Face Bleach Creams: Top 5 mærker og DIY Bleach Cream Ideas

Blegning af ansigtet er blevet en af ​​de mest almindelige hudplejerutiner for mange mennesker. Det, der imidlertid har ændret sig over tid, er måden det gøres på. Meget før kosmetikken kom ind i skønhedsarenaen, har folk stolet på de naturlige køkkeningredienser som tomater, honning, citron osv. – som alle er beriget med naturlige hudblegningsegenskaber. Med tiden er alle disse egenskaber blevet kombineret i en enkelt flaske og solgt som brugsklare kosmetiske produkter. Men før vi fortæller dig om de forskellige slags blegemidler, skal du tage et kig på nogle af de ældgamle ansigtsblegemidler, der bruges derhjemme.

1. Citronekstrakt:

der er intet som et par dråber citron til dit ansigt. Den sure egenskab af citron hjælper med at skubbe alt snavs fra din hud og vil stramme porerne.

 • Tag to dråber citronpresse og tilsæt tre dråber vand til det. Bland godt og påfør på et rent og tørt ansigt.
 • Lad det stå i cirka 15 minutter, og sørg for, at du ikke udsætter din hud for solen den dag.

Gør dette i cirka to uger, og du vil begynde at se øjeblikkelige resultater.

2. Tomatsaft:

den næste letteste ingrediens, der altid er tilgængelig i dit køkken, vil være tomater. Tomatsaft hjælper med at balancere hudens pH og strammer også dine porer. Det behandler også solskoldning og kan effektivt reducere irritation og helbrede acne.

 • I ca. 4 skeer tomatjuice tilsættes en ske honning og blandes godt.
 • Påfør grundigt og forsigtigt på dit ansigt og din hals og lad det sidde i cirka 20 minutter.
 • Vask med koldt vand og gentag dette hver anden dag.

Du kan også tilføje ostemasse til saften i stedet for honning. Curd har proteiner og vil berige din hud.

Blegemiddel kan udføres på en hvilken som helst dag, når som helst du kan spare omkring 20 minutter. De fleste af dem er næsten altid sikre, medmindre du er allergisk over for nogen af ​​ingredienserne. Husk altid at have en ren og tør hud, før du anvender dem, og når du er færdig, vask med koldt vand. Tør din hud, og du vil se resultater på mindre end tre uger.

Hoveddagsordenen for blegecremer er at lysne hudtonen og give den en tiltalende lysstyrke. Hudens tekstur forbliver konstant, men huden bliver en mere retfærdig. Blegning af huden kan have nogle bivirkninger, men det kan undgås ved at vælge blegeprodukter af bedste kvalitet. Hudblegningsbehandlinger er dyre, og det er ikke alle os, der har råd til det, og derfor kommer hudblegeprodukter til overkommelige omkostninger. Der er nogle risici ved blegning af huden, da det kan ende med acne og andre hudinfektioner. Ikke desto mindre er nogle af dem formuleret med de bedste produkter for kun at tilbyde dig de positive resultater.

Her er de to vigtigste formler i din creme.

Hydroquinon bruges i hudlighedsbehandlinger; det bruges også som råvare til fremstilling af blegecremer. Hydroquinon cremer bruges mest i stuer til hudblegning.

Kojinsyre reducerer produktionen af ​​melanin i de dybe lag af huden, hvilket resulterer i lys hud. Kontinuerlig brug af det kan føre til hudkræft, da hudens naturlige væsen ændres indefra.

Valg af den bedste blegecreme:

At vælge den bedste blegecreme er nogle gange udfordrende. Disse produkter findes i en række, og det er ofte svært at vælge mellem dem. Forskellige mærker foreslår forskellige anvendelser, og det kan være forvirrende. For at undgå dette kunne der vælges blegemidler i betragtning af hudtyperne. Urteblegemiddel passer til enhver hudtype, men blegemidler af god kvalitet bør vælges.

En de-tan ansigtsbehandling ses for det meste at passe til fedtet hud. En de-tan creme, når den bruges til disse hudtyper, hjælper med at sænke melaninet, hvilket giver nogle hurtige resultater.

Diamond ansigtsbehandling er en anden form for ansigtsblegemiddel, der er beregnet til særlige lejligheder. De er også nyttige til tør såvel som fedtet hud. Eksperterne bruger typisk fin støvmassagecreme til at reducere tegn på ældning og falme acne, hvilket giver en klar hud. Har du en festival eller en lejlighed på vej? Fortvivl ikke! Diamant ansigtsblegemiddel kan være din frelser.

Den nyeste slags blegemiddel er aromaterapien. Denne er mere en terapi, der har evnen til at trænge ind i huden ved at analysere din hudtype og dermed bringe kombinationer af olie frem til brug med basisolien. Resultatet er en skinnende og glødende hud!

Blegemiddel derhjemme:

 • Et andet sikreste bud kan være blegning derhjemme. Sådan gøres det generelt.
 • Påfør creme til blegning på huden.
 • Bland 1 spsk creme og 1 tsk aktivator grundigt.
 • Anvend blandingen med en spatel eller pensel.
 • Påfør ikke blegemidlet omkring øjnene.
 • Opbevar ikke blegemidlet i mere end 15 minutter.
 • Mild irritation er normal under blegemiddel, men hvis irritationen fortsætter, vaskes den af.
 • Vask med koldt vand og dup tørt.
 • Påfør creme efter blegning og massér forsigtigt, indtil den er helt absorberet.

5 effektive ansigtsblegecremer fås i Indien:

Vi forstår, at det kan være ret svært at vælge den rigtige type ansigtsblegemiddel. Så vi troede, at vi ville indsnævre nogle af de bedste tilgængelige blegecremer. Tag et kig.

1. Jolen Creme Blegemiddel:

KØB DET HER

Dette er sandsynligvis en af ​​de ældste på markedet. Jolen Crème Blegemiddel; det virker på få minutter for at give en synligt lys og smuk hud. Desuden efterlader det ikke huden tør. Det er også kendt for at lette din hud, fjerne det uønskede hår fra dit ansigt. Jolen crème blegemiddel er sikker på den sunde vej til retfærdighed. Produktet er prissat til 230 INR for 250 gram og har en rating på 4 på 5 stjerner.

 • Fordele: Den indeholder E -vitamin, der vides at forynge huden og ikke har ammoniak, hvilket giver dig en god brugeroplevelse.
 • Ulemper: Pas på allergisk og brændende fornemmelse på huden. For dem af jer, der har en meget følsom hud, er dette måske ikke noget for jer.

2. VLCC Insta Glow Urteblegemiddel:

KØB DET HER

VLCC Insta Glow Herbal Bleach er et vidunderligt plantebaseret produkt, der letter ansigtshår og reducerer mørke pletter uden at skade huden som kemiske produkter. Urteblegemidlet sikrer, at du ikke lider nogen irritation gennem dets urteekstrakter af agurk, tang og tomat. Alle disse tilfører din hud de essentielle næringsstoffer og får den til at se fuld af liv ud. Pakken er prissat til 56 INR til 59 gram og har en brugerbedømmelse på 4,3 på 5 stjerner.

 • Fordele: Det er et meget godt valg for alle dem, der har følsom hud. Det hævder også at mindske irritationen i ansigtet, der kan være forårsaget af tidligere brugte produkter.
 • Ulemper: Mængden kan være for mindre til prisen og den glød, de lover, holder ikke i meget lang tid.

3. Oxy Crème Blegemiddel:

KØB DET HER

Et af de mest populære blegecreme -mærker er Oxy Crème Bleach, der giver høj kvalitet. Produktet er velegnet selv til de mest følsomme hudtyper og gør huden lysere og lysere, udover at give den en dyb næring. Det tilfører aktivt ilt og tilfører huden, hvilket giver en skinnende og acne fri hud. Produktet er prissat til 80 INR for 27 gram og har en rating på 4,2 på 5 stjerner. Pakken på 27 gram kan bruges cirka 3 gange og leveres med en spatel, crème blegemiddel, pulveraktivator, et efterblegemiddelserum og en brugsanvisning.

 • Fordele: Det er ammoniakfrit, og du vil se en øjeblikkeligt tonet og endda udseende hud.
 • Ulemper: Produktet er ikke så let tilgængeligt.

4. Fem Gold Creme Blegemiddel:

KØB DET HER

Fem Gold Bleach Creme har leveret til de indiske kvinders behov i nogle årtier. Den indeholder naturlige ingredienser, der virker meget hurtigt på huden og efterlader den mere fair og blød. Det har heller ingen ammoniak, hvilket sikrer det sikkert og glat på huden. Produktet irriterer ikke huden eller forårsager nogen stikkende virkning. Produktet hævder at komme med ægte guld, og dets betydelige resultater er blevet attesteret af mange brugere. Den koster 33 INR for 8 gram og har en brugertilfredshed på 3,7 på 5 stjerner.

 • Fordele: Den indeholder ikke tilsat ammoniak og har kun naturlige ingredienser, der tillader din hud at stråle og stråle. Det fjerner den døde celle og forhindrer væksten af ​​pigmenteringsceller, hvilket giver dig en lysere nuance til din hud.
 • Ulemper: Test produktet på et stykke hud og se, om det passer til din hud. Det er måske ikke for glat på alle hudtyper.

5. Olivia Urteblegemiddel:

KØB DET HER

Olivia Herbal Bleaching Cream er et behageligt produkt til kvinder med subtil hud; dette giver en lys og strålende hud med sine naturlige urter og forårsager ingen bivirkning. Produktet bruges også til ansigt, arme og krop. Den koster 240 INR for 270 gram og har en brugerbedømmelse på 4,5 på 5 stjerner.

 • Fordele: Produktet er naturlægemidler og kan udjævne hudfarven. Det er også velegnet til alle hudtyper.
 • Ulemper: Det kan undertiden udlede en stærk kemisk effekt, men brugere har hævdet, at denne effekt ikke har nogen negative resultater på huden på lang sigt. Det er heller ikke let tilgængeligt overalt.

Naturlige og hjemmelavede blegecremer:

Blegning af ansigtet giver et lyst udseende; ved hjælp af butiksbragte produkter ender med en slags indvirkning på huden. Naturlige og hjemmelavede produkter forårsager ingen bivirkninger og er sikre at bruge. Og ‘gør det selv’ -opgaven er også en ganske interessant opgave.

1. Havregryn og olivenolie naturlig blegepasta: For en fitness -freak er det bare en doddle at tage skridt til at blive smukkere. Enkle trin kunne følges for at forbedre den skønhed, der ligger stille.

 • Tag 2 spsk havregryn, olivenolie og yoghurt i samme mængde. (1 spsk)
 • Bland ingredienserne til en pasta.
 • Pres omkring to dråber citronsaft og påfør ansigtet.
 • Lad det stå i 15 minutter og vask det derefter af med koldt vand.
 • Dup tør hud, påfør en fugtighedscreme og oplev smidigheden.

2. Mælkecreme og citronsaft: Dette er den letteste og mest effektive ansigtsblegemaske til en lysere hud. Mælk har en naturlig rensende egenskab, og citronsyre kan fjerne urenheder fra huden. Sådan kan du lave et ansigtsblegemiddel ud af dem.

 • 2 spsk frisk mælkecreme, et par dråber citronsaft og en knivspids gurkemejepulver.
 • Bland ingredienserne godt, indtil det bliver en glat pasta.
 • Masser pastaen i ansigtet med dine fingre.
 • Lad det tørre i 10 minutter, og vask derefter ansigtet med lunkent vand.
 • Gentag dette et par dage i træk for en mere retfærdig teint.

Bivirkninger af ansigtsblegemiddel:

 • Det er normalt at have mild irritation under blegemiddel, men hvis det fortsætter i lang tid, vaskes blegemidlet af.
 • Mørkegrå plet kan forekomme, når blegemiddel bruges kontinuerligt. Acne, hvis den ikke behandles ordentligt, kan titte frem efter brug af blegecremer.
 • Lang tids brug af blegemiddel kan resultere i hudkræft. Nogle hudtyper har en tendens til at blive tyndere ved kontinuerlig brug af blegemidler.
 • Vedvarende brug af det kan føre til neurologisk og nyreskade på grund af et højt kviksølvniveau, der bruges i det.
 • Det kan også forårsage øget appetit og vægtøgning. Blegning tillader også fedt at sedimentere i ansigt, bryst, øvre ryg og mave.

Yderligere tips: Do’s and Don’t s

Selvom du måske altid bruger den bedste creme i byen, er der stadig nogle tips, du skal huske og huske på, før du begynder at bruge dem. Tag et kig.

 • Rens ansigtet, inden du påfører blegecreme.
 • Kontroller på forhånd, om cremen er kompatibel med huden.
 • Hverken overforbrug af blegemiddel eller stop med at bruge det lejlighedsvis.
 • Gør en patch -check, inden du bruger den.
 • Vask ikke det blegede område med varmt vand i mindst 8 timer.
 • Udsæt ikke for sol i et døgn efter blegning.
 • Sørg for at bruge solcreme efter blegning.
 • Brug en plastik- eller glasskål i stedet for en metalskål, da det kan reagere.
 • Det anbefales at bruge blegemiddel om natten.
 • Påfør ikke blegemiddel på åbne sår.

Blegning eller lysning af huden er en fascinerende ting blandt unge mennesker og blandt de skønhedsbevidste mennesker. Udover risici og bivirkninger ved blegecremer er det blevet brugt af unge mennesker. At passe ordentligt efter blegemiddel kan reducere bivirkninger. Blegning af huden kan gøre den attraktiv og smuk. Så hvorfor ikke have en lys og lys hud.