9 Bedste fugtgivende ansigtsmasker til din følsomme og tørre hud

Ansigtsmasker er den perfekte behandling til mange hudbehov. Den rigtige ansigtsmaske nærer, slapper af, renser dybt, fugter og fjerner urenheder for at give den glødende sunde hud. En ansigtsmaske efterlader en forkælet fornemmelse for din hud. Det er en af ​​de letteste måder at få sund og yngre hud på kort tid. En række ansigtsmasker til fugtgivende hud er tilgængelige på markedet som ler, afskalning, termisk, creme, varm olie og naturlig afhængigt af dit behov og hudtype.

Bedste fugtgivende ansigtsmaske produkter i Indien:

Her er top 9 fugtgivende ansigtspakker til tør og følsom hud.

1. Face Shop Solution Hydrating Face Mask:

Face Shop Solution Hydrating Face Mask

Denne ansigtspakke er en ultimativ skønhedsfrelser. Den har en let som luft, blød og vægtløs maske. Det hjælper tør hud med at låse fugt ind for at opnå glat og glødende hud. Dette er en god fugtgivende ansigtsmaske til tør hud

Pris: 150 INR for 20 g

2. Oriflame Love Nature Gel Mask Aloe Vera:

Oriflame Love Nature Gel Mask Aloe Vera

Den kølende gelmaske er formuleret med aloe vera -ekstrakter for at fugte huden. Det efterlader en smidig, strålende og udglattende glød på huden. Den er velegnet til alle hudtyper og er en af ​​de bedste fugtgivende ansigtsmasker.

Pris: 399 INR for 50 ml

3. Himalaya Herbals forfriskende frugtmaske:

Himalaya Herbals forfriskende frugtmaske

Pakket med naturlige ingredienser som æble, agurk, figen, papaya og mineralsk ler, er det en helt naturlig fugtgivende ansigtsmaske. Dette er en kølemaske, der fjerner urenheder, fastgør huden og genopretter elasticitet. Det forbedrer hudtonen, glatter huden og efterlader den frisk og glødende. Det er en af ​​de bedste fugtgivende ansigtsmasker til følsom hud.

Pris: 130 INR for 100 g

4. L’Oreal Paris Pure Clay Purify and Mattify:

L’Oreal Paris Pure Clay Purify and Mattify

Denne naturlige fugtgivende ansigtsmaske har to varianter renhed og mat. Det er en super fugtgivende ansigtsmaske beriget med rent ler og eukalyptus for at efterlade huden beriget og blød. Det efterlader en beroligende, forfriskende spa -lignende effekt, som fjerner urenheder, renser porerne og efterlader huden hydreret og forfrisket.

Pris: 850 INR for 48 g

5. Bonsoul Silk Protein Hydrating and Moisturizing Face Mask:

Bonsoul Silk Protein Hydrating and Moisturizing Face Mask

Dette er den bedste fugtgivende maske til ansigtet. Den indeholder aktivt silkeprotein, som binder sig til hudens keratin for at danne en beskyttende film. Det muliggør hurtigere vandoptagelse og fugter huden for at give en sundere glød. Dette er velegnet til normal til tør hud, og regelmæssig brug vides at reducere tegn på ældning.

Pris: 129 INR for 1 pakke

6. Lakme Strawberry Blush & Glødmaske:

Lakme Strawberry Blush & amp; Glow Mask

Denne glødmaske indeholder jordbærekstrakter og vitamin B3, som genopfylder hudens fugtighed og giver et frisk look. Denne naturlige fugtmaske til ansigt reducerer porer og hudorme. Masken forsegler de nærende kvaliteter, lysner hudtonen ved regelmæssig brug.

Pris: 130 INR for 50 g

7. Alma K Mineral Peeling Mask:

Alma K Mineral Peeling Mask

Denne dybe fugtgivende ansigtsmaske har havmineraler, avocado og pro-vitamin B5, som fjerner død hud, hydrerer for at afsløre en blidere, glattere hud. Den er velegnet til alle hudtyper.

Pris: 1275 INR for 100 ml

8. Mond Sub Anti-Rynke Fugtgivende, nærende, & Hydrerende ansigtsmaske:

Mond Sub Anti-Rynke Fugtgivende, nærende, & amp; Hydrerende ansigtsmaske

Kombineret med perleekstrakt, rige mineraler og aminosyrer er det en god fugtgivende ansigtsmaske. Masken fugter, fugter og letter hudtonen effektivt. Regelmæssig brug er kendt for at fremme kollagenproduktion i huden.

Pris: 129 INR for pakke med 1

9. Lotus Herbals White Glow Yogurt Skin Whitening and Brightening Masque:

Lotus Herbals White Glow Yogurt Skin Whitening and Brightening Masque

Denne maske er pakket med den aktive ingrediens som yoghurt og bjørnebær, som bevarer fugt og derved hydrerer huden. Yoghurt er et godt rensemiddel, det hjælper med at forhindre acne, opstrammer huden og fjerner død hud. Det er en af ​​de bedste fugtgivende ansigtsmasker til tør hud. At anvende det regelmæssigt hjælper med at regenerere hudceller.

Pris: 195 INR for pakke med 1

Fra rensning til udstråling, der er en maske, der passer til enhver hudtype og behov. Vælg en, der passer til din hud, og brug den religiøst. Tro mig, din hud vil takke dig for denne kongelige behandling.