15 Látványos formatervezés szakadt farmer férfiaknak és nőknek

Az alkalmi farmert minden pillanatban viselik, és ma nagyon gyakoriak az egész világon. A hivatalos farmer és a designer farmer kétségtelenül mindenki gardróbjában van. A farmer egyik formája, amely hasonlóan nagyon híres a fiatalok és a modellek körében, a szakadt farmer. A szakadt farmer, más néven elpusztult farmer, szakadt farmer vagy bajba jutott farmer, divatmegállapítások.

  • Szakadt farmer férfiaknak:
  • Szakadt farmer nőknek:

szakadt farmer

A bajba jutott farmer valóban kopott megjelenésű, de a hűvös hatása annyira divatos. A feltépett szakadt vagy csavarkulcs és a megjavított farmer könnyedén mutat egy fergeteges és hűvös képet.

A szakadt farmer új trendje a divatos férfiak számára:

Nézzük meg a Distressed farmer felső kollekcióját, képekkel.

1. Férfi szakadt térdnadrág:

Férfi szakadt térdnadrág

A férfi térdre szakadt farmer általában igényesebb. A szakadt farmer őrült megjelenése a legjobban illik a férfi öltözékhez. A fiúkat durva életmódjuk miatt általában csavart farmerban látják. A lány életmódjához képest a szakadt farmer jobban néz ki a férfiaknál. A térdre szakadt férfi farmert hűvös sötét inggel és blézerrel lehet viselni, hogy hűvös megjelenésű legyen.

2. Egyenes lábú szakadt farmer férfiaknak:

Egyenes lábú szakadt farmer férfiaknak

Férfiaknak szánt, egyenes lábú, szakadt farmer is tartalmaz tervezői hatásokat. A kontrasztos színű folt a farmer belsejében látható a bőr részével. A dizájner hatás nagyobb vonzerőt kölcsönöz a belülről kukucskáló színes ruhának köszönhetően. Az elegáns hűvös megjelenés a legjobb az izmos testű férfiak számára.

3. Tervezői szakadt farmer férfiaknak:

Designer szakadt farmer férfiaknak

A tervezői szakadt farmer férfiaknak szintén nagy igényt tartanak arra, hogy a ruhatár egyik darabja legyen. A karcsú szabású kék farmer karcolásokkal a comb felső részétől a bokáig látványosan hűvös megjelenést kölcsönöz.

4. Elpusztult szakadt fehér szakadt férfi farmer:

Elpusztult szakadt fehér szakadt férfi farmer

A fehér farmer az egyik tervező farmer, amelyet a férfiak és a nők szívesen vennének maguknak. A dizájner fehér szakadt farmer biztos, nem kevesebb az értékükben. A dizájner fehér farmer magunkról való letépése szintén nem menő feladat. A fehér farmert különösen óvatosan kell viselni, nehogy folt legyen rajtuk. Ugyanakkor egy szakadt fehér farmer költséges, ha birtokolja.

5. Szakadt és javított férfi Vintage farmer:

Szakadt és javított férfi Vintage farmer

Vintage szakadt farmer elegáns, elpusztult farmeron, nagyon vonzó és hűvös megjelenésű. A farmerben látható férfi öltözködés erős és vonzó megjelenést kölcsönöz a férfiaknak. Az évjárat kopottas megjelenése felismerheti a szakadt farmert, poros színével és fehérített foltokkal.

6. Világos piros férfi szakadt farmer:

Világos piros férfi szakadt farmer

Színes, szakadt farmer, amelyet férfiak és nők egyaránt viselnek. A vörös szín különösen kopott. A fehér ing vagy póló a legjobb öltöny a piros nadrágban, karcolásokkal és szakadt hatásokkal.

7. Férfi Designer Slim Fit Farmer Ripped:

Férfi Designer Slim Fit Farmer Ripped

A formatervezett, karcsú szabású farmer férfiaknak tervezői megjelenésű alkatrészekkel rendelkeznek. A foltok kiderülnek, elpusztítva a farmer öltéseit, hűvösnek tűnnek. A zsebek vonzóan láthatók, a varrott kiemeléssel javítani kell. Valahol cipzárral is helyettesítik.

8. Homokszínű szakadt vékony farmer férfiaknak:

Homokos színű szakadt vékony farmer férfiaknak

A pusztított hatású homokszínű farmer trend a farmerban. A homok színű farmer sokféle árnyalatban kapható. Férfiak és nők egyaránt viselhetnek ilyen színeket. Egy zsákos ing vagy póló fantasztikusan nézhet ki ilyen farmeron.

A szakadt farmer divatos kollekciója a trendi hölgyeknek:

Nézzük meg a nők számára készült szakadt mintájú farmer felső terveit.

1. Női szakadt farmer:

Női szakadt farmer

Azok a lányok, akik menőnek és másnak szeretnének kinézni, mehetnek a comboktól a térd alá aprított, letépett női farmerért. Az apró darabok úgy néznek ki, mintha természetes módon lekaparták volna vagy elszakították volna. A kopott farmer is úgy néz ki, mint a szakadt. Néhány látható bőrrész durvábbnak tűnik, hogy hűvös megjelenést kapjon. A fehér ing vagy rövid blúz félelmetesen néz ki világoskék szakadt farmerral.

2. Felcsavart női farmer:

Felcsavart női farmer szakadt

A becsomagolt farmer nagyobb hatást kölcsönöz a megjelenésnek. A nők viselhetnek egy ilyen farmert, amelyet a nadrág különböző részeiből lyukakba szakítottak. A lyukak természetes módon húzhatók, láthatóvá téve a farmer szövet futófelületeit. A nadrág vége bokáig érve becsomagolható, hogy még hangsúlyosabb legyen. A nyarat hűvössé lehet tenni a rongyos szakadt farmerrel.

3. Női szakadt farmer:

Női szakadt farkú farmer

A szakadt és javított farmer fantasztikus hűvös megjelenést kölcsönöz. A patchwork úgy néz ki, mintha a szakadt területeket különböző színű farmer borítaná. Az elegáns megjelenés egy ilyen farmerrel divatos, hűvös képet adhat. A magas csizma jól illeszkedik a foltozott farmerhez. Hűvös képet lehet készíteni, ha egyszerűnek tűnsz szakadt és foltozott farmerral.

4. Javított szakadt farmer nőknek:

Javított szakadt farmer nőknek

A belső foltozott farmer fantasztikus megjelenést mutat a szakadt farmerben, hogy sziklás képet kapjon. A nők egy ilyen szakadt és javított farmert viselhetnek farmerdzsekivel egy alkalmi pólón. A sportos cipő és a menő kép tökéletes kombináció lehet. A DIY ötletek vonzóbbá tehetik szakadt farmerodat. A farmer karcolásán festett képek vonzóbbá teszik a megjelenést.

5. Baggy Ripped Skinny Farmer lányoknak:

Baggy Ripped Skinny Farmer lányoknak

A táskás farmer kényelmesebb a női farmer kollekciójában. A vékony, szakadt farmer viselése közben nagyon kemény és bonyolult. Előfordulhat, hogy a vékony farmer lyukaiból kiveszi a lábát. A tépett, tépett farmer kényelmesen és könnyen illeszkedhet. A táskás farmerben is könnyű mozogni, és kevesebb a félelem, hogy a szakadt farmer jobban leszakad.

6. Női térdre szakadt fekete farmer:

Női térdre szakadt fekete farmer

A fekete farmert férfiaknak és nőknek egyaránt tervezték. A nők jobban szeretik a térdre szakadt farmert, mivel kevesebb a szakadt rész és a szakadt hatás. Ugyanakkor vannak olyan nők is, akik elég merészek ahhoz, hogy letépjék a farmer combját és csípőjét. Néhány ilyen farmer hatalmas lyukakkal van körülvéve, mint a térdrész. A viselő választása az, ami jobban megfelel nekik.

7. Magas derékba szorult fehérített szakadt farmer:

Magas derékba szorult, fehérített szakadt farmer

A magas derekú női farmer az egyik designer farmer szakadt formában. A virágmintás mintával vagy geometrikus mintákkal ellátott tervező által nyomtatott farmer szakadt a divatosnak tűnő részekből.

Ha szakadt farmerrel és mindennel hűvösnek szeretne tűnni, fontos, hogy megfelelő kiegészítői legyenek, amelyek jól illeszkednek a menő képhez. Egy zsákos ing vagy egy blézer, egy hosszú tervezői táska és csomagcsizma a nők számára kiváló lehet, míg a férfiak választhatnak térdig érő kabátot, vagy farmerdzsekit, fehér, bőrszűk inget stb. A szakadt farmer sokféle kivitelben készül. A merész megjelenéstől a tisztességes megjelenésig a hírneves szakadt farmer lehet a következő megjelenés.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80