15 legjobb karcsú farmer férfiaknak és nőknek

A farmer mindenki ruhatárának elengedhetetlen részévé vált, legyen az gyerek, fiatal vagy felnőtt. Minden ember kényelmesen és farmerban bírta magát. A farmert bárhol lehet viselni, legyen az kirándulás, egyetem, iroda, bulizni vagy moziba menni a barátokkal, összejövetelek, stb..

A piacon sokféle farmer áll rendelkezésre, de az egyik a Slim Fit Jeans. A Slim Fit farmer olyan, mint a vékony farmer, de nem annyira szűk. A Slim Fit farmer szorosan lefedi a comb területét, és lelazul a térdről. Vonzó megjelenést kölcsönöz azoknak a lányoknak, akiknek görbe combjuk van. Napjainkban számos színben kapható, de a kék és a fekete mindig a piacon volt. A Top bármely színét és mintáját párosíthatja karcsú farmerrel. Még a fiúk is karcsú farmert viselhetnek, hogy vonzóak és jóképűek legyenek. Ha egy srác kék karcsú farmert párosít világos rózsaszín színnel, akkor egyszerűen fantasztikusan néz ki. Egy lány vékony viseletű farmerral is viselhet rövid alkotást.

karcsú farmer

Meg kell találnia a megfelelő farmert, és döntenie kell egy jó párról. Attól függ, milyen alkalomtól és eseménytől függően karcsú farmert visel. Annyi kivitelben és színben kapható, hogy még egy aranyos felső is növelje a karcsú farmer értékét.

Különböző típusú karcsú farmer:

Napjainkban ez a trend olyan színes karcsú farmert visel, mint a narancs, a piros, a rózsaszín, sima anyagból, és még nyomtatott is. Mivel lehetővé teszi a karcsú alak megjelenését, nagy a kereslet a nők körében.

1. Karcsú farmer nőknek:

Karcsú farmer hölgyeknek

Ez csak egy réges -régen kapható, vékony farmer. Annyira jól néz ki karcsú testen, sokkal vonzóbb, ezáltal fokozza viselőjének szépségét. Akár sima inghez vagy divatos felsőhöz is párosíthatod.

2. Rendes karcsú farmer férfiaknak:

Normál karcsú farmer férfiaknak

Egy férfi egyszerűen félelmetesen néz ki, karcsú farmerrel, pólóval és sportcipővel párosítva, hűvös, alkalmi megjelenést kölcsönözve. Bármilyen bulihoz vagy alkalomhoz illik. Egy srác hivatalos inggel is viselheti irodai viseletként.

3. Férfi árnyékos vékony farmer:

Férfi árnyékos karcsú farmer

Két ugyanolyan színű árnyalat, szép kivitelben és kényelmes viselet. Más megjelenést és mindenkori kedvencet ad a nyilvánosság számára. Általában kék és fekete színben kapható. Nem viselheti irodában vagy találkozón. Csak jól néz ki kirándulásra.

4. Destroyed Slim Fit Farmer Férfi:

Destroyed Slim Fit Farmer Férfi

Olyan, mint egy férfi stílus, alkalmas a nyárra, hip -hop és macsó megjelenést kölcsönöz, minden partira vagy rockzenei koncertre ösztönöz. Viselése közben az ember ringató érzést kap belülről. Sok divatos kiegészítő párosítható elpusztult karcsú farmerrel. És a bőrkabát a póló felett olyan, mint egy WOW.

5. Nyomott férfi karcsú farmer férfiaknak:

Nyomtatott, vékony férfi farmer férfiaknak

Egy férfi csak dögösnek tűnik fehér és piros nyomtatott farmerben. Egy srác, aki menőnek és ringatónak akar tűnni, párosítsa ezt a nyomtatott farmert, laza pólóval és divatos lánccal a nyakán. Ez egy új jövevény, és sokan nem is próbálták ki.

6. Bevonatú karcsúsított farmer:

Bevonatú Slim Fit farmer

Az ilyen farmer olyan bevonattal rendelkezik, amely olyan, mintha a szövet viaszos lenne. Mivel fekete színű, úgy ragyog, mint egy bőrnadrág. Néha „viasz farmernak” nevezik. A kerékpárosok leginkább ezt a farmert részesítik előnyben

7. Stretchable Slim Fit farmer lányoknak:

Stretch Slim Fit farmer lányoknak

Lélegző anyaggal rendelkezik, amely kényelmes a nehéz test számára. Mivel nyomtatva van, párosítható sima felsővel vagy kurti. Azoknak készült, akik el akarják rejteni nehéz hasukat, és tónusos megjelenést kölcsönöznek az alacsony testalkatnak.

8. Női alacsony derékú vékony farmer:

Női alacsony derékú vékony farmer

Vannak olyan lányok, akik farmert viselnek a derekuk alatt, ez megfelelő. A dekoratív és divatos deréköv a farmer szépségét adja. A lányok még crop topot is viselnek alacsony derék farmerral, hogy elkapják a néző tekintetét.

9. Divatos bokahosszú Slim Fit farmer:

Divatos bokahosszú Slim Fit farmer

Kicsit illeszkedik a boka fölé, a láb egyetlen bokája kiegészítőként is jól passzol a bokáig érő farmerhez. Ez egy szemnyugtató szín, amely a legcsodálatosabb megjelenést nyújtja magas sarkú cipővel.

10. Magas derékú vékony farmer:

Magas derékú karcsú farmer

A magas derékú farmert úgy tervezték, hogy magasabb legyen, mint a köldök. Ha virágos blúzzal vagy kötőfékkel párosítod, szexibb megjelenést kölcsönözhetsz. A hosszú felső jól illik a magas derekú farmerhez. A magas derékú farmer lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a hosszú lábú lányoknak.

11. Színes ceruza karcsú farmer:

Színes ceruza karcsú farmer

Ez egy vadonatúj szín a piacon, teljesen új megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez egy szemet gyönyörködtető szín, amellyel a figyelem középpontjába kerülhetsz. Ez csak az egyenes szárú farmer neve. Úgy tervezték, hogy elrejtse a nagy csípődet, és árnyékos és görbe megjelenést kölcsönöz.

12. Tépett farmer Slim Fit:

Szakadt farmer Slim Fit

Ez egy közepes derékú, karcsú szabású, szakadt farmer, amely ringató megjelenést kölcsönöz egy lánynak, amelyet viselhet egyetemre vagy buliba járás közben. Olyan, mint egy könnycsepp, és farmert visel. A szövet bizonyos részeit szándékosan vágták le, hogy megmutassák hűvös hozzáállásukat.

13. Nyomtatott karcsúsított farmer nőknek:

Nyomtatott Slim Fit farmer nőknek

Olyan, mint a Regular Blue farmer alternatívája. Magas derekúnak tervezték, amely könnyedén jól néz ki fekete kabát és magas sarkú cipő mellett. Még egy sima kurtas is illeszkedik a nyomtatott karcsú farmerhez.

14. Khaki nyomtatott farmer:

Khaki nyomtatott farmer

Khaki mintát mutat karcsú farmer stílusban, merész hadsereg nyomtatással. Egy aranyos felsővel, blézerrel és sarokkal párosítva lenyűgöző megjelenést kölcsönöz egy gyönyörű lánynak.

15. Karcsú Cowgirl farmer:

Karcsú Cowgirl farmer

A lány cowboynak érezheti magát, ha ezeket a Cowgirl ihlette farmert viseli. Szép bordó színe van, és a hátsó zsebeken dekoratív menetes munka található. Ha ezt viseli, akkor kiemelkedik a tömegből a kapott figyelemmel.

Ezért a piacon férfiak és nők számára karcsú farmer széles választéka áll rendelkezésre, különböző kialakításban, mintában, stílusban, méretben és színben. Viselője feladata, hogy megfelelő farmert válasszon magának. Ez egy kiváló minőségű szövet, amelyet farmerban használnak, és nagyon óvatosan varrnak. Annyi mindent párosíthat karcsú farmerrel, mint a felső, póló, ing, kabát, blúz, díszes kiegészítők és divatos lábbelik.