6 bedste fairness tips til fedtet hud

Som vi alle ved, er huden det vigtigste aktiv for en person, og alle vil have et fair og et glødende udseende, og derfor er alle klar til at gøre alt, selv de mennesker, der allerede har en lys hud, forsøger at se mere retfærdige ud. Dette er mere almindeligt blandt kvinder, da de er mere bevidste om deres hudfarve.

fairness tips til fedtet hud

En fair hud er altid værdsat frem for en mørkere. I en by som Delhi eller Mumbai, hvor forureningsprocenten er så høj, er det virkelig svært at holde huden sund og op til sin teint. Hver dag udsætter vi vores hud for støv, forurening, skadelige gasser, sollys osv., Vi har en tendens til at solbrænde den udsatte portion, og når du har en fedtet hud, er det endnu vanskeligere at sikre og beskytte vores hud mod disse monstre. At have en lys hud er hver piges første valg, og at få sådan en hud er ikke en stor opgave, hvis du følger nogle få enkle og daglige trin, det vil ikke kun hjælpe dig med at gøre din hud lysere, men også hjælpe dig med at holde din hud sund..

Retfærdighedstip til fedtet hud:

Her er vores bedste fairness tips til fedtet hud. Du skal prøve følgende, hvis du har fedtet hud.

1) Brug koldt vand til at vaske ansigt:

At have fedtet hud kræver ekstra pleje, derfor er det første og vigtigste at holde dit ansigt rent, for prøv altid at bruge koldt vand til at vaske dit ansigt. Og vask det mindst 7 eller 8 gange om dagen. Dette gøres for at slippe af med den ophobede olie og snavs i dit ansigt. Olie tiltrækker altid støv, så med denne logik har fedtet hud tendens til hurtigt at blive snavset og klistret. Når du køber et produkt, skal du også tjekke ingredienserne i dem. Det anbefales at bruge naturbaserede produkter end dem, der er mere kemisk baserede. Dette er et af de bedste fairness tips til fedtet hud.

2) Brug Salt Face Wash:

Salt har egenskaben til at absorbere olie fra din hud, det er en ingrediens, som din hud vil finde nyttig, men vær sikker på, at du kun bruger salt i begrænsede mængder. Når du vasker dit ansigt, tilsæt lidt salt til vandet (en knivspids salt er nok). Efter fjernelse af de overskydende olier bliver din hud ren og klar. Dette er en af ​​de naturlige processer til fjernelse af olier, så du finder ingen bivirkninger. Dette er det bedste fairness tip til fedtet hud.

3) Agurkesaft, honning:

En meget beroligende og forfriskende metode til at få en mere retfærdig hud, det er en typisk brug i de fleste husstande. Du har brug for en saftig agurk og tag saften ud af den. Tag lidt honning, og tilsæt et par dråber honning til agurkesaften. Bland de to ingredienser godt med whiskeren og påfør denne pakke over hele dit ansigt. Lad opløsningen blive på dit ansigt og tør i ca. 15 til 20 minutter. Skyl derefter med lunkent vand. Dit ansigt bliver virkelig rent. Dette middel gør din hud lys med det samme. Dette er et af de bedste hjemmelavede fairness tips til fedtet hud.

4) Papaya, honning, mælkeansigtsvask:

Denne blanding af papaya, honning og mælk viser sig at være hjemmelavet at bruge på daglig basis. Denne ansigtsvask hjælper med at fjerne overskydende olie og snavs. Du skal tage en fuld papaya, lidt honning og 2-3 spiseskefulde mælk. Mos nu papaya godt, og tilsæt et par dråber til den mosede papaya, efter dette tilsættes 2 eller 3 spiseskefulde mælk og tilsættes til blandingen. Bland alle ingredienserne for at få en pasta. Du kan nu anvende denne pasta som din ansigtsvask dagligt. Dette er et af de bedste lyse hudtip til fedtet hud.

5) Æggehvide ansigtsvask:

Hvis du ikke spiser æg, kan du alligevel anvende det! Det vil ikke skade dig. Du skal kun tage æggehvide! Og brug denne æggehvide til at påføre hele dit ansigt. Lad dette være som en maske på dit ansigt, indtil det tørrer i cirka 15 til 20 minutter. Dette er en god fairness maske. Prøv dette middel to gange hver uge for at få de bedste resultater. Dette er et af de bedste fairness -tip til mænd med fedtet hud.

6) Gurkemeje, Grammel, Safran:

Dette er et meget nyttigt middel til at få en mere retfærdig tone. Bland lidt gram mel (eller besan), en knivspids safran og lidt gurkemeje. Tilsæt mælk til denne blanding for at få en tyk pasta. Påfør denne pasta regelmæssigt eller mindst 3 gange om ugen. Resultaterne vil helt sikkert være overraskende. Dette er et af de bedste tip til retfærdighed for fedtet hud.