A top 9 kamilla arcmaszk

A szép kamilla virágok nagyszerű szépséggel és bőrrel rendelkeznek. Itt szerepelnek a kamilla arcmaszkok, amelyeket otthon kell kipróbálni.

Kamilla arcmaszkok

Kamilla arcmaszkok:

Íme a legjobb 9 kamilla arcmaszkunk az alábbiak szerint.

1. Kamilla és zabpehely arcmaszk:

Kamilla és zabpehely arcmaszk

Ennek az arcmaszknak az elkészítéséhez egy csésze kamillateát kell főzni. Erősítsd meg. Ezután egy tálban adjunk hozzá ½ csésze feldolgozott zabot, egy teáskanál szódabikarbónát, egy evőkanál mézet és a szükséges mennyiségű kamillateát, hogy sima pasztát kapjunk. Ezután adjuk hozzá a fehér cukrot, és jól keverjük össze. Ujjaival kenje fel a keveréket az arcára és a nyakára, és hagyja hatni 5 percig. Ezután öblítse le hideg vízzel. Ez a legjobb kamilla tea arcmaszk.

2. Kamilla és olívaolaj arcmaszk:

Kamilla és olívaolaj arcmaszk

Ez a házi arcpakolás megnyugtatja az égett bőrt és hidratál. Szüksége lesz egy kamilla teazsákra. Vágja fel a teazacskót, és öntse a tartalmát egy tálba. Adjunk hozzá fél csésze olívaolajat és egy fél csésze fehér cukrot, és jól keverjük össze. Nedvesítse meg arcát meleg vízzel. Ezután az ujjaival egyenletesen vigye fel a maszkot az arcára és a bőrére. Hagyja pihenni 15-20 percig, mielőtt hideg vízzel lemossa.

3. Kamilla és mandulaolaj arcmaszk:

Kamilla és mandulaolaj arcpakolás

Vágja fel a kamilla teazacskót, és ürítse ki a tartalmát egy tálba. Adjunk hozzá két evőkanál mézet, egy evőkanál porított zabpelyhet és 3 csepp mandulaolajat, és jól keverjük össze. A keveréket körkörös mozdulatokkal vigye fel az arcára és a nyakára. Ezután hagyja pihenni 20-30 percig. Ha elkészült, öblítse le hideg vízzel. Ez az egyik legjobb kamilla arcmaszk.

4. Kamilla és kókusz arcmaszk:

Kamilla és kókusz arcmaszk

Ehhez a maszkhoz a legjobb nyers kókuszolajat használni. Ürítse ki a kamilla teazacskó tartalmát egy tálba. Adjunk hozzá két evőkanál nyers kókuszolajat, és jól keverjük össze. Vigye fel a keveréket az arcára és a nyakára az ujjaival. Hagyja hatni 10-15 percig, mielőtt langyos vízzel lemosná.

5. Kamilla és MultaniMitti arcmaszk:

Kamilla és MultaniMitti arcmaszk

Főzz egy csésze kamilla teát. Egy tálba adjunk hozzá két evőkanál multani mitti port, egy evőkanál mézet és éppen annyi kamillateát, hogy sima tésztát kapjunk. Amikor a tészta képződik, vigye fel az arcára és a nyakára, és jól masszírozza. Hagyja rajta 20 percig, mielőtt hideg vízzel lemosná.

6. Kamilla és banán arcmaszk:

Kamilla és banán arcmaszk

Vegyünk egy érett banánt, és vágjuk félbe. A banán felét jól összetörjük, és egy evőkanál mézet adunk hozzá. Előzetesen főzzen egy csésze kamillateát, és adjon hozzá két evőkanál vagy a szükséges mennyiségű kamillateát a banán és a méz keverékéhez. Jól keverjük össze, hogy paszta legyen. Ha kész, vigye fel a keveréket a bőrére az ujjaival, és hagyja pihenni 10 percig. Mossa le hideg vízzel.

7. Kamilla és tej arcmaszk:

Kamilla és tej arcmaszk

Ez egy nagyszerű arctisztító recept. Egyszerűen főzzen egy csésze kamillateát, és öntsön két evőkanál teát egy tálba. Adjunk hozzá egy evőkanál tejet és egy csipet kurkuma a tálba. Jól összekeverni. Használja a keveréket az arc és a nyak masszírozására. Hagyja hatni 5 percig. Ezután öblítse le langyos vízzel.

8. Kamilla és rózsa arcmaszk:

Kamilla és rózsa arcmaszk

Vegyünk három evőkanál szárított kamillavirágot, és forraljuk fel őket egy csésze vízzel körülbelül 10 percig. Szűrje le a keveréket, és adjon hozzá egy evőkanál mézet és rózsavizet. Vigye fel a keveréket az arcára és a nyakára, és hagyja hatni 15 percig. Ezután alaposan öblítse le hideg vízzel. Ez egy nagyszerű megoldás a bőr fehérítésére és világosítására.

9. Kamilla és Aloe Vera arcmaszk:

Kamilla és Aloe Vera arcmaszk

Egy tálban adjunk hozzá 1/8 csésze kamilla tealevelet, ¼ csésze bio mézet, két evőkanál aloe verát és egy teáskanál jojobaolajat. Az összes hozzávalót jól összekeverjük, majd ujjunkkal körkörös mozdulatokkal dörzsöljük a bőrre. Hagyja pihenni 20 percig, mielőtt lemosná.