9 divatos bőr farmer férfiaknak és nőknek Indiában

A bőr farmert a nők és a férfiak farmerjának minden idők egyik kedvencének tartják. A farmer költséghatékony és stílusos. Szerezzen be különböző stílusú bőr farmert, és ez megváltoztatja az életét.

Különböző típusú bőr farmer férfiaknak és nőknek:

Nézzük meg a 9 legjobb bőr farmer képet, amelyek segítenek kiválasztani a legjobbat a vásárlás során.

1. Műbőr farmer:

Műbőr farmer

Itt vannak a gyönyörű, szorosan illeszkedő, műbőr női farmerok, amelyek vékonyak és elegánsak. A farmer cipzáros részletei nagyon lenyűgözővé teszik. Ezt töltsd fel fekete hálóblúzzal vagy kabáttal, és biztosan megingatod a bulit. Szerezd meg ezt a trendi beállító jean -t, és nézz ringatóan.

2. Bokáig érő bőr farmer:

Bokáig érő bőr farmer

Nézze meg ezeket a bokáig érő bőr farmert nőknek, amely bokáig ér. A legújabb divatirányzat a bokáig érő nadrág vagy farmer. Ez a legjobb módja ennek. Válasszon egy klassz felsőt, amely mellé megy, és állítsa be a labdát.

3. Bőrutánzat:

Műbőr nadrág

Akár egy lenyűgöző fekete farmer utánzatot is szerezhet magának, amely remek párost alkot bármilyen felsővel. Ez az utánzat nadrág nem tűnik kopottnak, de tökéletesen jól van elkészítve, és úgy néz ki, mint az igazi. A farmer nagyon drámai és jól illeszkedik a testhez.

4. Hip Hop bőrnadrág:

Hip Hop bőr nadrág

Itt van egy másik műbőr férfi farmer, amely merésznek és merésznek tűnik. A bőrnadrág PU anyagból készült, és ez tökéletes a motoros bandák és csapatok számára. Nézze meg, milyen stílusok vannak ebben a funkcióban, de a leggyakoribb az egyenes farmer.

5. Vékony bőr farmer:

Vékony bőr farmer

A vékony farmer a legjobb vétel. A hideg időben a vékony farmer sportolásakor a városról beszélünk. Keressen olyanokat, amelyekben vannak részletek, például cipzár vagy gombok.

6. Báránybőrből készült farmer:

Báránybőr bőr farmer

Válassza a legjobbat, és ebben az esetben a báránybőr farmert. Ez a csodálatos női fekete bőr farmernadrág arra készteti a nyáladzást. A farmer párosítható vintage, klasszikus vagy akár 70 -es évek stílusú felsőkkel. A báránybőr tapad a testéhez, és minden görbületének megfelelő figyelmet szentel.

7. Kék bőr farmer:

Kék bőr farmer

Próbálja kitalálni, hogyan bulizhat egy kedvenc felsővel? Csak szerezzen be egy kék farmert bőrből, és készen áll az éjszakára. Ez az elegáns és divatos női bőr farmer minden ringató zenére táncra késztet. A kék színt számos kombinációnak tekintik.

8. Egyenes bőr farmer férfi:

Egyenes bőr farmer férfi

Mitől lesz egy nő nyáladzó egy férfi felett? Egy farmer a legjobb megoldás. Ez valami olyasmi, ha ízlésesen viselve minden nő elájul rajtad. Vegyen egy hangtompítót a drámához, és egy szobája tele lesz nőkkel, akik meg akarják szerezni a számát.

9. Plusz méretű farmer nőknek:

Plusz méretű farmer nőknek

Ne vonakodj, ha plusz méretű vagy. A plus size kategóriában több farmer is található. Ezek a pompás bordó, nagyméretű női farmerok lenyűgözőek. A színe nagyon gazdag és királyi. Szerezd be a párodat még ma, és menj el stílusosan.

Válasszon a sovány, részletgazdag, egyenes stb. Közül, hogy megtalálja a megfelelő párost. Bármilyen testméret jól néz ki egy férfi és női bőr farmerben. Ezek jók, és bármilyen póló vagy irodai ruhadarabon is használhatók. Szerezzen ilyen típusú farmert, hogy felkeltse barátai vagy irodai kollégái figyelmét.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80