6 legjobb L’oreal Face Pack termék a természetes bőr ragyogásához

A L’oreal biztosítja a legjobb arcmaszkot a bőr számára. Ezek a maszkok könnyen felvihetők és eltávolíthatók. A maszkok széles választéka közül választhat. Van agyagmaszkjuk, méregtelenítő maszkjuk, hámlasztójuk stb. A L’oreal bőrszakértői kifejlesztették a legjobb arcpakolásokat..

A legjobb L’oreal Face Pack termékek ragyogó bőrre:

Íme néhány L’oreal Face csomag, válasszon a felső Face csomagok közül,

1. A L’oreal Pure Clay maszk tisztít és mattít:

A L’oreal Pure Clay maszk tisztít és mattít

Vásárolja meg ITT

A L’oreal bőrszakértői agyagmaszkot fejlesztettek ki, amely percek alatt megtisztítja és mattítja a bőrt. Eukaliptuszt tartalmaz, amely segít megtisztítani a bőr eltömődött pórusait. Tisztított, matt és frissített arcszínt kölcsönöz az arcodnak. Ez a L’oreal arcpakolás a legjobb termék. A felesleges olajat eltávolítják a bőrről, és a bőr frissnek tűnik.

Használat: Nedvesítse meg az arcot; egyenletesen vigye fel a maszkot az arcára. Hagyja megszáradni. Ezután alaposan öblítse le vízzel, törölje le és szárítsa meg.

Ár: Ez 488 grammba kerül.

2. A L’oreal Paris Tiszta agyag maszk hámlasztja és finomítja a pórusokat:

A L’oreal Paris Tiszta agyag maszk hámlasztja és finomítja a pórusokat

Vásárolja meg ITT

Ez a hámlasztó finomító maszk javítja a bőr textúráját. Eltávolítja az olajat a bőr pórusaiból. Tegye frissnek a bőrt. Sárgabarackot tartalmaz, amely hámlasztja a fakó bőrt, és friss és egészséges megjelenést kölcsönöz. Egyedülálló tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Vörös alga kivonatokat tartalmaz, amelyek alaposan megtisztítják a pórusokat. Ez a legjobb L’oreal agyag arcmaszk.

Használat: Nedvesítse meg az arcot, és tegye fel az arcmaszkot. Hagyja megszáradni. Tisztítsa meg vízzel és szárítsa meg az arcot.

Ár: 488 RS -ba kerül.

3. L’oreal Paris Pure Clay Mask Detox and Brighten:

L'oreal Paris Pure Clay Mask Detox and Brighten

Vásárolja meg ITT

Maszk minden bőrtípusra és korosztályra. Ez a L’oreal Charcoal arcmaszk tiszta agyagot és szenet tartalmaz. Mágneses tulajdonságainak köszönhetően ragyogóvá teszi a bőrt. Az állaga krémes és nem szárítja a bőrt. Ez a L’oreal arcpakolás ragyogó bőrt kölcsönöz. Nevezheted L’oreal fekete arcmaszknak.

Használat: Egyenletesen vigye fel az arcmaszkot az arcra. Az agyagmaszk kicsit nehezebb. Hagyja megszáradni. Tisztítsa meg vízzel.

Ár: Az ára 751 Rs 50 ml -re

4. L’oreal Pure Clay Multi Masking Play Kit:

L’oreal Pure Clay Multi Masking Play Kit

Tiszta agyagkaolint tartalmaz, amely szilikátokkal erősen koncentrált. Felszívja az extra zsírt és szennyeződéseket a bőrből. Friss és tiszta megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Hámlasztja a bőr felületét. Hámlasztja a bőrt, és felfedi a bőr fényezett felületét. Ezenkívül Montmorillonitot és Ghassoul -t tartalmaz, amelyek felszívják az olajat, és frissen és ragyogóan tartják a bőrt. A csomag 3 db arcmaszkot tartalmaz.

Használat: Nedvesítse meg az arcát és vigye fel a maszkot. 3 különböző típusú agyagmaszk létezik. Egyszerre 1-2 maszkot alkalmazhat. Tartsa 15 percig. Öblítse le az arcát vízzel és szárítsa meg.

Ár: Rs -ba kerül. 3248 3*10 ml -re

5. L’oreal Pure Clay hidratáló maszk:

L’oreal Pure Clay hidratáló maszk

Ásványi anyagokban gazdag benetonit agyagot tartalmaz. Ez egy hidratáló és kiegyensúlyozó maszk. Segít eltávolítani a bőrről a szennyeződéseket és a felesleges olajat. Citromfűt és glicerint tartalmaz, amelyek segítik a hidratálást. A bőrt puhává és frissé varázsolja. Ez a legjobb L’oreal arcpakolás.

Használat: Vigyen fel egy kis arcmaszkot az arcra. Hagyja száradni 15 percig. Tisztítsa meg vízzel. Használja 2-3 hétig.

Ár: Az ára 50 gramm 8442 RS.

6. L’oreal Paris Hydra Fresh:

L’oreal Paris Hydra Fresh

Ennek a krémnek a vajas, sima textúrája csúszik a bőr felszínén. Francia szőlőmag -kivonatokkal van ellátva, amelyek megszüntetik a szabad gyököket. Védi a bőrt a szennyeződésektől. Hidratálja a bőrt és javítja a bőr textúráját. Hatékonyan megakadályozza a finom vonalakat.

Használat: Éjszakai maszk vagy gél, ez a krém egyenletesen felvihető a bőr felületére éjszaka.

Ár: Az ára 630 Rs volt 50 ml -re.

Sok maszk elérhető a L’oreal -tól. Ők a bőr szakértői. Különféle maszkok közül választhat, mint az agyag, hámlasztó vagy finomító pórus maszkok. Válassza ki a maszkot a bőrtípustól függően.