9 legjobb Crossfit edzés kezdőknek

A Crossfit edzések olyan edzések, amelyek erőt, egyensúlyt, erőt, sebességet és rugalmasságot adnak. Erőssé és aktívvá tesz. A fitnesz trénerek ezt választották bármilyen program helyett, ragyogó eredményei miatt. Ezeket a fajta edzéseket azoknak terveztük, akik fitt és tónusos testet szeretnének, anélkül, hogy zsír lenne. Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb Crossfit edzést kezdőknek.

Crossfit edzések:

7 perc Burpees:

crossfit edzések otthon

Légy fitt a hét perces Burpees -szal. A Crossfit minden tagja tisztában van ezzel a játékkal. Nagyon egyszerű és sok kalóriát éget el. Csinálj annyi Burpees -t, amennyit csak tudsz hét percig. Ha tudsz tizenöt percet, akkor menj és csináld. Ez nem hangzik olyan könnyen és biztosan nem is az.

Tabata:

crossfit nyílt edzések

A Tabata nagy elszántságot és összpontosítást igényel. Az egész arról szól, hogy erőlteted magad és megadod a száz százalékodat. Kezdje egy 20 másodperces burpéval, és pihenjen 10 másodpercig. Ezután guggoljon 20 másodpercig, és pihenjen újra. Ez tesz egy kört. Tegyen körülbelül 8 kört, mielőtt befejezésnek nevezi.

Chelsea:

crossfit gyakorlatok listája

A Chelsea edzés elvégzéséhez szüksége lesz egy felhúzó rúdra. Meg kell tennie 5 felhúzást, majd 10 fekvőtámaszt és 15 guggolást. Ezt körülbelül harminc percig kell folytatni. Töltsön mindegyikre egy percet. Határozottan nagyszerű eredményeket érhet el ezzel kapcsolatban.

Barbara:

crossfit kardió edzések

Barbarának öt fordulós intenzív edzése van. Mindegyik között három perc pihenőt kell tartania. 20 felhúzásból, 30 fekvőtámaszból, 40 ülésből és 50 guggolásból áll. Az első gyakorlat elvégzéséhez feltétlenül szüksége lesz a felhúzó rúdra. Ez a gyakorlat kihívást jelent számodra, és megdolgoztatja tested alapvető területeit. Készüljön hát fel erre a zsírrobbantó, nagy intenzitású edzésre!

Murph:

crossfit láb edzés

Ahhoz, hogy a Murph -t megtehesd, kezdj el egy mérföldet futni. Ezután végezzen 100 húzást. Ezt követően 200 fekvőtámaszt, majd 300 guggolást kell elvégeznie. Fuss egy mérföldet, mielőtt befejezed ezt az edzést. Bármikor megoszthatja ezeket az edzéseket, ahogy szeretné. Megnehezítheti nehéz mellény viselését is. Szüksége lesz ismét a felhúzórúdra.

Angie:

legjobb crossfit gyakorlatok

Angie számára mindent százban kell megtenni. Kezdje 100 felhúzással, majd végezzen fekvőtámaszokat további 100. Csináljon 100 ülést, majd fejezze be 100 guggolással. Tartsa magával a felhúzó rudat.

GI Jane:

napi crossfit edzések

A GI Jane számára először csinálj egy normális burpét. Amikor a burpee végén a levegőbe ugrik, ragadja meg a felhúzó rudat, és végezzen felhúzást. Ez egy rep. Végezze el ezt százszor, mielőtt abbahagyhatja. Legyen óvatos az edzés során, mivel ugrás közben ütheti a fejét a rúdhoz.

Láthatatlan Fran:

crossfit erő edzés

A láthatatlan Fran guggolásról és fekvőtámaszról szól. Összesen 21-15 és 9 ismétlést kell tennie. Körülbelül három perc és tizenhat másodperc, és ragyogó eredményeket garantál. Ehhez nem kell edzőterembe mennie. Tedd ezt otthon, és nézd meg, hogy pillanatok alatt fitt és tónusos lesz.

Időre:

crossfit gyakorlatok otthon

Az Idő elvégzéséhez kezdjen 100 ugró emelővel, majd lépjen guggolásba. Csinálj közülük 75 -öt. Menj előre, és csinálj 50 fekvőtámaszt, majd fejezd be 25 burpával. Egyszerű mozdulatok, hatékonyak és nagyon kihívásokkal teli; ezek a lépések minden bizonnyal azt a testet adják, amire mindig is vágytál.