, krémet, gélradírt és maszkot tartalmaz, amelyek revitalizálják a bőrt.

Ár: 1080 INR

2. Aroma Magic Bridal Glow Facial Kit:

Aroma Magic Bridal Glow arcpakolás

A természetes összetevőkből álló menyasszonyi készlet eltávolítja a szennyeződéseket, gyengéden hámlasztja, fokozza a természetes ragyogást, revitalizál és ragyogást kölcsönöz. Hűsítő érzést kölcsönöz, és minden bőrtípusra alkalmas. Ez a készlet tartalmaz arctisztítót, hámlasztó gélt, bőrszérumot, tápláló krémet, arcpakolást, hidratáló gélt és fényvédőt.

Ár: 900 INR

3. Lotus Herbal Gold Radiance Cellular Glow Facial Kit:

Lotus Herbal Gold Radiance Cellular Glow arcpakolás

24K aranylevelekkel, vadgesztenye és papaya kivonattal gazdagítva enyhíti a bőr gyulladásait, csökkenti a bőrkiütéseket és irritációt. Ez az arckészlet egyenletes tónusú, rugalmas és fenntartja a sejtek termelését. Ez a mélysejt -aktiváló készlet hámlasztó tisztítószert, aktivátort, masszázskrémet és aranymaszkot tartalmaz, hogy fiatalos kinézetű bőrt biztosítson.

Ár: 275 INR

4. Biotique Gold Radiance Gold Bhasma Arckészlettel:

Biotique Gold Radiance Gold Bhasma Arckészlettel

Ez az aranyporral dúsított arc azonnali ragyogást kölcsönöz, és aranyszínű ragyogást kölcsönöz az arcnak. Ez az arcpakolás halványítja a bőr tónusát, csökkenti a fakóságot és hidratál, így harmatos megjelenést kölcsönöz a bőrnek. 24K aranyat tartalmaz, áthatol a bőrrétegen és javítja a vérkeringést. Ez a ragyogó készlet bozótot, arckrémet, masszázsgélt, lehúzható maszkot és sötét folt korrektort tartalmaz.

Ár: 235 INR

5. O3+ Diamond Luxury System arcpakolás menyasszonyi sminkhez:

O3+ Diamond Luxury System arcpakolás menyasszonyi sminkhez

Ez az O3+ luxuskezelés a menyasszonyok legelőnyösebb arcpakolása. Gyémánttisztítót, hámlasztót, krémet, szemjavító rendszert és szérumot tartalmaz. Ez a formula mélyen behatol a bőrbe, és fokozza a szépséget, amely a legtöbb menyasszony számára szükséges. A készlet eltávolítja a szennyeződéseket, szennyeződéseket, hámlaszt, tisztít, fokozza a bőr ragyogását és csökkenti a bőr puffadtságát. A menyasszonyi formula tisztító habot, ragyogó hámlasztást, szérumot, krémet és szemkrémet tartalmaz.

Ár: 9 200 INR

A piacon kapható vény nélkül kapható termékeken kívül házi arcpakolást is készíthet esküvő előtt. Ne hagyja el a bőrápolást az utolsó pillanatban. Kezdje el támasztani bőrét, rendszeresen végezzen rendszeres arckezeléseket, szükség esetén vitaminokkal egészítse ki, ne felejtse el eleget pihenni, hidratálni, sportolni és vigyázni általános egészségére. Ne feledje, hogy az arckezelések és a külső kezelések csak a belső egészséget és a belső ragyogást tükrözik.