9 legjobb gyakorlat gyerekeknek

Manapság a változás az életmód és a torokverseny, a gyerekek otthonosabbak és engedelmesebbek lettek. Nem mennek ki, és nem játszanak a napon, és jobban ragaszkodnak a számítógépes projektjeikhez. Vagy ha vannak videojáték -szerető szüleik, akkor biztosan egy játék stréber, aki ritkán jön ki a játszóházából!

De a gyerekeknek élvezniük kell a játékokat és a szabadban. Ez a felnőtté válás része. A napfény szó szerint a csontnövekedés és a D -vitamin legfontosabb katalizátora.

A legjobb dolog a gyerekekben és a testmozgásban az, hogy nem kell elmondanod nekik, hogy ez a testmozgás. Bármilyen szórakoztató tevékenységet minden gyerek elkap. Minél interaktívabb és szórakoztatóbb a tevékenység, annál könnyebb meggyőzni őket, hogy próbálják ki. Íme tehát néhány tevékenység, amelyet kipróbálhat, hogy mozgékony és aktív legyen az elméjük és a testük.

Itt vannak a legjobb gyakorlatok gyerekeknek.

• Foci:

gyakorlatok gyerekeknek

Ennek sok futása van. Ez nem csak futás, hanem taktika is. Tehát a gyermeknek nem csak erős lábai lesznek, hanem a manőverezés és a stratégia trükkjeit is megtanulja, ezáltal bizonyos szellemi izmokat építve.

• Úszás:

Az egyik legjobb általános sport minden méretű és szintű gyerek számára az úszás. A legtöbb lakóegység saját medencével rendelkezik. Az iskolákban és klubokban is vannak ilyenek, és néhány iskola meglehetősen versenyképes benne. Az úszás megtanulása felgyorsítja a magasságuk növekedését, és kontrollálja súlygyarapodásukat. Ez egy életmentő tevékenység, így ez a gyermek egész életében előnyös lesz.

• Harcművészet és jóga:

Ezek nemcsak növelik a gyermek mozgékonyságát és reflexeit, hanem növelik a koncentrációjukat is. Ez segíti őket a tanulmányaikban is. A gyerekek fegyelmezettebbek, mivel tanár fegyelmezett irányítása alá kerülnek.

• Vágány:

A gyerekek szeretnek futni. Szerezz be egy csoportnyi kis haragvót, és indítsd őket a célvonal felé. Meg fogsz lepődni, milyen könnyen alkalmazkodnak ehhez. Végezzen néhány szabad kézgyakorlatot bemelegítésként, és nem is fogják tudni, hogy ez egy edzés.

• Kerékpározás:

Tegye a kerékpározást csoportos tevékenységgé a kolónia többi azonos korú gyermekével. Próbálja érdekessé tenni egy szellemes kincskeresést. A gyerekek hamarosan alig várják, hogy kikerüljenek a házból kerékpárjukkal.

• Kosárlabda:

A legjobb gyakorlat a magasság megszerzéséhez és a kalóriák elégetéséhez. A csöpögéstől a manőverezésig és a slam dunk megtanulásáig minden nagyon szórakoztató. A gyors tempójú csapatjátékok, például ezek, segítenek a mozgékonyság és a reflexek kialakításában a gyermekben.

• Tánc:

A tánc csodálatos és holisztikus edzés. Bár a klasszikus táncok kissé unalmassá válhatnak, vannak olyan társas táncok, mint a salsa, a mambo és még a swing is. Az élénk jelmezek és a gyors tempójú mozgások nagyon mozgékonysá teszik a testet. A gyerekek sokkal jobb táncosok lehetnek, mint a felnőttek, mivel gyorsabban és jobban megtanulhatják a dolgokat.

• Kihagyás:

A fiúk és a lányok egyaránt szeretik játékként a kötélugrást. A barátokkal való ugrálás varázslata szuper szórakoztató edzést tesz lehetővé. Próbáljon meg csatlakozni a gyerekekkel, és jó adag endorfint is kap.

• Lovaglás:

A lovaglás szórakoztató a gyerekek számára. Arra tanítja őket, hogy legyenek kedvesek az állatokhoz, és leckét ad nekik a partnerségről és a türelemről. A lovaglás is jelentősen javítja a testtartást.

Egyszerű gyakorlatok élvezhetők, miközben egészségesek és fittek maradnak. A gyermekeknél az elhízás riasztóan növekszik, ami elhízott felnőttekhez vezet. Ezek nemcsak a vércukorszintet, a nyomást és a koleszterinszintet érintő betegségeket jelentik korán, hanem tönkreteszik a növekvő gyermek önbizalmát és önbecsülését is. Legyen tehát felelős a gyermekeiért, és hagyja őket játszani.