8 bedste ansigtspakker efter skrubbe for fairness

Ansigtsbehandlinger er afslappende, foryngende og fuldstændig underholdende. De fleste kvinder i dag er klar over fordelene ved en ansigtsbehandling, men er ikke klar over rækkefølgen af ​​behandlingen. Ganske få har spørgsmål som ‘Hvad skal man gøre efter skrubning af ansigt’ eller ‘kan vi bruge ansigtsvask efter skrubbe.’ Husk, at en ikke-sekventiel behandling kan gøre mere skade end gavn. Så her er den korrekte rækkefølge af at lave en ansigtsbehandling.

Sådan bruges ansigtspakke efter skrubning:

Trin 1: Rens og eksfolier ved hjælp af en ansigtsrens til at fjerne døde celler og snavs.

Trin 2: Fordamp med varm damp for at åbne porer.

Trin 3: Brug ansigtsskrubbe til at rydde den døde hud.

Trin 4: For at besvare spørgsmålet ‘efter at have skrubbet ansigtet, hvad du skal gøre’, skal du naturligvis anvende en ansigtsmassage.

Trin 5: Påfør ansigtspakke for at fjerne urenheder fra huden, og vask med rent vand.

Trin 6: Afslut med en fugtighedscreme for at forhindre huden i at tørre ud.

Bemærk, at brug af en ansigtsmaske efter skrubbe er vigtig for at bevare og forbedre fordelene ved en ansigtsskrubbe, og her er top otte ansigtspakker, der hjælper dig med at gøre netop det.

1. Nature Essence Apple Pack:

Nature Essence æblepakke

KØB DET HER

Denne pakke fra Natural Essence er lavet med æbleekstrakter, der forbedrer hudens tekstur, fasthed og elasticitet. Det er et ideelt valg for at få øjeblikkelig glødende effekt. Brug den efter en skrubbe (gerne orange krat fra Nature Essence) for at reducere sløvhed og få en flot glans.

2. Himalaya Purifying Neem Pack:

Himalaya Purifying Neem Pack

KØB DET HER

Himalaya, et mærke synonymt med naturlægemidler, tilbyder denne pakke. Den indeholder neem, gurkemeje og fuldere jord, der regulerer hudolie, renser porer og reducerer bumser for at give huden en sund glød. Brug den efter neem scrub fra Himalaya for de bedste resultater.

3. Biotique Bio Clove Purifying Anti-Blemish Face Pack:

Biotique Bio Clove Purifying Anti-Blemish Face Pack

KØB DET HER

Denne fed og gurkemeje berigede ansigtspakke hjælper med at kontrollere bumser, absorberer overskydende olie og andre urenheder. Nellike og gurkemeje er kendt for deres antibiotiske, antiseptiske og antivirale egenskaber. Brug den regelmæssigt med papaya scrub fra Biotique for en klar, glat og levende hud.

4. Joy Skin Fruits Blødgørende Frugtpakke:

Joy Skin Fruits Blødgøringsfrugtpakke

KØB DET HER

Beriget med frugtekstrakter og naturligt ler nærer og fugter huden for at fjerne urenheder for at give blød glød. Det efterlader huden frisk og ung. Brug med blødgørende ansigtsskrubbe fra Joy for at få en smidig, glat og hydreret hud.

5. Lotus Herbals Radiant Gold Face Pack:

Lotus Herbals Radiant Gold Face Pack

KØB DET HER

Denne guld ansigtspakke er beriget med 24 karat guld blade, kastanje og papaya ekstrakter. Det revitaliserer beskadiget hud, reducerer hudbetændelse og øger elasticiteten.

6. Richfeel Tea Tree Face Pack:

Richfeel Tea Tree Face Pack

KØB DET HER

Tea tree olie er kendt som en modgift mod urolige hudsygdomme. Denne ansigtspakke med te -træolie er et perfekt regime til at få hud uden pletter. Brug den med skrubben fra Rich feel for at få en yngre hud.

7. Color Essence Druefrø og Kiwi Face Pack:

Color Essence Druefrø og Kiwi Face Pack

Denne ansigtspakke indeholder frugtsyrer og ekstrakter. Den er rig på C -vitamin, E og antioxidanter, som nærer og lysner huden. Det reducerer ældningstegn og hjælper med at opretholde hudens teint. Brug regelmæssigt sammen med Color essence Druefrø & Kiwi Cleanser får øjeblikkelig hudens udstråling.

8. VLCC Mud Face Pack:

VLCC Mud Face Pack

KØB DET HER

Mudpakke er kendt for sine afgiftende egenskaber. Denne ansigtspakke absorberer overskydende olie, renser toksiner og urenheder for at holde huden frisk og glødende. Regelmæssig brug af ansigtspakke med Burberry ansigtsskrubbe fra VLCC giver lysere, yngre hud.

Selvom der er mange muligheder på hylden, som er en god løsning til ‘hvad du skal gøre efter at have skrubbet dit ansigt’, kan du også piske en hjemmelavet ansigtspakke efter skrubbe ved at kombinere honning med mandel, sandeltræspulver, æggehvide eller glycerin. Vælg i sidste ende den, der fungerer bedst for dig, og brug den religiøst.