15 alkalmi feszes és laza Jean rövidnadrág férfiaknak

A rövid farmer minden szezon végleges eleme, és bármilyen ruhában is, általában jól fog kinézni. Ők a legjobb döntések minden eseményre. Ha manapság ilyen sokféle stílusú és állapotú nadrágot kell figyelembe venni, akkor a dolgok kissé felülkerekedhetnek. A jövőbeni vásárlási háttér megkönnyítése érdekében nézze meg a teljes kézikönyvet a férfi nadrágok és a testhez legjobb farmer nadrágok számára..

rövidnadrág farmer

Amikor nadrágot keres, ne feledje, hol él. Abban az esetben, ha szeszélyesebb légkörben él, döntsön egy könnyű farmer mellett. Ha olyan helyen él, ahol a tél hosszú és könyörtelen, válasszon nagyobb súlyú farmert, hogy valamivel nagyobb védelmet nyújtson.

Stílusos és divatos farmer rövidnadrág férfiaknak:

Íme a 15 típusú divatos férfi farmer rövidnadrág a következőkkel.

1. Lee Premium farmer egyenes nadrág farmerben:

Lee prémium farmer egyenes nadrág farmerben

Lee régóta ismert arról, hogy a marhás rustler fantasy farmert készítette. Lee új rövid farmernadrágjának minden stílusa olyan, mint a városcsúszás, azonban olyan tehénpiszkáló minőséggel, amely 120 évig Lee-t a farmervilág gerincévé tette..

2. Diadalmas Selvedge farmer rövid farmer:

Diadalmas Selvedge farmer rövid farmer

A Selvedge farmer napjaink mintájává vált az eredeti világban, hatalmas névmárkákon látható. Ennek a Győztes mérkőzésnek köszönhetően a szelvednek már nem kell drágán fizetnie. Ez a 100% pamutból készült gyufa úgy néz ki, mint egy magasabb kategóriájú kombájn, mégis értékpontja minden pénzügyi tervnek.

3. A Selvedge Jeans rövidnadrág kiterjesztése:

Hosszabbítsa meg a Selvedge Jeans rövidnadrágot

Ez a vékony szabású rövid férfi farmer kombináció egyenesen Japánból származik, ahol művészi kifejezésként kezelik a szegélyt. Minél többet hordja ezt a gyufát, annál inkább elhomályosítja azt a hibátlan, kopott megjelenést. Ezenkívül a farmer rövidnadrág kissé meghosszabbítja a szimpatikusabb illeszkedést és a fejlesztés egyszerűségét.

4. Egyedi zsugorodó farmer rövidnadrág:

Egyedi zsugorodó farmer rövidnadrág

A Levi’s hosszú ideig a farmer divatos emberektől kezdve a háziasszonyokig mindenki számára a farmer volt. Mi több, a jelenlegi körülményekre való tekintettel: a nyers farmert úgy alakították ki, hogy remekül illeszkedjen a testéhez, bármilyen testtípust is viseljen? Levi azt javasolja, hogy ne mossa le őket, és inkább szárítsa a napon, hogy ideális legyen.

5. Vékony fit Stretch Jean rövidnadrág:

Vékony fit Stretch Jean rövidnadrág

A férfi rövidnadrág közelebbi, vékonyabb farmer érzetű, mint a nagy 501 -es, így tökéletesek azoknak, akik hippi hangulatot keresnek, anélkül, hogy feladnák Levi minőségét.

6. Powder Blue Wash Stretch Shorts farmer:

Powder Blue Wash Stretch Shorts farmer

Ennek a Top man kombájnnak a homályos púderkék mosásai nosztalgikusabb, 70 -es évek hangulatát kölcsönzik a farmernak. A pamut és az elasztin keveréke ezeknek a nadrágoknak a pamut zihálás vigaszt nyújt, miközben hűvös marad a tisztességes nadrágból. A korszerűbb megjelenés érdekében kombinálja ezt a könnyű mosó farmert egy könnyű pólóval és pálcával.

7. Tompa, kék nyújtó nadrág farmerben:

Tompa, kék, rugalmas nadrág farmerben

A rövid farmer csökkent varrása és tompa kék árnyalatai ideálissá teszik őket a személyre szabottabb férfiak számára. A zihálás enyhe megnyúlása pótolja a nadrág karcsúbb szabását. Viselje őket könnyed pénteken egy alap gyapjú pulóverrel vagy fehér védőruhával, vagy viselje a hét végén a legkedveltebb zenekari ingével.

8. Straight Fit Stretch Denim Jean rövidnadrág:

Stretch farmer Jean rövidnadrág

A sötét nadrág rendkívüli kiugró pont abban az esetben, ha Ön a további túlzott darabok iránt érdeklődik. Az rendkívül pártatlan árnyékolás fényében lehúzhat egy hawaii inget vagy egy nyomtatott kabátot anélkül, hogy túlságosan felülnézeti lenne. Ez a Kenneth Cole meccs egyenes illeszkedésű és nehezebb szövésű, hogy hihetetlenül hordható legyen bármivel.

9. Straight Fit Stretch Blasted Jean Short:

Straight Fit Stretch, robbantott Jean Short

Ezeknek a férfi farmer rövidnadrágoknak a nagy tollazata és ütésálló mosása olyanná teszi őket, mintha a legjobb vintage áruházban szerezted volna őket, de a csökkent borjú teljesen fejlett körvonalat ad.

10. Vékony egyenes szabású rövidnadrág:

Vékony egyenes szabású rövidnadrág

A Mavi jean volt a márka útvonala a tizenévesek és serdülők között, de most visszatértek, és néhány korszerű alternatívát szolgálnak fel az élvonalbeli ember számára. A tintakék mosás és a finom, ecsetelt kiemelések mindenütt imádott érzést kölcsönöznek.

11. Levi’s 510 Skinny Fit Shorts Jeans Men:

Levi's 510 Skinny Fit rövidnadrág Férfi

A példaértékű férfi nadrág rövidnadrág, amit fiatalkorod óta viselsz, visszatért, de ezúttal vékonyabban illeszkedik a fenekébe és a borjakba, amelyek valamivel kevésbé retróak és valamivel élvonalbelibbek.

12. Hagyományos fit rövid farmer:

Hagyományos fit rövid farmer

Valóban nem érhet el nagyobb értéket a pénzéért, mint a jelenlegi Land’s End sötétkék farmer mérkőzés. A márka megpróbált olyan farmert készíteni, amely pompásan viselt, ideális a rackről. Ezenkívül a derékvonal magasan ül a csípőn a védett illeszkedés érdekében.

13. Vékony, vékony, 5 zsebes mini Jean rövidnadrág nőknek és férfiaknak:

Vékony, vékony, 5 zsebes mini Jean rövidnadrág nőknek és férfiaknak

A Dickie’s már régóta olyan márka néven ismert, amely minőségi, ipari munkákat visel. Sőt, pontosan ezt kapja a Dickie-nek a példás 5-ös farmer formájával. A farmer nehezebb áttekintésű, és hosszú ideig tartó kopást tervez.

14. Standard Fit Denim Jean Short:

Standard Fit Denim Jean Short

Kombinálja az unalmas indigó farmert egy nyomtatott rögzítéssel, hogy a hétvégi megjelenés elképzelhetetlen legyen.

15. Hosszabbítsa meg a twill farmer rövidnadrágot:

Hosszabbítsa meg a Twill farmer rövidnadrágot

A köztünk lévő hősöknek, vagy egyszerűen azoknak, akik szeretik a tisztességes shake show -t, a Top man teljes sötét vékony farmerja ideális azok számára, akiknek élezett farmerra van szükségük. A könnyebb felülvizsgálati pamut és lycra keverék jelentősen engedékenyebbé teszi ezeket a nadrágokat, mint gyermekkorunk vékony nadrágját.

A rövid farmer egyre gyakrabban jelent meg a férfiaknál. Nem minden minta illik minden emberhez és testalkatához, de ez rendben van azzal az indokkal, hogy számos férfi farmer rövidnadrág létezik, amelyek mindegyike jellegzetesen egymáshoz készült. Annak ellenére, hogy a nadrágos rövidnadrág férfiak már régóta léteznek, a jelenlegi stílust státusznak a szokásos elismeréssel kell azonosítani.