9 New Look női vágott farmer

Amikor beköszönt a tavasz, a divatos ruhák beszerzése mindig szerepel a hölgyek és fiatal lányok listáján. Bokájuk bemutatása, amely a tavaszi időszakban vagy nyári időben is első figyelmet kap. A farmer a kedvenc anyag, amikor a nőkhöz kapcsolódó ruházatról és a felöltözésről van szó. Minden lábforma megérdemli a leleplezési stílusát, ha megfelelő Cropped Jean -t visel, ami minden kiskereskedelmi üzletben nagy igény..

új megjelenésű női vágott farmer

Capri farmer ruhák nőknek:

Mindegyik bokatípus, legyen az bokaszerű, V-alakú vagy egyenes láb, megérdemli a saját kivágását vagy Capri nadrágjának nevezését. Íme a top 9 kivágott farmer, amely hasznos a vásárláshoz és a szép lábak bemutatásához!!

1. Capris A boka felett:

Capris A boka felett

Ez a fajta farmer a legalkalmasabb az erősebb és izmosabb borjakhoz, amelyeket általában futballlábnak neveznek. A bokák fölött levágott farmer túlságosan feszes lesz a borjú régióban a lekerekített vastag rész miatt, ehelyett a bokája fölött levágott farmer tökéletesen egyenesen és élesen illeszkedik.

2. Kétharmad Capri:

Kétharmad Capri

Apt a karcsú, hosszú végtagok úgynevezett hosszú és sovány lábak. Kis eltérés látható a térd alatti részen, amely kissé lekerekített, de összességében a láb hosszúnak tűnik, az alja pedig elgondolkodó bokává. Az ilyen típusú testalkathoz kétharmad Capri ajánlott. Mivel nincs észrevehető görbe, a magas termést lapos szandállal is figyelembe lehet venni.

3. Alacsony a boka Jean:

Alacsony a boka Jean

Ha a borjú és a boka nagyjából azonos szélességűek, akkor a bokaszinten alacsonyan levágott farmert javasoljuk magas sarokkal, hogy kiemelje a hosszúkás lábat.

4. Bokán kivágott farmer felett:

Bokán kivágott farmer felett

Ajánlott a karcsú végtagokhoz, de a borjú izomzatának megerősödéséhez. Alul felnyíló, kivágott, mivel alul kiszélesedik.

5. Közepes bokán vágott Jean:

Közepes bokán vágott Jean

Ha lába enyhén ívelt, látszik rajta, de az V. betűre hasonlít. A vádliizom görbülete a legszélesebb a tetején, karcsúbb bokáig csökken. A boka közepén termést javasolnak, általában zsákos farmer megjelenésben.

6. Hajtogatott kivágott Jean:

Kibontott kivágott Jean

Ez a fajta farmer, ahol a varratvonal nagyon jól látható a lábszár végén, nem mandzsettával. Alkalmi vagy elegáns viselethez viselhető. Egy jó pár magas sarkú cipő a rövid testalkathoz és egy pár lapos szandál illik a széthajtott Caprihoz.

7. Lazán vágott kivágott Jean:

Laza testre vágott Jean

Ebben a típusban, ahol a farmer lelóg az ágyékrégióról, és nem kap lágy látszatot. A végén lévő szélesebb illesztés miatt a borjú régió sokkal kisebbnek tűnik. Ez a fajta laza függő farmernadrág leginkább a fiatal lányok körében divat magas és szilárd sarkú csizmával.

8. Divatos, fitt női vágott farmer:

Divatos, fitt női vágott farmer

A szabott, kivágott farmer lábon átölelő megjelenést kölcsönöz egészen a boka régiójának. Ez hízelgő megjelenést kölcsönöz a jól formált lábakkal rendelkező nőknek. Leginkább az öltözködéshez ajánljuk.

9. Rövidnadrág- térdig érő kivágott női farmer:

Rövidnadrág- térdig érő kivágott női farmer

Ez a fajta farmer kialakítás, ahol a rövidnadrág a térdmagasság felett ér véget, és hízelgő expozíciót nyújt a tónusos bőrnek, és megnyújtott lábon áll. Ezt a fajta ruhát leginkább alkalmi kirándulásokra vagy nyári viseletre viselik.

A női ruhatárban látható kivágott farmer kollekció új megjelenést és stílust kölcsönöz. A kivágott farmer kiemelkedik a többi normál és sima egyenes farmerből, mivel rendkívül kényelmes és könnyű viselni őket bármilyen adódó helyzetben. A Capri viselése saját kreatív ötleteinkkel mindig hatalmas elégedettséget okoz. Ha megpróbál vágásokat végezni a farmer combvidékén, masszív megjelenést kölcsönöz. Ez a fajta design inkább a fiatal lányok divatja.