Top 9. august Birthstones smykker til heldige og glade

August måned defineres ikke kun af én fødesten, men tre i alt. De tre fødesten til mennesker født i den heldige august måned er Sardonyx, Peridot og Spinel. Sardonyx er en rødbrun sten, peridot er grøn i farven og spinel er en lilla-lyserød sten. Forestil dig bare, hvilke muligheder disse mennesker har, når det kommer til at bære fødestenen og prale af dem. Faktisk vil de blive forkælet for valg helt.

Seneste August Birthstones smykker til mænd og kvinder i trend:

Her vil vi kontrollere de bedste 9. august fødselssten og de forskellige måder at prale af dem på.

1. Sardonyx armbånd til mænd:

Sardonyx armbånd til mænd

Dette er et godt tilbehør til daglig brug til mænd. Dette Sardonyx armbånd er lavet af mange runde lyse rødbrune sten, der er spændt ind i en strækbar snor til et armbånd. Dette ser godt ud med ethvert outfit, og mænd kan også dyrke dette birthstone -armbånd med afslappede outfits.

2. Sardonyx øreringe til kvinder:

Sardonyx øreringe til kvinder

Dette er en sej ørering til kvinder. Den røde Sardonyx-sten er lavet til en ørering med sterlingsølv til nutidens kvinder. Denne ørering giver det boheme look at blive parret med dejlige outfits.

3. Sardonyx kæde og lommeur til mænd:

Sardonyx kæde og lommeur til mænd

Dette er en fantastisk ting i Sardonyx -sten til mænd. Dette er et lommeur i antik finish med en ren, gylden kæde på 12 karat. Sardonyx -vedhænget er faktisk et lommeur med præget surround på det.

4. Spinel manchetknapper til mænd:

Spinel manchetknapper til mænd

Forestil dig, at du bærer din fødselssten i dine manchetknapper. Nemlig! Disse strålende spinel manchetknapper til mænd i sterlingsølv er et par tilbehør til gemmer og også den bedste gave nogensinde til en mand født i august.

5. Spinel halskæde til kvinder:

Spinel halskæde til kvinder

Dette er en værdifuld halskæde i spinelsten, som når den bæres giver et flot fald på halsen. Halskæden ser smuk ud med spinelstensdråber i en smuk perlekæde med besat diamanter.

6. Spinel næsestift til kvinder:

Spinel næsestift til kvinder

Næsetappen henter hurtigt tilbehør blandt kvinder. Dette er en trekant-formet spinel fødselssten næsestift i 18 karat gult guld. Denne næsestift kan prales af kvinder i alle aldersgrupper, og det, der gør dette anderledes, er stenen og formen.

7. Peridot ankel til kvinder:

Peridot anklet til kvinder

Dette er en dejlig peridot perlot ankel til kvinder. De mange små peridot august fødselssten til damen født i august måned er spændt smukt i sterlingsølv i en fodlænke. Dette er en perfekt gave til kvinder.

8. Peridot ring til mænd:

Peridot ring til mænd

Dette er en fantastisk fingerring til mænd med smaragdskåret grøn peridot fødesten i midten. Ydermere er den lavet af hvidguld og besat med en diamant i kanterne, hvilket giver den et elegant og kongeligt udtryk i en mands finger.

9. Peridot vedhæng til kvinder:

Peridot vedhæng til kvinder

Dette er en dejlig personlig halskæde med flot grøn Peridot -sten, ferskvandsperle og et skinnende sølvmonogram med initialen og lavet i sterling sølvkæde. Hvad mere har en kvinde brug for end dette dejlige smykke, der er fremstillet personligt kun for hende?

August måned kommer med tre fødselssten og mange valgmuligheder for alle født i denne heldige måned. Valg af tre sten og en masse tilbehør at vælge til mænd, kvinder, drenge og piger. Alle de tre fødselssten til august ser fantastiske ud, når de bruges i øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd, ringe osv..