9 legjobb bevált arcpakolás a fehérítés után Indiában

A bőr fehérítése az igazságosabb arcbőr érdekében jól hangzik, de tudod, milyen következményekkel járhat a bőrödre? Egyeseknél kiütések jelentkezhetnek, másoknál pedig rendkívül száraz a bőr. Vajon mit tegyen? Nos, itt van néhány jogorvoslat, amelyet megtehet. A lehetséges megoldás erre egy arcmaszk alkalmazása. A fehérítés után különböző típusú arcpakolások léteznek, amelyek segíthetnek megszabadulni a jelenlegi helyzettől.

arcpakolások fehérítés után

A legjobb arcpakolások a fehérítés után Indiában:

Lássuk, melyik arcpakolás a legjobb a fehérítés után, hogy ragyogjon a bőre és megőrizze a bennük lévő nedvességet,

1. Szantálfa maszk-fehérítés után:

Szantálfa maszk-fehérítés után

Az arcnak nedvességre van szüksége a fehérítés után. A legjobb módja annak, hogy nedvességet adjon neki, egy arcpakolás. Ez egy házi arcpakolás fehérítés után. Csak rózsavízre és szantálfára van szüksége. Keverje össze a rózsavizet és a szantálfaport, és készítsen pasztát. Vigye fel az arcra, hagyja néhány percig, majd öblítse le vízzel. Ez a legjobb arcpakolás a bőr fehérítése után.

2. Eper arcmaszk:

Eper arcmaszk

A gyümölcsök antioxidáns tulajdonságaikról ismertek. Ezek sok szempontból jót tesznek a bőrnek, akár fogyasztod, akár használod. Az eper arcmaszk hasznos lehet a bőr számára. Ez egy házi arcpakolás fehérítés után, mindössze annyit kell tennie, hogy 2-3 epret összekever egy kanál mézzel és friss tejszínnel.

3. Kurkuma és túró arcmaszk:

Kurkuma és túró arcmaszk

A kurkuma rengeteg gyógyító erővel rendelkezik, fogyasztható és alkalmazható is. A fehérítő szárazon hagyja a bőrt, és néha kiütéseket is okozhat. Csak egy kis kurkuma, joghurt és méz szükséges. Keverje össze jól egyenlő mennyiségben, és vigyen fel arcpakolást fehérítés után az arcra. Hagyja megszáradni, majd öblítse le vízzel.

4. Khadi narancsos citromos arcmaszk:

Khadi narancsos citromos arcmaszk

Ha narancsos és citromos arcmaszkot alkalmaz a fehérítés után, csökkentheti a fehérítő okozta szárazságot. Csak egy arcmaszkra van szüksége, amely megnyugtatja a bőrt. Alkalmazza az utasításoknak megfelelően, és azonnal láthatja az eredményt.

5. Gyümölcs arcmaszk:

Gyümölcs arcmaszk

Vásárolja meg ITT

Ha az arca fehérítéssel kiütéses, akkor megoldás lehet az arcra a gyümölcsmaszkok. Sok kész arcpakolást kap a fehérítő után a piacon. Válasszon egyet, és használja az említett utasítások szerint.

6. Lótusz teafa arcmaszk:

Lotus Tee Tree arcmaszk

Vásárolja meg ITT

A teafa antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek javítják a bőrt és táplálják azt. Ahhoz, hogy nedvességet adjon bőréhez a fehérítés után, csak erre az arcpakolásra van szüksége. Vigye fel az arcra, és hagyja hatni néhány percig az utasításokban leírtak szerint.

7. Narancs és tavirózsa arcmaszk:

Narancs és tavirózsa arcmaszk

Vásárolja meg ITT

A narancsnak számos előnye van, amikor alkalmazni vagy fogyasztani kell. Könnyedén beszerezheti ezt az arcpakolást, és felviheti az arc fehérítése után. Fontos, hogy nedvességet adjon az arcához, és ez az arcpakolás segít ebben. Vigye fel az arcmaszkot az említett utasítások szerint. A bőrt puhává és simává teszi.

8. Rizs arcmaszk:

Rizs arcmaszk

Vásárolja meg ITT

A rizs segíthet a bőr feszesítésében is. Igen, ragyogást, nedvességet és erőt kölcsönöz az arcnak. A piacon sok rizsmaszk áll rendelkezésre. Válassza ezt a legjobb eredmény érdekében, és vigye fel az arcára.

9. Agyagos arcmaszk:

Agyagos arcmaszk

Vásárolja meg ITT

Különböző típusú agyagok használhatók az arcon fehérítés után. Egy agyag használatával tisztítsa meg a bőrt, és puhavá tegye. A fehérítő nem lágyítja a bőrt, csak ragyogóvá teszi. Ahhoz, hogy nedvességet adjon a bőrhöz, használhat házi arcpakolást, vagy megvásárolhatja a piacon. A maszkban használt agyag ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek halványítják és puhítják a bőrt.

Ha a bőr ég a fehérítő használata után, vagy száraznak érzi magát, használhatja ezeket a gyógymódokat. Ezek a tippek segítenek visszanyerni a nedvességet. Amikor fehéríti az arcát, győződjön meg róla, hogy a fenti jogorvoslatok bármelyikét használja, hogy lágy és ragyogó legyen.