Top 10 Fairness Creams for Women Availablebale i Indien

Hvad er din yndlings fairness creme? På nuværende tidspunkt ønsker alle kvinder at se fabelagtige ud, og derfor er de altid på udkig efter den bedste fairness creme. Selvfølgelig! Hunnerne forbliver nysgerrige efter at fremstå hvide og vil altid have skinnende plus lyse skind. Det er derfor; de vil have noget bedst plus overkommeligt for sig selv. Derfor er der på markedet flere fairness cremer til rådighed på markedet. Alle kvinderne bliver imidlertid forvirrede over at vælge den bedste til dem.

Bedste fairness cremer til kvinder:

Derfor har jeg i dag i denne opskrift undersøgt en liste over bedste fairness creme til kvinder.

1. Oriflame Essentials Fairness 5-i-1 ansigtscreme:

fairness cremer til kvinder

Denne fairness creme har en multi-action rensende formel, der hjælper med at lysne, fugte og undgå UV-induceret pigmentering. Denne shampoo indeholder E -vitamin, morbærekstrakter, hudlettende kompleks plus SPF8. Dette er også en fordel ved at kontrollere ekstra olie, der er velegnet til alle hudtyper. Denne hurtigt absorberende creme, når den smøres 2 gange regelmæssigt i 2 uger, så giver den et mere retfærdigt udseende.

2. L’Oreal Pearl Perfect:

L Oreal Pearl PerfectJeg tror, ​​at I alle ved meget godt om L’Oreal, som er det mest fremtrædende kosmetiske mærke, der endnu er kendt. Kosmetikkollektionen er fantastisk stor sammen med både nat- og dagcreme. Denne retfærdighedscreme er meget tynd, bortset fra at den har en lotionstilstand. Det er velegnet til alle hudtyper, der indeholder SPF 15. Det hjælper med at beskytte din hud mod UV-stråler. Det giver mikrocirkulation med den sunde glød.

3. OxyGlow Saffron og Lakrids Fairness Cream:

OxyGlow Saffron og lakrids fairness creme

KØB DET HER

Oxyglow creme udvikles ved at forskønne ekstrakt som safran, bærbærfrugt, biohvid og lakrids, denne creme nærer din hud indefra. Det hjælper med at reducere hudtonen og reparere hudcellerne. Det involverer antioxidanter, der gør det vellykket i tumbling melaninsekretion og frembringer desuden hurtig cellefornyelse; tilbyde dig en naturlig med sund retfærdighed. Med en SPF 15 -formulering, beskytter den mod skadelige solstråler. Brug denne creme dagligt for at få en glans i ansigtet.

4. Garnier White Complete Multi Action Fairness Cream- Nat:

Garnier White Complete Multi Action Fairness Cream Night

Dette er en af ​​de bedste fairness -cremer, der siger, at fjerne mørke celler og desuden lette huden, mens du sover. Denne unisex creme indeholder frugtekstrakter og C -vitamin, der gavner både lysere og eksfolierer hudtonen og smider hudens sløvhed væk. Det er nyttigt at reducere pigmentering, pletter og mørke pletter og bedst til fedtet hud.

5. Jovees Saffron & Bearberry Fairness Cream:

Jovees Saffron Bearberry Fairness Cream

KØB DET HER

Denne creme tilbyder en glødende fairness med en unik formel, der stille og roligt fjerner den døde celle plus fugter huden intenst. Den indeholder kerne af safran, lakrids, bearberry og arbutin. Dette hjælper med at reducere melanin plus lysere hudtonen med succes. Det omslutter aktive ingredienser såsom safranekstrakt, Vitis Vinifera -ekstrakt, Bearberry -ekstrakt, Scutellaria Baicalensis -ekstrakt og Saxifera.

6. Biotique Bio Coconut Whitening & Brightening Cream:

Biotique Bio Coconut Whitening Brightening Cream

KØB DET HER

Den består af ren jomfru kokos, der reducerer mørke pletter og skavanker, lindrer din hudtendens og gør huden i stand til at blive lys, blød og smidig. Denne creme er fri for kemikalier nærer din hud dybt med pasform og naturlig fairness. Hvis du vil have et hurtigere resultat, kan du anvende denne creme på rensende hud to gange om dagen. De komponenter, der er til stede i denne creme, er Nimba Kamla, Dudhal, Badam Tail, ekstrakter af ren jomfru kokos, mælkebøtte osv..

7. Revlon Touch and Glow Advanced Fairness Instant Mattifying Cream:

Revlon Touch and Glow Advanced Fairness Instant Mattifying Cream

KØB DET HER

Denne creme har Lotus -ekstrakt, lakridsekstrakt og bjørnebærekstrakt, der hjælper med at løse de provokerede sorte pigmentpletter. Desuden fungerer den som en primer under makeup. Denne creme indeholder en matificerende formel, der er til fedtet hud og hævder at være oliefri plus det andet alternativ er Anti -spot -formel, der reducerer pletter. Det gavner at gøre din hud tydeligere, forlade den blød, flad & smuk. Dette er fyldt med Advanced Vitamin Agent og dobbelt solcreme beskytter huden mod barske solstråler, der understøtter for at undgå mørkning samt for tidlig ældning.

8. Lotus Herbals Lakrids & Grøn te Fairness Gel:

Lotus Herbals Lakrids Grøn Te Fairness Gel

KØB DET HER

Den er stærkt blandet med ekstrakt af Tea Tree plus lakrids, denne Fairness Gel tilfører liv til kedelig hud for at bygge den sund plus strålende indefra. Tea Tree -ekstraktets naturlige hudtonende egenskab eliminerer grove pletter fra huden for at give dig en glat og jævn hudtone. Derudover ved at genoprette den tabte pH -balance til din hud; Tea Tree holder din hud blød med smidig. Det beskytter din hud mod ydre urenheder plus mikrober ved hjælp af den antibakterielle egenskab af lakridsekstraktet infunderet i den. Det revitaliserer også kutane celler med succes forhindrer aldring. Brug det regelmæssigt som minimum i 2 uger for de bedste resultater.

9. Nivea Visage Mousserende Glød Alderskontrol Dagpleje Fairness Cream:

Nivea Visage Sparkling Glow Age Control Day Care Fairness Cream

KØB DET HER

Dette er hinanden velkendte produkter til kvinder, der for altid finder måde at få en hvidere, glattere, strålende og fugtet hud. Det reducerer melaninniveauet og er også velegnet til alle hudtyper. In involverer hvid krystallinsk teknologi, derfor giver det en ideel glød til huden plus bekæmper urenheder samt snavs, der efterlader huden glødende og renset. Dette er det bedste produkt til tab af acne mærker. Dette besidder fantastisk berøring plus en enorm lugt. Den indeholder lakridsfjernelse til bekæmpelse af de mørke pletter, og den er også dermatologisk erfaren. Dette overdådige produkt er det største plus pålidelige.

10. Lakme Perfect Radiance Fairness Day Lotion:

Lakme Perfect Radiance Fairness Day Lotion

Denne fairness lotion indeholder SPF 15 PA ++, der involverer hvid lilje og hellig lotusstilstand, der virker på 6 tegn på hudens mørkhed ved at forsvinde pletter, også fjerner pletter, lysner hudfarve, hjælper med at udjævne hudtonen, reducerer fedtet plus sløvhed og kontrollerer solbrændthed. Det er en dagcreme og en af ​​de mest berømte fairness cremer. Denne fairness creme er fyldt med hudens lysende vitaminer som vitamin B3, Chronosphere, Vitazyme C plus vitamin B3, det giver dig en hud, der både er fair plus fejlfri.