Bedste Lodhradi ansigtspakker til reparation af beskadiget hud

Royal Indulgence Lodhradi er et ayurvedisk urtemedicin, der afgifter huden og reparerer huden. Det hjælper med at helbrede hudproblemer som pigmentering, acne, bumser osv. Formlen bruger en unik blanding af urter og hjælper med at beskytte huden. Lodhradi er unikt blandet med tre ingredienser Lodhra, dhanyaka og vacha. Disse urter hjælper med at reducere rynker, pletter og acne. Det forhindrer for tidlig ældning.

Bedste Lodhardi Face Pack -produkter til reparation af beskadiget hud:

Her er få Lodhradi ansigtspakker, der er tilgængelige i Indien, vælg blandt de øverste ansigtspakker,

1. Lodhradi Skin Repair Face Pack:

Lodhradi Skin Repair Face Pack

Det er en kombination af urter, der er rige på antioxidanter og vitaminer, som hjælper med at få en fejlfri hud. Den indeholder dhanyaka og vacha, der er rig på vitamin C. En hemmelig sammensætning af tre ingredienser, såsom lodhra, dhanyaka og vacha. Disse er håndplukket fra Himalaya -skov og Dette produkt er grusomhedsfrit og 100% vegansk. Det irriterer ikke huden. Dhanyaka er en astringerende, der har antiseptiske og antibakterielle egenskaber. Vacha forbedrer blodcirkulationen. Det heler irritation på grund af forurening. Antioxidanter er også til stede, som fjerner toksinerne i huden. Det hjælper med at rydde pletterne og beskytter huden mod forskellige infektioner. Vacha stimulerer blodgennemstrømningen og hjælper med at få en sund hud. Det er den bedste Lodhradi ansigtspakke.

Denne ansigtsmaske til Lodhradi Skin reparation er 100% økologisk og Ayurveda skønhedsløsning til fejlfri hud. Det hjælper med at stramme og opstramme huden. Det virker med både fedtet og tør hud.

Brug: Bland en god mængde Lodhradi ansigtspakke med mælk og få en tyk, konsistent pasta. På et nyvasket ansigt påføres pastaen i et jævnt slag på ansigtet og lad den tørre.

Pris: Det koster Rs.1499 for 50g.

2. Royal Indulgence Lodhradi Afgiftende ansigtsmaske:

Royal Indulgence Lodhradi Afgiftende ansigtsmaske

Den indeholder forskellige urter, urtemedicin, der er rig på dhanyaka og vacha. Ayurveda ansigtsmaske, der renser og reparerer huden. Urter er rige på vitaminer, som forbedrer hudens sundhed. Forhindrer for tidlig ældning. Giver fejlfri hud. Afgifter huden. Fjerner snavs fra porerne. Det er en ideel Lodhradi ansigtsmaske. Lodhradi ansigtspakke i Indien er nominel sammenlignet med andre ayurvediske ansigtspakker.

Denne afgiftende ansigtsmaske fra Lodhradi passer til enhver hudtype. Det hjælper med at kontrollere kollagentab. Det hjælper med at de-tan huden og beskytter dig mod skadelige solstråler. Lodhra øger kollagen og løfter huden. Den er rig på egenskaber mod ældning. Det afgifter huden. Dræber bakterier og svampe fra de dybe porer i huden, og det giver øjeblikkelig udstråling gennem skånsom overfladeeksfoliering. Det reducerer udseendet af fine linjer og rynker.

Brug: Bland en lille mængde ansigtsmaske med mælk og påfør den ensartet på ansigtet. Lad det tørre og rengør det med vand. Medicinsk stamme med lodhradi er gavnlig. Brug bærerolie og massér den i et til to minutter. Det får huden til at føles let og blød. Der er endnu en type brug af denne ansigtspakke. For hud med acne og bumser, prøv en medicinsk urtedamp. Tilsæt en lille mængde af lodhra ansigtspakken til varmt vand og damp dit ansigt. Lad det tørre og vask med vand.

Pris: Det koster RS.1499for 50g.

Denne ayurvediske behandling af hud er meget populær. De har ingen bivirkninger. Disse Lodhardi ansigtspakker er rige på dhanyaka, vacha og lodhra, som hjælper med at opretholde fejlfri hud. Det forbedrer hudens sundhed ved at beskytte dig mod pigmentering, acne osv. Disse er plukket fra Himalaya -bjergene. Det har en hemmelig sammensætning, som videregives fra Kerala Vaidya -slægten.