Hvordan man bruger hvedekim ansigtsmaske til hudblegning?

Hvedekim stammer fra de spirede hvedefrø og er fyldt med masser af næringsstoffer, der er afgørende for både indtag og også til ekstern brug på hud og hår. Både hvedekimpulver og hvedekimolier bruges til at forberede hjemmelavede ansigtsmasker for at få forskellige fordele. Det er drevet med E -vitamin antioxidant, der let neutraliserer frie radikaler og hjælper med at forhindre dannelse af rynker. Det fungerer som en god fugtighedscreme, når den bruges sammen med forskellige andre vitale ingredienser i DIY ansigtsmasker. Hvedekimens ansigtsmaske reparerer vores hud fuldstændigt fra forskellige hudlidelser og hjælper med at stimulere regenerering af nye hudceller i ansigtet.

Sådan bruges hvedekim ansigtsmaske til lysning af huden

Sådan fremstilles og bruges hvedekim ansigtsmaske:

Her får du nogle Top 3 hjemmelavede hvedekim ansigtsmasker, der bruger hvedekimpulver, og du får også at vide, hvordan du anvender hvedekimolie i ansigtet.

1. Banan med hvedekim ansigtsmaske:

Banan med hvedekim ansigtsmaske

Her får du den bedste foryngende og lysende ansigtsmaske, der fungerer godt mest til alle hudtyper. Hovedingrediensen er en hvedekim i pulverform.

Ting du skal bruge/Metode/Anvend:

Du har brug for to teskefulde olivenolie og en spiseskefuld hvedepulver blandet godt i en glasskål. Tag derefter den nødvendige mængde moset moden bananpasta og tilsæt blandingen. Påfør hele ansigtshuden efter grundig rengøring. Lad det tørre i 30 minutter. Skyl af med varmt vand med en minutmassage.

Hvor ofte skal du gøre dette:

Du kan bruge denne pakke ugentligt to gange for at få din ansigtshud fri for døde hudceller og også for at berige den med E -vitamin, der er til stede i hvedekimpulveret.

Hvorfor virker dette:

De vitaminer og mineraler, der findes i denne ansigtsmaske med banan og hvede, gør din hud snavsfri og hjælper den med at gøre den glat og smidig.

Advarsel:

På grund af den tilsatte olie kan du føle lidt klodset i dit ansigt. Derfor kan du undgå olien i sådanne tilfælde.

Fordele:

For at få din ansigtshud til at lyse med glød og for perfekt foryngelse, kan du gøre brug af denne hvede ansigtsmaske.

2. Honning med hvedekim ansigtsmaske:

Honning med hvedekim ansigtsmaske

Du ville få de samme fordele ved at bruge både olie og pulver af hvedekim. Her gør du brug af hvedekimolie til ansigtet for at få bedre resultater.

Ting du skal bruge/metode/anvende:

Bland en teskefuld hver af hvedekimolie og honning i en skål. Tilsæt derefter et par dråber frisk ukogt mælk. Denne maske kan først bruges til rengøring af dit ansigt. Derefter kan det samme holdes på dit ansigt i 15 minutter. Derefter kan du vaske det af med normalt vand for at få renset og velglødende hud.

Hvor ofte skal du gøre dette:

Brug denne pakke dagligt for bedre og hurtige resultater.

Hvorfor virker dette:

Det fungerer godt på alle hudtyper, herunder fedtet hud. Denne hvedeolie til ansigtspakken er perfekt til hudblegning.

Advarsel:

Da ingredienserne er helt naturlige, finder du ingen irritationer.

Fordele:

Ved regelmæssigt at bruge dette kan du se, hvordan din hudton bliver mere retfærdig og glat. Fordele ved hvedekimolie til ansigtet inkluderer at holde ansigtshuden væk fra pigmentering og hudorme.

3. Avocado med hvedekim ansigtsmaske:

Avocado med hvedekim ansigtsmaske

Denne ansigtsmaske består af hvedekimolie, der har et højt indhold af E -vitamin og antioxidanter. Vi kan også vælge yoghurt for at tilføje næringsstofferne til at fungere godt på huden.

Ting du skal bruge/metode/anvende:

Tag den nødvendige mængde yoghurt og hvedekimolie. Slib den revne avocado til en fin pasta og bland den derefter med den flydende blanding. Påfør denne pasta over hele dit ansigt og lad den sidde i 20 minutter. Skyl dit ansigt med frisk vand.

Hvor ofte skal du gøre dette:

Du kan bruge denne maske hver anden dag for snart at se et bedre resultat.

Hvorfor virker dette:

Den anti-aging egenskab, der findes i Avocado og ostemassen blegning, sammen med ingrediensen mod solbrænding, der findes i hvedekimolie, gør din ansigtshud fri for rynker.

Advarsel:

På grund af tilsat ostemasse kan du føle en prikkende fornemmelse, som er normal.

Fordele:

Ved at vide, hvordan du bruger hvedekimolie i ansigtet, kan du meget vel behandle de mørke pletter, hudorme og også pigmentering med denne ansigtsmaske.

Hvis du planlægger at holde din ansigtshud væk fra forskellige hudinfektioner og også væk fra hudproblemer, kan du let vælge en hvedekimbestanddel i dine DIY -ansigtsmasker. Ved at bruge det regelmæssigt giver det et vidunderligt resultat, der får din hud til at gløde med glans og også en problemfri hud. Ved hjælp af naturlig og organisk hvedekimolie i dine ansigtsmasker er der ingen tvivl om, at du kunne få 100% fordel af olien, hvilket i sidste ende giver dig det bedste fantastiske look.