Hogyan használjunk élesztős arcmaszkot pattanásos bőrre?

Mindenkinek más a bőrtípusa, és különböző bőrproblémái vannak. Általában vegyi termékeket használnak bőrproblémáikra, de ez nem a teljes megoldás. A bőrproblémák egyik legjobb és tartós megoldása az egyszerű konyhai termékek használata. Az egyik közülük az élesztő. Az élesztő hatékonyan működik az arcon, mivel alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek fontosak a bőr normális működéséhez. Lássunk néhány érdekes élesztő arcmaszk listát az arckezelésről.

Hogyan használjunk élesztős arcmaszkot pattanásos bőrre

A legjobb Yeas arcmaszkok pattanásos bőr kezelésére:

Íme a 3 legjobb házi élesztő maszk,

1. Tisztító élesztő maszk:

Tisztító élesztő maszk

Ez az egyszerű élesztőmaszk hatékonyabban tisztítja a pattanások arcát és mitesszereit, amelyek a tinédzserek legdivatosabb bőrproblémái.

Hozzávalók:

  • Élesztő (száraz vagy friss)
  • Meleg víz

Módszer/ Hogyan kell alkalmazni/ Milyen gyakran kell használni:

Vegyünk egy tálba élesztőt, és hígítsuk fel meleg vízzel, hogy sűrű masszát kapjunk. Vigye fel ezt az élesztőt az arcára, és várja meg, amíg megszárad. Ezután mossa le arcát hideg vízzel, és óvatosan törölje le puha ruhával. Ez az arcpakolás hetente 1-2 alkalommal használható.

Miért ez az élesztő arcmaszk akne számára:

Az élesztőben található ásványi anyagok táplálják a bőrt és ellenállnak a bőrünkön lerakódó külső mikrobáknak.

Az élesztő előnyei az arc számára:

Ez csodát teremt azzal, hogy nagyon rövid időn belül eltünteti az összes pattanást az arcon és a mitesszereket.

2. Joghurt élesztő maszk:

Joghurt élesztő maszk

Azok, akik zsíros bőrűek, jobban aggódnak az arcuk miatt a túlzott olajszekréció miatt. És itt az élesztő és joghurt arcmaszk, amely tökéletes orvosság erre. Lássuk az élesztő és a joghurt arcmaszk előnyeit az arc számára.

Hozzávaló:

  • Joghurt
  • Élesztő- 20 gramm

Módszer/ Hogyan kell alkalmazni/ Milyen gyakran kell használni:

A joghurtot és az élesztőt egy tálban összekeverjük, és sűrű masszát készítünk. Vigye fel ezt a joghurtos és élesztős maszkot a megtisztított arcára, és hagyja 20 percig, amíg teljesen megszárad. Mossa le arcát Luke meleg vízzel, és törölje le puha ruhával. Hetente kétszer használható a legjobb eredmény érdekében.

Miért működik ez:

Az élesztő ebben az arcpakolásban aktiválódik, és csökkenti a felesleges olajszekréciót.

Haszon:

Az élesztős arcmaszknak nincsenek előnyei a bőr számára. Ebben a házi élesztő arcpakolásban nincs mellékhatás.

3. Fehérítő élesztő maszk:

Fehérítő élesztő maszk

Mindenki jó arcbőrt szeretne, és itt egy egyszerű otthoni gyógymód az Ön számára. Ez nemcsak javítja a bőr tónusát, hanem tápláló is.

Hozzávalók:

  • Élesztő
  • Citromlé vagy áfonyalé vagy grapefruitlé

Módszer/ Hogyan kell alkalmazni/ Milyen gyakran kell használni:

Keverje össze ezt a két összetevőt egy tálban. Vegyünk egy másik nagy tálat meleg vízzel, és tegyük a tálat a keverékkel a meleg vizes edénybe 2-3 percre. Ezután vigye fel ezt a maszkot az arcára és a nyakára. Hagyja száradni 20 percig. Ezután mossa le arcát meleg vízzel, és törölje le tiszta, puha ruhával. Használja ezt a maszkot hetente 1-2 alkalommal a jó eredmény érdekében.

Miért működik ez:

Az élesztőben található B -vitamin táplálja és tonizálja a bőrt.

Haszon:

Fehéríti és táplálja a bőrt, amely fényes ragyogást kölcsönöz az arcnak.

Óvintézkedések az élesztős arcmaszkhoz:

Ha biztos akar lenni abban, hogy az élesztő nem lesz káros hatással a bőrére, csak vegyen be egy kis élesztőt, keverje össze meleg vízzel, és vigye fel a bőrére, majd öblítse le 10 perc múlva. Ha nem árt, akkor félelem nélkül kipróbálhatja ezeket az arcmaszkokat.

Minden, amit a természettől kapunk, különleges előnyökkel jár bőrünkön belül és kívül. A természetes házi készítmények használata tartós megoldást nyújt, és nincsenek mellékhatások. Az élesztő egy varázslatos összetevő, amely gyógyítja a különböző bőrproblémákat, például gyulladásokat, mitesszereket, pattanásokat stb..