6 bedste L’oreal Face Pack -produkter til naturlig hudglød

L’oreal giver de bedste ansigtsmasker til huden. Disse masker er lette at påføre og fjerne. Du kan vælge mellem en lang række masker. De har lermaske, afgiftende maske, eksfolierer osv. Hudeksperterne på L’oreal har udviklet nogle af de bedste ansigtspakker.

Bedste L’oreal Face Pack -produkter til glødende hud:

Her er få L’oreal Face -pakker, vælg blandt de øverste Face -pakker,

1. L’oreal Pure Clay Mask Rens og matiner:

L’oreal Pure Clay Mask Rens og Mattify

KØB DET HER

Hudeksperterne på L’oreal har udviklet en lermaske, der kan rense og matte din hud på få minutter. Den indeholder eukalyptus, som hjælper med at rense de tilstoppede porer i huden. Det giver et afklaret, mattet og forfrisket teint til dit ansigt. Denne L’oreal ansigtspakke er det bedste produkt. Overskydende olie fjernes fra huden, og huden ser frisk ud.

Brug: Våd ansigtet; påfør masken jævnt på dit ansigt. Lad det tørre. Rens det derefter grundigt med vand og dup og tør det.

Pris: Det koster Rs.638 for 48g.

2. L’oreal Paris Pure Clay Mask Exfoliate and Refine Pores:

L’oreal Paris Pure Clay Mask Exfoliate and Refine Pores

KØB DET HER

Denne eksfolierende raffineringsmaske forbedrer hudens tekstur. Det fjerner olie fra hudens porer. Få huden til at se frisk ud. Indeholder abrikoser, der eksfolierer den kedelige hud og får den til at se frisk og sund ud. Har unikke rengøringsegenskaber. Den indeholder ekstrakter af rødalger, som renser porerne grundigt. Det er den bedste L’oreal ler ansigtsmaske.

Brug: Fugt ansigtet og påfør ansigtsmasken. Lad det tørre. Rengør det med vand og tør ansigtet.

Pris: Det koster RS.638for48g.

3. L’oreal Paris Pure Clay Mask Detox and Brighten:

L’oreal Paris Pure Clay Mask Detox and Brighten

KØB DET HER

Maske til alle hudtyper og aldre. Denne L’oreal Charcoal ansigtsmaske indeholder rent ler og kul. Takket være de magnetiske egenskaber, der holder huden glødende. Konsistensen er cremet og tørrer ikke huden. Denne L’oreal ansigtspakke giver en glødende hud. Du kan kalde det som L’oreal sort ansigtsmaske.

Brug: Påfør ansigtsmasken jævnt over ansigtet. En lermaske er lidt tungere. Lad det tørre. Rengør det med vand.

Pris: Det koster Rs.751 for 50 ml

4. L’oreal Pure Clay Multi Masking Play Kit:

L’oreal Pure Clay Multi Masking Play Kit

Indeholder ren lerkaolin, der er stærkt koncentreret med silikater. Absorberer ekstra olie og urenheder fra huden. Får huden til at se frisk og klar ud. Det eksfolierer hudens overflade. Eksfolierer huden og afslører en poleret overflade af huden. Den indeholder også Montmorillonite og Ghassoul, som absorberer olie og holder huden frisk og strålende. Den leveres med en pakke med 3 ansigtsmasker.

Brug: Fugt ansigtet og påfør masken. Der findes 3 forskellige typer lermasker. Du kan anvende 1 til 2 masker ad gangen. Gem det i 15 minutter. Vask ansigtet med vand og dup tørt.

Pris: Det koster Rs. 3248 til 3*10 ml

5. L’oreal Pure Clay Hydration Mask:

L’oreal Pure Clay Hydration Mask

Indeholder mineralrig benetonit ler. Det er en fugtgivende og afbalancerende maske. Hjælper med at fjerne urenheder og overskydende olie fra huden. Indeholder citronmelisse og glycerin, som hjælper hydrering. Det efterlader huden blød og frisk. Det er den bedste L’oreal ansigtsmaske.

Brug: Påfør en lille mængde ansigtsmaske på ansigtet. Lad det tørre i 15 minutter. Rengør det med vand. Brug den i 2-3 uger.

Pris: Det koster RS.842 for 50g.

6. L’oreal Paris Hydra Fresh:

L’oreal Paris Hydra Fresh

Den smøragtige glatte tekstur af denne lotion glider på overfladen af ​​din hud. Fyldt med franske vindruekerneekstrakter, der fjerner frie radikaler. Det beskytter huden mod forurenende stoffer. Fugter huden og forbedrer hudens tekstur. Effektiv til at forhindre fine linjer.

Brug: En natmaske eller en gel, denne lotion kan påføres jævnt på hudens overflade i løbet af natten.

Pris: Det kostede Rs 630 for 50 ml.

Der findes mange masker fra L’oreal. De er hudeksperterne. Du kan vælge mellem forskellige masker som ler, eksfolierer eller forfiner porer. Vælg din maske afhængigt af hudtypen.