15 unikke ideer til fødselsdagsgaver til bror i 2021

Mange søstre har svært ved at finde den perfekte fødselsdagsgave til deres brødre. De forbliver enten forvirrede eller mangler idéer. Og det er her alle disse forslag kommer ind. Disse forslag hjælper ikke kun med at levere dig de bedste valg, men gør også din bror glad – han er jo din egen bror. Derfor skal der meget pleje til. Lad os tjekke disse muligheder.

Bedste anbefalede fødselsdagsgaver til Brother:

Lad os finde de sammensatte fødselsdagsgaver til bror en efter en med billeder.

Fødselsdagsgaver til yngre bror:

Fødselsdagsgaverne varierer fra storebror til lillebror, så vi skal give dem efter deres alder og smag. Lad os se på, hvilken type gaver der skal gives til en yngre bror.

1. Bluetooth Smart Watch:

Bluetooth Smart Watch

Dette smartwatch vil være den bedste fødselsdagsgave til din yngre bror, især hvis han elsker teknologi og gadgets. Dette ur kommer med et digitalt ur, der altid er tændt, sammen med 1,3 tommer super AMOLED-skærm. Fuldt Bluetooth i stand til Android og iPhone, dette ur kan modtage opkald, SMS osv. Det kan også registrere alle daglige aktiviteter.

2. Bordfodboldbord:

Bordfodboldbord

Hvis din bror elsker at spille fodbold, vil dette helt sikkert være din bedste fødselsdagsgave til din bror. Dette bordfodboldbord har 5/8 tommer forkromede stænger og spillere, der er helt håndmalede for den bedste spiloplevelse. Det har også fuld panelbenstøtte og forskellige andre funktioner for perfekt stabilitet og holdbarhed. Nu vil din bror for altid elske dig for at have givet ham denne perle.

3. iPad -tablet:

iPad tablet

IPad vil være en fantastisk fødselsdagsoverraskelse for din bror. Det har en 9,7 tommer skærm, A9 64 bit processor, 8 megapixel kamera og meget mere. Din bror vil være den lykkeligste person på jorden, når han ser dette smukke stykke gadgetry.

4. Digitalt SLR -kamera:

Digitalt SLR -kamera

Hvis du leder efter idéer til fødselsdagsgaver til din bror, så få denne dejlige lille DSLR til ham. Dette kit leveres fuldstændigt med alt – fra at have et kamera, objektiv til et stativ. Dette sæt leveres også med et 48 GB SD -kort, så din bror kunne skyde flere fotos. Den har en 18-megapixelsensor, har indbygget WiFi og NFC og kan optage Full HD-videoer med 30 billeder i sekundet. Det vil være din brors perfekte ven.

5. Hovedtelefoner:

Hovedtelefoner

Disse hovedtelefoner vil være den perfekte gave til bror på hans fødselsdag. Disse anmelderroste hovedtelefoner har enestående klarhed med dyb bas. Den har 45 MM store drivere, giver stor isolation og giver også stor komfort. Det har også et aftageligt kabel.

6. Rygsæk:

Rygsæk

Denne rygsæk vil være den perfekte gave til bror på hans fødselsdag. Det er en stor rygsæk med flere rum, med polstret ærme til bærbare computere. Det kan rumme op til 17-tommer bærbare computere sammen med vandflasker og andre ting som penne, mobiltelefoner osv.

7. Spillekonsol:

Spillekonsol

En spillekonsol vil altid være den bedste tillykke med fødselsdagen til din bror. Gaming er den nye dille blandt forbrugere, og denne Play station 4 vil være i spidsen for det. Da nye spil udkommer hver måned, vil din bror altid være optaget af det ene eller det andet. Bedste måde at have underholdning på.

Fødselsdagsgaver til ældste bror:

Lad os prøve med forskellige fødselsdagsgaver til din ældre eller storebror.

8. Rustfrit stål ur:

Ur i rustfrit stål

Dette importerede ur vil helt sikkert være den bedste gave til bror på hans fødselsdag. Indeholder en rund ramme i onyx tonet 42 mm rustfrit stål, med kanter og sort struktureret urskive, logo og datovindue. Det har også kvartsbevægelse og er vandtæt op til 50 meter under vandet. Dette er en perfekt gave til en, som du holder så meget af.

9. Aviator solbriller:

Aviator solbriller

Disse aviator solbriller vil være den bedste gave til bror på hans fødselsdag. Desuden kan du også give denne type fødselsdagsgave til svoger. Den har en metalramme med en plastiklinse, som ikke er polariseret. Det har klassisk aviator -design med spejlede linser. Linserne er fremstillet af poly-carbonat, høj kvalitet, men alligevel lette-hvilket giver en høj modstandsdygtighed over for stød og blokering af intens lys. Dette vil beskytte din brors øjne mod de skadelige UV -stråler fra solen.

10. Ur og solbrilleetui:

Ur og solbrilleetui

Denne ur og solbrille sag vil være en af ​​de bedste fødselsdagsgave ideer til din bror. Denne taske består af læder af høj kvalitet, med et meget godt udseende, enkel konstruktion og fint håndværk. Det har masser af plads til at opbevare alle ure og solbriller med bløde aftagelige puder. Denne etui beskytter alle dine ejendele mod støv, fingeraftryk og ridser. Klar udsigt ovenpå giver et perfekt look. Det vil være en vidunderlig gave til din bror.

11. Kaffekrus:

Kaffekrus

Dette krus vil være den perfekte fødselsdagsgave til din ældre bror. Dette hvide keramiske krus i overlegen kvalitet er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Der udskrives på begge sider af kruset, og det føles premium. Dette vil skabe et levende og langvarigt indtryk på din bror.

12. Virtual Reality Headset:

Virtual Reality Headset

Hvis din bror er til spil, er det tid til at introducere ham til Virtual Reality. Disse vil være en fantastisk fødselsdagsgave til din ældre bror. Den har dobbelt 3,5 tommer AMOLED-skærm med hovedtelefoner, USB og forskellige sensorer indbygget. Det er en fantastisk måde at udforske en ny side af spil på pc.

13. Sko:

Sko

Disse par støvler vil være en fantastisk fødselsdagsgave til din storebror. Disse støvler er bygget af ægte læder, med et slankt og formelt look. Disse vil give dig en meget fashionabel stil og sans for din brors hverdagstøj.

14. Bærbar computer:

Bærbar

Denne bærbare computer til gaming og arbejde vil være en af ​​de bedste fødselsdagsgaver til bror, der fylder 22. Kommer med en fuld HD -skærm, 16 gigabyte hukommelse, en Intel i7 -processor og etNvidia -grafikkort. Perfekt for ham til at spille spil og også udføre sit arbejde. Ser også stilfuldt ud.

15. Smartphone:

Smartphone

Hvis du leder efter overraskende fødselsdagsideer til din bror, så giv ham en smartphone. Denne smartphone leveres med dual pixel kamera, IP68 vandtæt rating samt trådløs opladning også. En fuldt pakket og indlæst smartphone, der øjeblikkeligt vil gøre din bror superteknisk.

Denne liste over forslag viser os, hvor vigtigt det er at undersøge og købe gaver til dine kære. Dette viser, at det ikke er let at købe fødselsdagsgaver, især når du har et fast budget. Gennem denne liste kan du få alt, hvad du ønsker, og det vil altid være inden for dit budget.