Top 9 klasszikus vékony, egyenes farmer divat

A farmer a munkaruhából a mindennapi stílusba változott, a farmer kialakítása drámaian megváltozott az 50 -es évek elejétől a jelenlegi trendig. Egy férfi farmer mindig látható a férfi és női ruházati listában. Gondolt már arra, hogy mi a különbség a farmer párosítása és stílusa között? Melyik farmerminta illik a sovány, a kiszélesedett, a széles lábszárakhoz, milyen testalkathoz? Ha szeretne többet megtudni az egyenes szárú farmer különböző típusairól és kialakításáról, amelyeket fel kell venni a férfi és női ruhatár kollekció listájára.

egyenes farmer

Formális és alkalmi egyenes farmer férfiaknak és nőknek:

Íme a 9 legjobb Straight jean, akik boldog vásárláshoz mutattak!!

1. Női vékony, egyenes lábú farmer:

Női vékony-egyenes lábú farmer

A vékony, egyenes farmer a textilbemutató terem legkelendőbb ruházata. Mivel szoros testalkatú és a bokájánál elvékonyodik, ez tökéletesen kihozza az alakot, és ez megbolondítja a fiatal lányokat. A formális vagy alkalmi felsővel rendelkező vékony farmer nagyon jól illik a vékony övhöz.

2. Mandzsettás, egyenes lábú farmer nőknek:

Mandzsettás, egyenes szárú farmer nőknek

A nők számára készült egyenes farmer általában hosszú a lányok számára, mivel nem egyedi gyártású és hagyományos. Hogy divatosabb legyen, a farmert felbilincselve egyetlen magas mandzsettát készít. A farmer viselése, mielőtt viseli, mandzsettával jobb megjelenést kölcsönöz. A mandzsettás farmer jól illik a minimalista csizmákhoz vagy egy sarokhoz.

3. Lángoló egyenes nők Jean:

Lángoló egyenes nők Jean

Az ilyen típusú farmert Bell bottom jean -nek is nevezik. A térden fellobban, és hátulról vagy elölről harang alakú. A felső lábszár és a combvidék feszes és magas fáklyák vannak lefelé. A közelmúltban a fellángolások mérsékeltek, és bakancsvágott farmernak nevezik őket.

4. Széles, egyenes szárú farmer:

Széles, egyenes szárú farmer

Az ilyen típusú farmer széles kerülettel rendelkezik, a nadrág teljes hosszában. A rendkívül széles, több mint 20 hüvelykes kerület olyan, mint egy zsákos nadrághatás. Ezt inkább a lányok viselik, mint a fiúk.

5. Fehér egyenes lábú farmer lányoknak:

Fehér egyenes szárú farmer lányoknak

A farmer farmer általában kék színű, de a 80 -as évek vége óta a fehér farmer is trendivé vált. A fehér farmert leggyakrabban lányok és nők viselik, mint férfiak. Leggyakrabban az elmúlt években a fiatal lányok hivatalos párttalálkozók alkalmával vagy ok -okozati viseletként viselnek, mint hivatalos öltözékként.

6. Férfi fekete egyenes láb Jean:

Férfi fekete egyenes lábú Jean

A fekete mindig a férfiak és a nők kedvenc színe, ugyanaz az elmélet érvényes a fekete egyenes farmer kiválasztására is. Mivel a fekete szinte minden inghez jól illik, azonnal felveszi bármilyen alkalmi vagy hivatalos ruhához. Az egyenes, közepesen magas farmert leginkább mindkét nem viseli.

7. Alacsony derék-egyenes farmer férfiaknak és nőknek:

Alacsony derékú, egyenes farmer férfiaknak és nőknek

Ez a fajta farmer mindkét nem között népszerű, mivel leül a derékvonalra, a női test görbe alakja gyönyörűen ki van emelve, a lányok inkább alacsony derékú, vékony farmert és szűk viseletet viselnek, de a srácok inkább laza egyenes farmert viselnek alacsony derékkal.

8. Közepesen emelkedő egyenes Jean:

Közepesen emelkedő Egyenes Jean

Ezt a fajta farmernadrágot leggyakrabban férfiak és nők viselik, mivel lehajlás közben levillan. A farmert természetes derékvonalon viselik, a szabályos emelkedés 9–11 hüvelyk között van a lábszár varratától a derékpánt tetejéig.

9. High Rise Straight Jean:

High Rise Egyenes Jean

10 hüvelyknél hosszabb nadrágot határoznak meg a derékvonal felett. Nemrégiben nagyon népszerűvé váltak a rövid tang felsővel rendelkező fiatal lányok körében. A lábak soványak vagy kiszélesedhetnek. Az új trend szegecsekkel és gombokkal jelenik meg a magasabb derékvonalnál.

A farmer mindig divatban lesz a kényelme és a vastag anyag tartóssága miatt. Az ápolás és a kopás az egyik fontos pont a textúra megőrzéséhez. A tanácsokat ritkábban kell mosni. A forró nap, a piszkos munka azt jelenti, hogy énekeljen a farmer mosásához. Hideg nap, irodai munka? Talán kétszer vagy többször is viselheti őket.