9 modern khaki farmer férfiaknak és nőknek képekkel

Hányszor hallott már khakit a farmerhoz képest? A válasz kell farmer szó hallani több, mint khakis. Biztosan kevesen vannak, akik tudnak a khaki -ról. A khaki viseletet a katonai csapatok használták elrejtőzni. Ok, szóval a khaki az a szó, amely a hindi „por” szóból származik. A khaki nem feltétlenül ruházati cikk, világosbarna vagy bézs színű. Ismeretes, hogy a khaki ruha a brit időkben szó volt. Ma a khaki nadrág a rendőrség egyenruhájává vált.

A legjobb khaki farmer férfiaknak és nőknek:

Most beszéljünk a legjobb női és férfi khaki farmerről.

1. Slim fit Stretch Khaki farmer:

Karcsú szabású Stretch Khaki farmer

Ez a legjobb karcsú farmer khaki férfiaknak. Ha üzleti formákat szeretne viselni, akkor ezek a farmerok a legjobban megfelelnek nekik. Ezek a farmerok nyugodtak és kényelmesek az irodai viselethez. Alkalmi találkozásoknál is hasznos.

2. Athletic Fit Khaki nadrág:

Athletic Fit Khaki nadrág

Ha sportolni vagy kocogni szeretne, akkor ez a legjobb farmer. Kényelmesen érzi magát, és bármilyen sportjátékot játszhat vele, és megfelelően kocoghat. Tökéletesek azoknak, akik kényelmet akarnak, miközben karcsú megjelenést is megőriznek.

3. Alkalmi Khaki farmer:

Alkalmi Khaki farmer

A Krystal 100% pamutból készült harisnyanadrágot kínál azoknak a férfiaknak, akik stílusos megjelenést kölcsönöznek személyiségének. Ez a legjobb farmer alkalmi viselethez. Oldalsó zsebekkel és alkalmi gombbal megerősített, és nagyon kényelmes viselet.

4. Dapper stílusú megjelenés khaki farmerben:

Dapper stílusú megjelenés khaki farmerben

Klasszikus és divatos lehet öltönykabát, ing, nyakkendő és khaki. Ez a színkombináció nagyon gyakori, és jó lehetőség, hogy a nadrág jobban kiemelkedjen a tömegből. Ez úriembernek tűnik.

5. Női különleges irodai khaki nadrág:

Női különleges irodai khaki nadrág

Ez a legjobban illeszkedő khaki színű farmer nőknek. Ez hivatalos viselet, és a nők viselhetik a fehér vagy rózsaszín inggel együtt. Ez hasznos, miközben a nők kényelmes és rendszeres ruhát gondolnak.

6. Alkalmi Khaki nadrág:

Alkalmi Khaki nadrág

Ez az alkalmi khaki nadrág különösen a lányok számára, valamint kényelmes viselet. Ez a női khaki farmer a legjobb strandruhaként is viselhető. Pamutból készült, és belső kényelmet biztosít, és párosíthatod a hozzá illő felsővel. Szép illeszkedés bármilyen színben, amit választhat.

7. Kis Khaki farmer:

Kis Khaki farmer

Rendszeres szabású, rövid khaki színű, akkor az ilyen típusú khaki kategóriájú farmerek a legalkalmasabbak olyan nyári kalandokhoz, mint a túrázás, a lovaglás és minden. Nyáron nagyon kényelmes érzést nyújt. Hasznos éjszakai viseletként is.

8. Tervező Khaki Jeans:

Tervező Khaki Jeans

Ez egy vékony tervező típusú jean khaki férfi térdzipzárral. Ez egy jó tervezői ruha, és nagyon vonzónak tűnik. Ez egy színes khaki farmer férfiaknak. Ez a legfunkcionálisabb típusú khaki farmer férfi, és ma sok trendben van.

9. Irodai viselet Khaki farmer:

Irodai viselet Khaki farmer

A khaki a legjobb irodai viseletre vagy hivatalos célra. Ikonikusak a kék inggel kombinálva. Az emberek nagyon zavarban vannak, hogy mit vegyek fel informális formában, ezért a khaki farmer az inggel a legjobb öltözék.

Ez néhány típusú khaki farmer férfiaknak és nőknek. Tehát a khaki farmer is viselhető, bármilyen helyzetben, ahogy a farmer is, és az előbbi is különböző formákban és anyagokban kapható. Több khaki farmer a ruhatárában az ízlésétől függ, de függhet a szakmai vagy társadalmi élettől is.