9 félelmetes női magas farmer, amely vonzza Önt

A farmer új és vonzó forradalmat adott a nők szépségének. Különböző árnyalatokkal, mintákkal és színekkel hatalmas helyet foglaltak el a női szekrényekben. A piacon alacsony vagy magas költségvetésű, bármelyik márka közül választhat. Azonban, ha a magas farmerről van szó, egyedülálló vonzereje van.

A legjobb magasnőtt farmer kollekció nőknek:

Íme néhány válogatott női magas farmer, amelyet fel kell vennie a gyűjteményébe.

1. Egyszerű, kék magas farmer:

Egyszerű, kék magas farmer

A sima és sokemeletes vékony farmer manapság meglehetősen népszerű a fiatal egyetemi tizenévesek körében. A farmer bőrtömör textúrát kölcsönöz, a derekán könnyű megjelenésű. Ez a rendszeres használat előnyben részesíthető, szerezzen be más színmintákat, és próbálja ki az irodai viseletét is.

2. Bokáig érő, magasan emelkedő farmer:

Bokáig érő, magasan emelkedő farmer

Világoskék, sokrétű női farmer kialakítás a pontos megjelenés a nyár vagy a monszun idején. A farmer kényelmesen illeszkedik a bokáig. Ez leginkább a kirándulásokra vagy bármely részmunkaidőben részesíti előnyben az egyetemre járó lányokat. Mindenkinek megfelel, és úgy érzi, hogy kisebbek, mint a kora.

3. Bell Bottom High Rise Farmer:

Bell Bottom High Rise Farmer

Ha magasra emelt fehér farmer, harang alján, mint a vágás, pazar megjelenést kölcsönöz a karcsú megjelenésű alaknak. A sima farmer szorosan illeszkedik a derekához a térdig, és elveszíti az illeszkedést. A karcsú testalkatú lányok kipróbálhatják ezt a mintát, hogy lenyűgözzék barátaikat.

4. Kettős cipzárral ellátott magas farmer:

Kettős cipzárral ellátott magas farmer

Kifinomult partiképet érnek el a magas farmerrel, amely mindkét oldalán kettős cipzárral rendelkezik. A bőrhez illő farmer ezüst zsebkivitelben kapható, cipzárral, hogy divatossá tegye.

5. Szomorú, magasan emelkedő farmer:

Szomorú, magasan emelkedő farmer

A bajba jutott farmer, más néven magas emelkedésű boyfriend farmer új fázist kapott a divatvilágban. A farmer sekély U vágást kapott a térd és a boka részén, hogy a szomorú érintést biztosítsa.

6. Rugalmas derék magas emelkedő farmer:

Rugalmas derék magas emelkedő farmer

A magas derekú farmer, majommosási mintával, sötétkék színű anyagon csavart megjelenést kölcsönöz a benne lévő elasztikus deréknak. A derék rugalmas fogást biztosít a derékon a kényelmes ülés érdekében.

7. Cowgirl High Rise farmer:

Cowgirl High Rise farmer

A Cowgirl szürke és fekete magasított farmer kialakított zsebbel és derékkal kiválóan hordható kirándulásokra és partikra. A farmer oldalain egyenes csíkokat is kapnak, és a combokon könnyű megjelenést kapnak.

8. Virágháló tervezett magas emelkedő farmer:

Virágos háló tervezésű, magas emelkedő farmer

A sötétkék női magasított farmer dizájneri megjelenést kölcsönöz fekete virágos háló kialakításának mindkét oldalán. A farmer mindkét oldalon láthatóvá teszi a bőrt, és érzéki megjelenést kölcsönöz.

9. Hímzés High Rise Farmer:

Hímzés High Rise Farmer

Funkcionális megjelenést szeretne! A Capri -szerű megjelenésű, magas derékú farmer mindkét oldalán hímzett mintákat kapott, elülső végén kis vágással, hogy stílusos legyen. Leginkább a tizenévesek szeretik a tengerparti nyaraláshoz.

A legjobb magasított farmerminták olyan stílusokat kapnak, mint a hip-hop, a zsákos farmer, a pengevágás és még sok más, ami gyémánt- vagy szálmunkával növeli a farmer varázsát. Magas derékként is ismertek, mivel a hasi pont és a derék felett viselik. Különböző színekben és mintákban kaphatók, könnyen illeszkednek bármilyen felső ruhához.