5 populære og bedste ansigtspakker til rynker med priser

Rynker betragtes som en bane for en kvindes skønhed. Enhver kvinde vil gerne se sig selv som svar på spørgsmålet: “Hvem er fejlfri af alle i verden.” Men med alder og tid begynder huden at miste sin elasticitet, og der begynder den uundgåelige aldringsproces. De første tegn på ældning er fine linjer, rynker og krage fødder. Der findes mange ansigtsmasker til rynker på markedet i dag, og her er top fem ansigtspakker til rynker.

Seneste og berømte ansigtspakker til rynker i Indien:

Her er top 5 ansigtsmasken til at reducere rynker.

1. Khadi Natural Anti Wrinkle Face Pack:

Khadi Natural Anti Wrinkle Face Pack

Denne ansigtsmaske til at reducere rynker er beriget med ekstrakter af safran, papaya, sandeltræ, mandel og hvedekimolie. Safran er kendt for at lysne hudtonen. Mandelolie fugter huden. Papaya indeholder vitamin A og papainenzym, der fjerner døde celler og inaktive proteiner. Sammen renser denne ansigtspakke dybt, genopretter fugt og strammer huden.

Pris: 120 INR for 50 g

2. Just Herbals Anti Wrinkle Face Pack:

Just Herbals Anti Wrinkle Face Pack

En 100 procent naturlig anti -aging formel lavet af indisk ginseng og fennikel er fyldt med antioxidanter. Det hjælper med at bekæmpe hudskader forårsaget af miljøbelastning, dårlig cirkulation og for tidlig hudaldring. Denne ansigtsmaske mod rynker strammer huden og forbedrer den indre glød. Det fjerner fine linjer, genopretter kollagens elasticitet og giver en ungdommelig glød til huden.

Pris: 525 INR for 65 g

3. Biotique Bio Mud Youthful Firming & Revitaliserende ansigtspakke:

Biotique Bio Mud Youthful Firming & amp; Revitaliserende ansigtspakke

Dette er den bedste ansigtsmaske til rynker. Mineralrig jord blandes med æteriske olier af basilikum, lavendel og pebermynte. Den bedste ansigtsmaske mod rynker forynger huden og reducerer fine ældningslinjer og rynker.

Pris: 199 INR for 75 g

4. Vaadi Urtehud – Polering af Diamond Face Pack:

Vaadi Urtehud - Polering af Diamond Face Pack

Denne bedste ansigtsbehandling til rynker er blandet med diamantstøv og honningvoks. Diamantstøvet eksfolierer huden forsigtigt for at muliggøre bedre penetration af behandlingen. Pakken indeholder også honning og mandelolie. Honning hjælper med at låse fugt, hvilket forhindrer huden i at tørre. Mandelolie fjerner tørhed og solskader fra huden. Denne ansigtspakke polerer huden for at give huden en naturlig glans og ungdommelig udstråling. Det reducerer også mørke pletter og fine linjer fra huden.

Pris: 280 INR for 70 g

5. Mond’Sub Wrinkles Smoothening Bio-Cellulose Mask:

Mond'Sub rynker udglatter bio-cellulose maske

Denne ansigtsrynkerbehandling bekæmper fine linjer og rynker for at give en fast og yngre hud. Den særlige formel fornyer død hud og fylder alderspletter for at give en skinnende hudtone. Dens unikke kemiske formel hjælper med at øge hudcellens fornyelseskapacitet til at bekæmpe fine tegn på ældning.

Pris: 3200 INR for pakke med 4 stk

Hvordan man ansøger

Brug ansigtspakken sammen med rensemiddel, skrubbe og fugtighedscreme for de bedste resultater.

Trin 1: Rens dit ansigt og din hals med rensemidlet i 30 sekunder for at fjerne døde celler og snavs.

Trin 2: Fordamp med varm damp i 6-7 minutter.

Trin 3: Påfør ansigtsskrubber og gnid i 2-3 minutter.

Trin 4: Påfør massagecreme og massér i 20 minutter.

Trin 5: Påfør ansigtsmaske eller pakke i 15 minutter og vask med rent vand.

Det er ikke muligt at løbe væk fra aldring, da det er uundgåeligt. Dog kan man bremse aldringsprocessen for at ældes graciøst. Hvis du er bekymret for fine linjer og alderspletter, så er det tid til at tage handling og øge skønhedsregimet for at drage fordel af nogle af disse fantastiske ansigtsmasker for at reducere rynker.