9 szórakoztató gyakorlat gyerekeknek és időseknek fájdalom nélkül

Ami a gyakorlatokat illeti, nagyon gyakori kifogásunk van: „Nincs időm”. A testmozgás nem feltétlenül jelenti azt, hogy végtelen órákat kell az edzőteremben töltenünk, hogy monoton fájdalmas tevékenységekre kényszerítsük magunkat. Fiatal korunkban futni, ugrálni, kerékpározni, úszni szerettük, de ugyanazokat a dolgokat most is gyakorlásnak nevezhetjük. Amit nem veszünk észre, az az, hogy nem utáljuk azt a munkarészt, amit az unalmat. A rendszeres testmozgás fő motívuma, hogy testünket formában tartsuk, és fittek és egészségesek legyünk. A gyakorlatok nem mindig megerőltetőek és unalmasak, de szórakoztatóak is lehetnek. Ez a megfelelő választás azoknak, akik rendszeresen kiválasztják és megcsinálják, akkor valóban mosolyt csalhatunk az arcunkra is.

A legjobb szórakoztató gyakorlatok gyerekeknek és felnőtteknek:

Íme néhány szórakoztató gyakorlat ötlet:

1. Séta:

Séta

Nem túl kimerítő és egyáltalán nem unalmas, ha megfelelő módon történik. Bizonyos időpontokban sétálni, különösen kora reggel, friss levegőt lélegezni, és a nyugodt, békés légkört élvezni, nemcsak a testmozgás célját szolgáljuk, hanem valójában élvezni is fogjuk. Ha egy barát csatlakozik hozzá, a séta még kellemesebbé válik.

2. Kihagyás:

szórakoztató gyakorlatok

Nincs más gyakorlat olyan hatékony kardió gyakorlat, mint ugrás punk kötéllel. Amellett, hogy hatékony, semmi sem tűnik szórakoztatóbbnak, mint ezek a szórakoztató edzések, így azt a célt szolgálják, hogy együtt maradjanak.

3. Görkorcsolya:

Görkorcsolyázás

Gyerekkorunkban órákig versenyeztünk környékünk helyi utcáin, erkélyeinken, teraszainkon barátainkkal, és ez nagyon szórakoztató volt. Így itt a lehetőség, hogy újra felvegyük ezeket az emlékeket, élvezzük az időnket és egyszerre fittek legyünk.

4. Tánc:

Tánc

Paradicsomnak tűnhet a tánc szerelmeseinek, de nem csak a tánc szerelmeseinek, bárki számára hasznosnak bizonyulhat. Lassú tánc a bulikon, esküvők nem tűnnek nagyon izzasztónak, de a fitnesz szakértők úgy érzik, hogy bár a sebesség alacsony, és sok intervallum van a következetesség között, ez kulcsfontosságú. Ha nem túl társasági ember, akkor is kapcsolja be a zenei rendszert, és játssza le kedvenc zeneszámait, és csak görgessen rá egyedül.

5. Frizbi:

Frizbi

E vicces edzésjáték közben ugrunk, merülünk, futunk és a másik végére dobjuk a lemezt. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy rengeteg kalóriát égessen el, miközben barátaival és családjával jól érezzük magunkat.

6. Kézállás:

Kézállványok

Ez az egyszerű szabadkézi segítő sokat izzaszt. Ezek a szórakoztató gyakorlatok nem csak a kar erejét erősítik, hanem a test alapvető erejét is.

7. Kerékpározás:

Kerékpározás

A barátokkal kirándulni kerékpározni, minden reggel és délután biciklivel kisurranni a házból régen gyermekkorunk szerves része volt. Tehát miért ne élje át újra a pillanatokat és legyen fitt. A napi 2-3 kilométeres kerékpározás nagyon hatékony mozgásformának bizonyul.

8. Hangszeren játszani:

Hangszeren játszani

Lehet, hogy furcsán hangzik, de tény, hogy egy óra hangszeren játszani egyenlő a pálya körüli sétával, amikor a zsírok égetéséről van szó. Tehát az agy is képes zsírokat égetni. Vedd fel a választott hangszert, és tévedj el a dallamokban és a harmóniákban, és formáld magad.

9. Tisztítás:

Tisztítás

Ritkán találunk valakit, aki szeret takarítani a házában. De csinálhatnánk belőle egy játékot. Időcélok kitűzése egy adott hely tisztítására és valahogy az idő előtti befejezése is hatékony szórakoztató edzésnek bizonyulhat.

Tehát ezek a legszórakoztatóbb gyakorlatok, amelyek természetes és egészséges módon égethetik el a zsírt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80