A 15 legjobb vékony nyújtó farmer férfiaknak és nőknek

A nyújtható farmer egy olyan minta, amely már régóta létezik, és amely a közeljövőben semmiképpen sem megy. Ilyen nagyszámú egyén úgy érzi, hogy a nadrágot vagy a farmert, akárhogyan is akarja nevezni, egyértelműen nem, mindenesetre, ha jól csinálják, lenyűgözőnek tűnhet!

A szexuális irányultságú férfiak és hölgyek napjainkban egyaránt hajlanak a nadrág viselésére. Bárhová is megy, látni fogja a férfi és a nőies dühöt a nadrág felé, és folyamatosan bővül.

stretch farmer

Van egy dolog, amellyel minden egyes partner farmer, és ez az a módszer, amellyel kiterjesztették és egy idő után túl lazának bizonyultak. Ez nagy valószínűséggel mindenkivel megtörtént, aki imádja a farmert, tehát hogyan kerülnék meg az emberek ezt a problémát?

Különböző típusú stretch farmer nőknek és férfiaknak:

Mivel azonban a körülmények eltérőek, szerencséje van, mivel ilyen nagyszámú márka különféle farmert készített különböző hosszúságú és alkotású nők számára, ami azt jelenti, hogy a laza, lelógó nadrág az elmúlt idők emléke, és a nadrágja nem kiterjeszt. Ha szüksége van az ideális szabású nadrágra, fedezze fel, mit jelentenek a különböző farmergyártók és hogyan.

1. Női 100% stretch pamut farmer farmer:

Női 100% -ban rugalmas pamut farmer farmer

Megdöbbentően 100% pamut farmer, ez egy olyan textúra, amely folyamatosan bővül, függetlenül attól, hogy mit csinál. Mivel a gyártásban nincs kiterjedése, ez azt jelenti, hogy a gyapotfüzérek önmagukban nőnek, és soha nem fordítják meg azt a kis méretet, amely valamikor a közelmúltban volt. Minden kétséget kizáróan moshatja és száríthatja forró helyen, ami rövid időre összehúzza őket; azonban még egyszer meghosszabbítják a megfelelő irányt.

2. Dim Rinse farmer férfiaknak:

Dim Rinse farmer férfiaknak

A homályos, sztreccses férfi farmer a kezeletlen farmer első nyers kezdete közelében van, de már többször mosott, hogy megőrizze az árnyékolást, ugyanakkor szabaddá tegye a nyers farmert kísérő feszességet.

3. 98/2 Stretch keverékek:

98/2 Stretch keverékek

2% Lycra keveréket és 98% pamutot tartalmazó nadrág, de nem nyújt olyan erőset, mint a rugalmatlan farmer. Ezek azok, amelyek a legtöbbet kirúgják annak fényében, hogy nincs sok regenerációjuk. Ez a kiterjesztett farmer nadrág szokásos kozmetikuma, és ha egyszer párszor viseli, lazább és hosszabb lesz.

4. Vintage farmer nyújtás:

Vintage Jeans Stretch

Azoknak a személyeknek szánták, akiknek elavult dolgokra van szükségük – most a vintage mosás megszünteti az időt egy újabb nadrágkombináció megpuhításától (ami évekig is eltarthat).

5. Pamut/poli keverékek Stretch farmer nőknek:

Pamut/poli keverékek Stretch farmer nőknek

Ezek a férfiak számára készült stretch farmerkeverékek semmiképpen sem nyúltak túl sokat. Merevebbek, és nem ők a legkényelmesebb nadrágok, hajlamosak keveset futni, tekintettel a nem hosszabbításra, de nem nyújtanak igazán komolyan, és rengeteg kopással megtartják alakjukat és méretüket.

6. Férfi klasszikus mosó farmer:

Férfi klasszikus mosó farmer

A példaértékű mosás a legmegfelelőbb a lazább nadrágoknál (laza szabás és nagyszerű), amelyek további leállási események élvezetét szolgálják.

7. Férfi Stretch Jeans Denim:

Férfi Stretch Jeans Denim

A farmer szuper finom és rugalmas, nagyjából megegyezik a nadrágtartóval, de az anyaga vastagabb, így bókolnak, mint a nadrág. A tapasztaltabb adaptációk egy poli/pamut keverék; a korszerűbbek azonban elasztánt és lycrat tartalmaznak. A feszes, vékony farmer manapság nagyon trendi.

8. Relaxált/laza farmer férfiaknak:

Laza/laza farmer férfiaknak

Ez az illeszkedés alkalmas azoknak az embereknek, akiknek több marhahúsuk van, és hasonlóan teltebb lábak. Az alkalmi/szabad illeszkedés minden szándékból egyenesen a középső részről lefelé esik, valójában és a viselő lábának megfelelően.

9. Lányok sztreccs/Jegging farmer:

Lány sztreccs/Jegging farmer

Ami a nagy Jegging vagy Super Stretch Jean -t illeti, amely nagyrészt jól ismert, és bárhol is van ma, vigyáznia kell. Valószínűleg tetszetősek és rugalmasak lehetnek, mint a harisnyanadrág, azonban abban az esetben, ha nem kapja meg őket, akkor meghosszabbodnak és lelógnak, nagyjából ugyanúgy, mint a nagyszerű 98/2 keverék. Ezek a farmerek fekete vékony farmerben is megtalálhatók.

10. Levi’s Stretch Jeans Férfi:

Levi's Stretch Jeans Férfi

Ezek kivételesen rugalmasak és kellemesek, jelentéktelen kiterjesztő tulajdonságokkal. Ez azonban attól függ, hogy mennyit visel.

11. Szuper nyújtás/megtartja alakját Farmer:

Szuper nyújtás/megtartja alakját Farmer

Megdöbbentő nyújtás, amely sérülésmentesen formába lendül, finom pamut és poli keverék keveréke. Ezek a férfiak számára készült sztreccsfarkú farmerekhez hasonlítanak, amelyek közel 2 méretet tudnak kihúzni; azonban testükhöz illeszkednek, és úgy ragadnak, mint a harisnyák.

12. Egyenes/karcsú farmer nyújtás:

Stretch egyenes/karcsú farmer

Az egyenes/vékony nadrág jól illeszkedik a legtöbb testalkathoz, de különösen jól illeszkedik a fitt és sportos testalkatú emberekhez. A nadrágnak kissé át kell ölelnie a combokat, térdeket és borjakat, miközben ellazul az alsó lábszár körül.

13. Férfi Jogg farmer:

Férfi Jogg farmer

Ezek keverék farmer, amely kombinálja a farmert és az izzadság nadrágot, így finom, kellemes verejték zihál farmert. Jelenleg attól függ, hogy milyen mosást és vágást vásárol, és függetlenül attól, hogy egy tapasztaltabb, egyedi Jogg Jeans kombinációt vagy frissebb gyufát vásárol, meghosszabbodik.

14. Fit Skinny Jeans Férfi:

Fit Skinny Farmer Férfi

A nadrág hihetetlenül jól néz ki a hosszú vonalú pólóval és a retró teniszcipővel a városi hangulatért, vagy a nyírott motoros kabátgal és a Chelsea csizmával a rock elegáns rendezésében.

15. Lee rugalmas farmerja:

Rugalmas farmer Lee -től

Ha szüksége van egy remek farmerra, rugalmatlanabb vagy vastagabb farmerrel, mégis utálja a nadrágját a fenékben és a lábakban, az, hogy valóban feszesre húzza és meghosszabbítja. Nedvesen meghosszabbíthatja őket, ha a szűk területeket átitatja, és addig hordja, amíg tökéletesen el nem illeszkednek.

A farmert arra tervezték, hogy a testhez illeszkedjen, miközben a ráncokat és az anomáliákat keretezi, ahogy a viselet ideje kibontakozik. A Stretch Jeans -nek kellemesnek kell lennie a stílus cseréje nélkül, és bizonyos mértékig áramvonalasnak kell maradnia, ami javul a tényleges illeszkedés vagy a középső rész becslésének ismeretében. Mindenesetre a farmer nadrág nyitottsága a tömegek felé nem jelenti azt, hogy egy pár megvásárlása minden probléma nélkül a helyére kerül.