15 Csodálatos Capri farmer nőknek Indiában

Nos, egy olyan trend, amelyet széles körben viselnek olyan országokban, mint az Egyesült Államok, Latin -Amerika és Európa, amely most is egyre népszerűbb az ázsiai országokban, a Capri farmer. Általában olyan hosszúságú nadrággal érkeznek, amely a térd és a borjú között van, vagy mondjuk a boka.

A legjobb Carpi farmer nőknek:

Íme néhány vonzó formatervezésű farmernadrág nőknek, amelyek segíthetnek az Önnek való vásárlás során.

1. Cipzáras Capri farmer:

Cipzáras Capri farmer

Ha cipzárral látják el a caprit, még a legegyszerűbb Capri mintákat is stílusossá teszi. A sima farmer itt egy külső cipzárat kapott a külső oldalon, amelyet nyitva vagy zárva lehet hagyni, hogy egyedi dizájnt adjon. Vedd fel a dizájnt az alkalmi ruhádra.

2. Hajtogatott térdhosszú Capri:

Hajtogatott térdig érő Capri

A funky capri jean a női formatervezéshez főleg a főiskolai tizenévesek által választott farmer, amely térdig érő hajtogatott véggel érkezik. Próbálja ki ezt a mintát egyetemi évei alatt, kapjon fehér felsőt a kék színű Capri farmeron.

3. Tollas Capri Design:

Tollas Capri Design

A Capri -n egy pengével készült népszerű design a tollas Capri. A közepes hosszúságú Capri farmer vágott pengét kap, amely tollas megjelenéssel távozik a lábakról, fehér összehajtott végekkel. Ez a fajta kivitel egyedi módon készült, valami más, de stílusos minta elérhető a piacon.

4. Laza Capri Design:

Laza Capri Design

Szeretné megnézni magát a 90 -es évekből! A női Capri laza farmer illik a viselethez. A Capri gumírozott derékkal rendelkezik, felülről lefelé laza illeszkedéssel, ami kényelmet nyújt a viselőjének. Ha jó, kényelmes, laza Caprira van szüksége, akkor próbálja ki ezt a fajta formatervezést a napi öltözékéhez.

5. Mosás Crop Capri Design:

Mosás Crop Capri Design

Wash cap női capri farmer a legjobb választás azoknak a fiatal tizenéveseknek, akik foltot keresnek a viseletükben. A Capri a comboknál és a térdek közelében vágott kialakítású. Ha azt tervezi, hogy kirándul a barátaival, akkor vegye meg ezt a farmert, hogy megmutassa öltözködési érzékét.

6. Lelkes fekete Capri:

Ostoba fekete Capri

A bársonyból készült női Capri farmer fekete minták dizájneri megjelenést kölcsönöznek Önnek. A Capri számos zsebbel rendelkezik, különböző stílusokban, alsó részén övvel kötve. Bármely felsőt vagy pólót használhat fekete színű nadrágon, ez a Capri stílusú nadrág nagyon jó fekete színben. A fekete Capri farmer használata után friss megjelenést kap.

7. String Tied Capri:

String Tied Capri

A pamut farmer anyagból készült fehér Capri farmer minden bizonnyal a legjobb ruházat lenne nyaranta vagy a szakmai strandon. A Capri térdnél kötött végű, négy zsebbel, mindkét oldalán két zsebbel. A nyári szezonban a nők kipróbálhatják ezt a fehér színű Caprit tengerparti kirándulásra vagy túrázásra is.

8. Virágos Capri Design:

Virágos Capri Design

A pamut és a farmer kombinációjából készült kék farmer capris gyönyörűen díszített virágmintákkal. A sötétkék Capri térdhosszúságú világoskék virágmintás, kettős zsebbel hátul. A karcsú szabású nők rendszeres használatra kipróbálhatják ezt a mintát; nyújtható virágmintát kapsz Capri farmerben.

9. Wings Capri Design:

Szárnyak Capri Design

A kék farmer caprisok szárnyakkal készülnek, hogy angyali megjelenést kölcsönözzenek. A bőrre illeszkedő Capri oldalain és zsebein szárnyakkal szegélyezett kis ezüst gyöngyök szegélyezik, amelyek nagymértékben emelik megjelenésüket. Ezt a stílust leginkább az egyetemi lányok preferálják, akik szeretik felfedezni szépségüket a divatirányzatokkal.

10. Szomorú Capri farmer:

Szomorú Capri farmer

A bokáig érő női farmernadrágok, amikor szomorú megjelenést kapnak, tökéletes dizájnt biztosítanak a tengerparti kirándulásokhoz. A majommosó farmer a végén összegyűjtött, feltérképezett mintát kapott a hátsó oldalon. Ez a minta híresebb a lányok körében; szerezze be ezt a formatervezést rendszeres sétájához.

11. Sack Capri Design:

Sack Capri Design

A felülről és alulról feszes Capri zsákszerű megjelenést kölcsönöz viselőjének. A jazzy Capri sötétkék színű oldalsó zsebekkel rendelkezik, amelyeknek oldalsó megjelenése van, rugalmas kötésű végekkel, hogy tökéletes zsákos kialakítást kapjanak. Ha nem szeretne jobban illeszkedni a combjához, akkor ezt a formatervezést úgy érzi, hogy kényelmet nyújt a combjának.

12. Fur Capri Design:

Fur Capri Design

A farmer és a szőrzet kombinációja biztosan fantasztikus megjelenést kölcsönöz az egyszerű Capri -nak. A térdig érő Capri virágos varrott díszítéssel rendelkezik a combokon, alatta pedig a szórakozás barna, ami ritmikussá teszi. Az ilyen mintákat leginkább kisgyermekek vagy fiatal lányok használják. Ez egy divatirányzat, amely megmutatja a divatot.

13. Fekete -fehér Strip Capri Design:

Fekete -fehér csíkos Capri Design

A fekete -fehér Capri farmernadrág csíkos mintával és elvesztett illeszkedéssel imádnivalóbbá teszi a parti megjelenését. A Capri vízszintes és függőleges csíkokat kapott a Capri különböző részekre osztásához. Szerezd meg ezt a dizájnt a klubodban részmunkaidőben, vagy használhatod táncparketten is.

14. Lila kanyargós Capri:

Lila kanyargós Capri

Lila farmer A Capri nadrág mindig ellopta különböző nők szívét. A kanyargós Capri plusz méretben kapható, amely egyszerű testet kölcsönöz a nehéz testű nőknek. A Capri -görbék lehetővé teszik a pártok számára.

15. Retro Capri Design:

Retro Capri Design

A magas derékú Capri farmer női dizájn, ha masnival kötött megjelenést kap, retro megjelenést kölcsönöz az öltözék kollekciójának. A Capri térdhosszúságot kap, vörös és fehér dobozos kivitelben a végére és a derekára.

A Capri farmer számos olyan anyagból készül, mint a pamut farmer, farmer, farmer, pamut, szintetikus és még sok más, amelyek a kívánt felszerelésnek vagy a keresett formának megfelelően választhatók ki. A majommosás, a bajba jutott, tűsarkú, szakadt stb.