5 nemme ansigtspakker i løbet af Monsun -sæsonerne

Hver sæson bringer sine unikke udfordringer for huden og monsunen er ikke anderledes. Monsun handler om fugt, sved og varme. Fugtig hud er et arnested for hudinfektioner fra mikrober og svampe. Med den konstante temperaturændring har huden brug for særlig pleje for at beskytte mod alle slags hudproblemer fra acne til udslæt til ringorm. I monsunen kan huden pludselig blive skinnende og fedtet eller kedelig og tør eller omvendt. For at beskytte huden mod forskellige problemer skal vi bruge ansigtspakker i løbet af monsunperioderne.

Easy Face Packs til Monsun -sæsonen:

Her er top 5 ansigtspakker under monsunen, der er designet til at opfylde hudens særlige behov i denne sæson.

1. Vaadi Herbals Saffron Skin Whitening Facial med ekstrakt af sandal:

Vaadi Herbals Saffron Skin Whitening Facial med ekstrakt af sandal

Dette ansigtssæt beriget med safran og sandeltræ forbedrer hudens teint, reducerer fine linjer, rynker og forbedrer hudens elasticitet. Denne ansigtspakke fjerner også urenheder, polerer huden op for at give en sund glødende hud.

Ingredienser: Safran, sandalpasta, appelsinskalekstrakt, gurkemeje, citrongræsolie.

Pris: 275 INR

2. VLCC Papaya Fruit Facial Kit:

VLCC Papaya Fruit Facial Kit

Papaya er en rig kilde til papinenzym og vitamin A. Dette ansigtssæt hjælper med at fjerne død hud, hydrerer og opretholder oliebalancen. Bortset fra papaya har dette ansigtssæt vandmelon, fersken, appelsin og agurkekstrakt, der hjælper med at opnå en sundere hud. Det er også en af ​​de bedste i monsun ansigtspakker.

Ingredienser: Ekstrakter af papaya, agurk, fersken, appelsin og grønt æble.

Pris: 250 INR

3. Shahnaz Hussain chokolade ansigtssæt:

Shahnaz Hussain chokolade ansigtssæt

Beriget med chokoladeessens og beriget med aloe vera og grapefrugtekstrakter, indeholder dette ansigts kit også godheden af ​​oliven- og mandelolie. Dette ansigtssæt eksfolierer, revitaliserer og forynder huden. Celleaktivatoren i huden reducerer tegn på ældning ved at fremkalde cellulær vækst.

Ingredienser: Kaffefrø, aloe vera juice, mandelolie, kokosolie.

Pris: 321 INR

4. Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular Anti-Aging Facial Kit:

Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular Anti-Aging Facial Kit

Denne ansigtspakke indeholder platinaktivatorer, der fremmer kollagen og beskytter mod frie radikaler. Det reducerer huden bryder ud som sår og acne. Sættet fremmer cellulær regenerering, som aktivt reducerer ældningstegn ved at øge hudens elasticitet.

Ingredienser: Passionsfrugtekstrakt og kolloid platin.

Pris: 1395 INR

5. Inveda Passionsfrugt & Silke Protein Facial Kit:

Inveda Passionsfrugt & amp; Silk Protein Facial Kit

Dette ansigtssæt er fyldt med silkeprotein, passionsfrugt og andre aktivatorer og reducerer sløvhed og lysner huden. Dette kit beskytter huden mod frie radikaler og negativ påvirkning af miljøet. Det giver huden en naturlig støvle for at blive ved med at gløde og korrigerer pigmentering og hudpletter. Ansigtspakken er også kendt for at beskytte huden mod acne og lignende hududbrud.

Ingredienser: Passionsfrugtolie, silkeprotein, arganolie, manjisthaekstrakt og C -vitamin.

Pris: 180 INR

Forskellige hudtyper har forskellige behov i monsunen. Mennesker med fedtet hud skal vaske deres ansigt ofte eller anvende kold komprimeringspakke. Dem med tør hud bør øge vandindholdet for at holde det hydreret. Der er mange ansigtspakker til rådighed på markedet for monsunen, men det er lige så muligt at blande lette ansigtspakker til monsun -sæsonen derhjemme. Sørg for at ændre dit hudregime for at opfylde særlige behov under monsunen og holde din hud glad og sund.