9 stílusos dizájn indiai hidzsáb kollekció nőknek

Az indiai kultúra gazdag hagyományokban, egyszerűségéről és szerénységéről ismert. Az indiai iszlám társadalom konzervatív, de a muszlim nők sikeresen ötvözték a divatot a modernséggel. Az elegáns muszlim indiai hidzsáb stílus olyan indiai öltözékekkel párosul, mint a saris/ salwar kurta.

A legjobb indiai Hidzsáb Stye kollekció nőknek:

A modernitás és a hagyományos stílusok ötvözete A legjobb 9 indiai hidzsáb divat madártávlatból szemléli ezt a hatalmas indiai divatipart.

1. Alkalmi hidzsáb divat:

Alkalmi hidzsáb divat

Az indiánok egyszerűek, a stílusuk is. Az egyszínű színű fejfedő, amelyhez illő nyomtatott salwar kameez/ churidar és indiai hidzsáb stílusú dupatta tartozik, lélegzetelállítóan néz ki alkalmi összejövetelekre, partikra vagy egy baráti vásárlásra. Kísérletezzen színkombinációkkal a hidzsáb és az öltözék segítségével, és álljon ki a tömegből.

2. Modern/party stílusú hidzsáb:

Modern/Party stílusú hidzsáb

Sari méltóságteljes öltözék, és másként is viselhető- bengáli/orrisai vagy maharashtriánus módon. Ha egy hidzsábot választ egy sarival, akkor az aláírássá válik, és finom megjelenést kölcsönöz neki. Az indiai hidzsábgyűjtemény hidzsábjának és a szári blúznak való megfeleltetése, bross, fodor, gyöngy használata kiemeli a személyiséget.

3. Divatos Hidzsáb irodai stílus:

Divatos hidzsáb irodai stílus

Az okos, profi hölgyek/lányok nem érezték magukat visszafogottnak a konzervatív iszlám öltözék miatt. Intelligens módon illesztették össze ruhájukat- farmerjukat/palazzos sarees-t/salwar kurta-t- egy bayas-szal és egyszerű, egyszínű vagy nyomtatott pamut/poliészter indiai stílusú hidzsábokkal. Az intelligensen illeszkedő iszlám ruházat nyugati/indiai stílusokkal megőrzi megjelenését és szerénységét. Könnyedén mozognak a professzionális körben.

4. Iskolai lányok hidzsáb:

Iskolai lányok hidzsáb

Az indiai hidzsáb az iskolás lány számára ösztönzi az egység érzését, valamint betartja a vallási irányelveket. A hidzsábok egyszerű sálak a fejed fölé, rögzítsd az oldaladat az állad alatt, és fordítsd körbe a vállak körül, végül terítsd ki mindkét végüket, hogy elfedjék a mellkasodat. Az indiai hidzsáb lányok megfelelnek az iskola/főiskola által előírt öltözködési kódnak.

5. Gyerek Hidzsáb stílus:

Gyerek hidzsáb stílus

A hidzsáb divat egyre népszerűbb lett a gyerekek körében is. A vonzó hidzsáb mintákat gyerekeknek tervezték, amelyek aranyossá és ugyanolyan iszlámnak tűnnek. A legtöbb kislány öltözködési szabályokban követi az idősebbeket. Fekete/fehér, hímzett, pöttyös, köpenyes/nyomtatott hidzsáb stílusú indiánok széles választéka áll rendelkezésre pufók arcához.

6. Tizenéves hidzsáb stílus:

Tizenéves hidzsáb stílus

A tizenévesek élénkek, és az indiai muszlim tini sem kivétel. Gyönyörű, modern indiai hidzsábok állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek hangulatuknak és személyiségüknek. A lenyűgöző sifon, selyem, hűvös nyomtatott viszkóz tökéletesen illik a mindennapi viselethez. Ez elegánsnak és nőiesnek tűnik, ha ruhákhoz és felsőkhöz illik.

7. Dupatta hidzsáb stílus:

Dupatta hidzsáb stílus

Nincs gond a hidzsáb stílusokkal, ha egy hölgy salwar kameez -t visel. A hozzáillő, áramló duppata lehet indiai stílusú hidzsáb, húzza a dupatta egyik végét stílusosan a fejére, és hagyja, hogy a másik vége mögötted folyjon. Ez a csodálatos alkalmi megjelenés minden hölgynek lenyűgöző megjelenést kölcsönöz.

8. Esküvői hidzsábok:

Esküvői hidzsábok

Saree minden indiai nő ruhatárának szerves része. Egy olyan hivatalos alkalom, mint az esküvő, lehetőséget biztosít számukra, hogy elegánsan öltözködjenek tökéletesen illő kiegészítőkkel. Az indiai esküvői hidzsáb stílusok divat -kijelentéssé válnak. Az erősen díszített selyem szári kontrasztos, egyszínű hidzsáb és a maatha tikka illeszkedik a hölgyek által kedvelt etnikai megjelenéshez.

9. Hagyományos stílusú hidzsáb:

Hagyományos stílusú hidzsáb

Az indiai muszlim hölgyek vagy a vidéken élők idősebb generációja még mindig a hagyományos csador indiai stílusú hidzsábot részesíti előnyben. Ez egy teljes hosszúságú felsőruházat, amely lefedi a fejet és a testet, és lejön a lábig. Kézen tartja, mivel nincsenek rések a kezek számára, és kiegyensúlyozott a vállán.

Az indiai iszlám társadalom bebizonyította, hogy a szerény sztereotip ruházat összeolvadhat a nyugati stílussal, és ugyanolyan okosnak és félelmetesnek tűnik. A hagyományos és a hagyományos érzéki. Az indiai hidzsáb divat iránti érdeklődésük arra ösztönözte a tervezőket, hogy kísérletezzenek különféle szövetekkel és kiegészítőkkel, hogy innovatív és praktikus mintákat hozzanak létre.