A legjobb 15 laza és szorosan illeszkedő magas derekú farmer nőknek

A divat minden hónapban új trendekkel változik. A ma trendi öltözék a következő hónapban kiesik a trendből. Hasonló módon a női farmer trendje is folyamatosan változik az idő múlásával. A rövid nadrágos farmer, a hosszú farmer, a vékony farmer, a nadrág típusú farmer stb. Mindegyikének megvan a maga fesztávolsága a nők elméje körül. De mindenekelőtt egy dolog maradt közös: az anyag, a farmer.

Magas derekú farmer

A farmer divatja most új mintát hozott a divatvilágban, a magas derekú női farmert.

Különböző magas derekú farmer divat 2018:

Nézzünk néhány kiválasztott női magas derekú farmert Indiában:

1. Egyszerű világoskék farmer:

Egyszerű világoskék farmer

A magas derekú kialakítású farmer általánosan viselt mintája ez. Egyszerű, de elegáns megjelenés érhető el ilyen mintával. Széles körben hordják rutin célokra és piknikekre. Jobban illik bármilyen színű felsőhöz vagy pólóhoz. Ez a farmer vékony vagy kissé laza lehet, ahogy szeretné, és kényelmesnek találja.

2. Net Look fekete magas derék farmer:

Net Look fekete magas derékú farmer

Divatos tapintású fekete magas derék farmer látható a láb térdrészén hálóval rögzítve. Azok a lányok, akik nagyon szeretnek divatos és egyedi dizájnt viselni, ezeket a farmert választják parti megjelenésükhöz. A csípő enyhe levágása érzéki megjelenést kölcsönöz. Tökéletes szexi megjelenést kölcsönöz a lábaknak.

3. Hajtogatott elülső farmer, magas derék:

Hajtogatott elülső farmer magas derékkal

Szeretne enyhén tompa megjelenést kapni a magas derekú farmerrel! Keressen egy formatervezést, amely megmutatja merész megjelenését, ahol a farmer végei össze vannak hajtva, hogy a köldökgombja legyen a fő vonzerő. A magas derékú vékony farmert széles körben hordják a kocsmákban és a diszkókban.

4. Magas derékú Capri megjelenés:

Magas derekú Capri megjelenés

A fekete magas derekú farmer itt formázott megjelenést kölcsönöz, ha alulról kissé rövidebb a hossza. Általában magas derekú capri -nak hívják, amely finomságot kölcsönöz a megjelenésnek, és amelyet széles körben viselnek hivatalos célokra, partikra és piknikekre. Ezenkívül kényelmes viselet a követéshez.

5. Sima vékony magas derék farmer:

Sima vékony, magas derékú farmer

Egy sima, magas derekú, vékony farmer, enyhén magas végével szép megjelenést kölcsönöz személyiségének. Egy vékony farmer, amely tökéletes formát ad szexi lábadnak partikra, randevúkra stb., Ha magas sarkú cipőt visel. A különböző színekben kapható, sima kialakítás vonzóbbá teszi a bélés tetején.

6. Cut Fold magas derékú farmer hölgyeknek:

Cut Fold magas derékú farmer hölgyeknek

A farmer vágott mintája manapság nagyon divatos, különösen az egyetemi tizenévesek körében. A kék színű, fehér bash farmert több vágás végzi a penge segítségével, hogy a bőr látszódjon a lábakon. A farmer hajtogatott, ami merész pillantást ad. Alkalmas bármilyen tematikus partira és piknikre.

7. Magas derékú gyűrött farmer:

Magas derekú gyűrött farmer

Manapság a trendi legjobb magas derekú farmer a foltos dizájnnal rendelkező Creasey sötétkék farmer. A farmert a nők széles körben hordják irodában, pikniken és szabadtéri tevékenységekben. Egy pillantást vet a katonai nadrágra, amely erős megjelenést kölcsönöz. Mivel nem bőrfeszes, számos gyűrődést okoz, ami segít elrejteni a nehéz lábrészeket.

8. Tervező magas derékú oldalsó szelet farmer:

Tervező magas derékú oldalsó szelet farmer

Szexi és érzéki megjelenés érhető el egy farmer kialakítással, több oldalvágással. A szakadt női magas derekú farmert széles körben hordják a bőr feszes felsőkön, hogy megmutassák személyiséged szexi részét. A kék szín növeli szépségét. Általában a vörös szőnyegen végzik a hírességek és a merész lányok a kocsmákban és a diszkókban.

9. Magas derék rövid farmer lányoknak:

Magas derék rövid farmer lányoknak

A fekete, magas derekú farmer meglehetősen divatos kialakítása a rövidnadrág. A bőrszűkű nadrág érzéki megjelenést kölcsönöz viselőjének, megmutatva finom lábait. Széles körben hordják az irodákban, partikon, kocsmákban és éjszakai kiruccanásokon. A fekete szín csodálatos kötést biztosít bármilyen színű felsővel.

10. Fehér magas derekú farmer:

Fehér magas derekú farmer

A fehér színnek megvan a maga helye az öltözékben, bármi legyen is az. Hasonlóképpen, a fehér, magas derekú farmer kellemes megjelenést kölcsönöz a strandok nyarának. Az egyszerű farmer sima, amely szűk felsővel és laza, hibátlan kabáttal hordható, hogy elegánsabb legyen. Ez is hivatalos viselet.

11. Magas derekú katonai tervező farmer:

Katonai formatervezésű farmer magas derekú

Szeretne viselni egy hadsereg által tervezett ruhát! Vonz téged! Itt van egy magas derekú, vékony farmer, katonai nadrággal. A kialakítás erős benyomást kelt a nézőkben. Széles körben hordható éjszakai kirándulásokra, utazásra és nyomon követésre. Viselje, hogy megmutassa merész oldalát.

12. Nyomott derék farmer:

Nyomott derék farmer

Szeretsz valami nyomtatott vagy formákkal inspirált ruhát viselni! A magas, derék női farmer, sötét és világos fekete és szürke árnyalatokkal lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a hivatalos viseletnek és a piknikeknek. A design a főiskolai bájok körében is népszerű. Tegye hozzá finomságához, a hosszú vágott felső csodálatos tapintást kölcsönöz.

13. Lila farmer magas derékú:

Lila farmer magas derekú

Szeretsz kísérletezni farmerrel, ha különböző színekben a színes megjelenésért! Itt egy csodálatos és széles választékú lila színű farmermintát mutatunk be. A magas derekú lila női farmer finom és egységes megjelenést kölcsönöz viselőjének. Szinte vonzza a néző tekintetét.

14. Közepes hosszúságú állítható farmer magas derekú:

Közepes hosszúságú állítható farmer magas derékkal

A két az egyben farmer minta funky megjelenést kölcsönöz a kollégáknak. A fekete magas derekú farmer, amely állítható capri és teljes hosszúságú farmerként, vagy mindkettő egyszerre, nagyon trendi. Nagyon kopott a zenei koncerteken, nyomon követésen, piknikeken stb., Hogy vidám megjelenést biztosítson.

15. Magas derék rózsaszín árnyékolt fekete farmer:

Magas derekú rózsaszín árnyékos fekete farmer

A rózsaszín szín nagyon divatos manapság. A lányos, magas derekú női farmer a nők piruló megjelenését mutatja, feketés árnyalatokkal. Széles körben viselik a bulikon, éjszaka és lenyűgöző kocsmákban. A kapott merész tekintet vonzza a nézőket, hogy váltsák ki.

A magas derekú farmer különböző formatervezési lehetőségei széles színválasztékkal több vásárlót vonzanak a vintage viseletre. A fehér, magas derekú farmer vágásokkal és apró, vonzó varázsaival nagymértékben viselik tervezői viseletként, hosszú hálóval, stílusos megjelenésért.