12 legújabb laza farmer férfiaknak és nőknek

A farmer a világ legnépszerűbb ruházati formája. Az életkortól függetlenül egy személy ruhatárában valószínűleg legalább egy farmer nadrág van. A farmer különféle vágásokban és stílusokban kapható, hogy megfeleljen a különböző emberek testtípusainak. Elég zavaró tudni, hogy mi illik hozzád, hacsak nem próbálod ki megfelelően. Ha valami alkalmi, kényelmes és légzést keltő bőrt keres, akkor a laza farmer vagy a nyugodt farmer a tökéletes választás. Amikor azt mondjuk, hogy „laza”, az azt jelenti, hogy a farmer nem öleli át az ülésed részét, ellentétben a karcsú farmerrel. Nézze meg ezt a cikket, hogy felfedezze a legjobb laza farmert.

Laza farmer férfiaknak:

Itt található a stílusos, laza férfi farmer listája.

1. Levi férfi 569 laza egyenes lábú farmer:

Levi férfi 569 laza egyenes lábú farmer

Ennek az embernek a laza farmerja különbözik a többi farmertől, mert másképp dolgozzák fel, hogy nyugodt és kifakult kényelmet biztosítson. Specifikációi közé tartozik a cipzárral zárható gombos légy, valamint az öt zsebes stílus. Több mint 23 különböző színben és stílusban ez a legnépszerűbb laza farmer.

2. Nautica Jeans Relaxed Cross-Hatch Jean:

Nautica Jeans Relaxed Cross-Hatch Jean

Ez a Nautica crosshatch farmer 100% pamut alkalmi farmer, stílusos kék témával, amely néhány nap múlva sem tűnik el. Vonzó megjelenésű, amely fiatalokat és felnőtteket egyaránt vonz. A férfiak számára készült laza farmer karbantartása egyszerű. A zsebformázás a cipzárral és a gombbal együtt nemcsak stílusos megbecsülését támogatja, hanem minden funkcióját.

3. Wrangler hitelesítés:

Wrangler Authentics

Példaértékű laza szabású 100% pamut farmer férfiaknak, könnyű és stílusos kialakítással. A gyűrődések szilárdak és nagyon befejeződtek, hogy csökkentsék az irritációt. Az alkalmi egyenes vázlat, amelyet használ, illeszkedik a különböző szerkezetű emberekhez, míg a gombja és a zsebei stílusa hatékonyan javítja értékét.

4. Lee Loose Fit Straight – Leg Jeans:

Lee Loose Fit Straight - Leg Jeans

Minden egyedi Lee farmerrel, amelyet vásárol, laza, egyenes szárú farmert kap egy hasznos 16 hüvelykes lábnyílással, amely soha nem fog uralkodni rajtad, és nem áldozza fel az egyéni kényelmet. Az öt zseb tökéletes a telefonokhoz és a kulcsokhoz, míg a mosógépben mosható kialakítás megkönnyíti a karbantartását.

5. Diesel laza farmer:

Diesel laza farmer

Nézze meg a Diesel stílusát. A laza farmer mosott farmer szövetből, égszínkék színű. Rendkívül stílusos és nagyon kényelmes is. A dízel farmer puha farmer anyagból készült, és bőrbarát. A bokán hajtott oldalsó zsebek hűvösvé teszik.

6. Wrangler Loose Fit farmer:

Wrangler laza farmer

Ez a wrangler prémium laza farmerja, amely a legjobb minőségű anyagból készül. Magas derékkal és klasszikus ötzsebbel rendelkezik. Ez az egyik legjobban értékelt farmer a Wrangler márkában, és jól ismert a kényelméről. A farmer enyhén mosott megjelenése kiemeli.

7. Armani Jeans Loose Fit modell:

Armani farmer laza modell

Ez az Armani laza farmer az egyik legnépszerűbb választás a vásárlók körében. A sötét árnyalatú farmer meglehetősen sokoldalú, és szinte bármilyen színes pólóhoz vagy inghez párosítható. Magas derékban kapható, klasszikus ötzsebes stílusban. Ennek a farmernek az egyenletes árnyékolása elegáns megjelenést kölcsönöz.

Laza farmer nőknek:

Itt található a stílusos, laza farmer nők listája.

8. Clove Wide Leg Loose Fit női farmer:

Clove Wide Leg Loose Fit női farmer

Ezt az alkalmi viseletű, laza szabású farmernadrágot a Clove tervezte. Specifikációi között több zseb, valamint oldalsó zsebek találhatók, fémes cipzárral, egyszínű farmer öv sárga kontrasztos varrással és még sok más. Viselhető ünnepnapokon vagy kertészkedés közben.

9. Következő Boyfriend Loose Fit farmer:

Következő Boyfriend Loose Fit Farmer

Következő boyfriend bő szabású női farmer különböző méretű és mintájú, például türkizkék, sárga mintás és még sok más. Ezek a farmerek ideálisak a nyári vakációhoz, mivel széles lábakkal, oldalsó zsebekkel, cipzárral, gombokkal és nyakkendővel rendelkeznek.

10. Pizsama Loose Fit Farmer Női:

Pizsama Loose Fit Farmer Női

A legjobb dolog ezekben a farmerokban az anyagok, amelyekből készültek. Ezek a laza szabású női farmerok több poliésztert tartalmaznak, mint a pamut, ami lehetővé teszi a nyújtást. Ezeknek a farmeroknak nincs gombjuk és cipzárjuk, így könnyen viselhetők, akárcsak egy pizsama.

11. Levi’s Women 604 egyenes farmer:

Levi’s Women 604 Egyenes farmer

A Levis farmer minden alkalomra tökéletes. Minőségükről és tartós ruházatukról ismertek. Az egyenes megjelenés csak annyit jelent, hogy sarokkal vagy csizmával is elférnek.

12. Női replay laza farmer:

Női Replay Loose Fit Farmer

A Replay laza szabású női farmernadrágok erőfeszítéses farmerben, 3D -s gyűrődésekben, öt zsebbel és díszítéssel, valamint cipzárral, gombos rögzítéssel és finom kopással rendelkeznek a zsebnyíláson. Ezek a laza farmer különböző stílusokban, színekben és méretekben készülnek.

A laza farmer kötelező minden ruhatárban. Kényelméről és stílusáról ismertek. Különösen akkor, ha egyetemista fickó vagy olyan ember, aki mindennapi munkája során farmert visel, semmi sem tudja felülmúlni a nyugodt szabású farmer stílusát és kényelmét. Ezek különböző színekben és árnyalatokban kaphatók, mindegyik márka számos kivitelben kínál választási lehetőséget. A pihentető farmert a nők is kedvelik, akik szeretnek hűvösen játszani. Lélegzővé teszik a bőrt, és lehetővé teszik a tevékenységek elvégzését anélkül, hogy minden alkalommal módosítania kellene a nadrágot. Mondja EverReady nyugodt farmerrel!