A 9 legjobb aerob gyakorlat a has csökkentésére

Aerob gyakorlatok a has csökkentésére

Legtöbbünk vékony kerettel rendelkezik, vagy közel a vizuálisan kellemes testalkathoz. De az egyetlen dolog, ami bosszant bennünket az alakunkban, az a növekvő has, amelyet nem tudunk uralni. A hasi zsír (elhízás) és a szív- és érrendszeri betegségek között is kapcsolat jött létre. Az étkezés teljes kihagyása nem megoldás a hasi zsír csökkentésére. Valójában ez egy mítosz, és nem működik. A hasi zsír a test egyik legmakacsabb zsírzónája, és időbe telik. Íme néhány aerob gyakorlat, amelyet minden nap elvégezhet, hogy laposabbá tegye ezt a hasát, és csodálatos lapos hasa legyen.

1) Lépcsőgyakorlatok:

Felszalad a lépcsőn

A lépcsőmászás hatékony módja a zsírégetésnek a napi rutinban. Ezenkívül növeli a légmennyiséget és a kardio-izomerőt. Sétáljon fel és le egy lépcsőn 15-20 alkalommal. Tartson egyenletes tempót, és lassan növelje azt.

2) Kihagyás:

Ugró

Ez egy nagy intenzitású aerob edzés, amely a test szinte minden zsíros zónáját célozza meg. Segít továbbá a gyors kalóriaégetésben. Közel 450 kalóriát éget el 45 perc alatt.

3) Ropogtatás:

Basic Crunch

A ropogtatás ragyogó hangot ad a hasának. Adjon hozzá olyan variációkat, mint fél ropogás térdre hajlítva, majd teljes ropogás egyenes lábakkal és a padlóhoz rögzítve. Kipróbálhatja az oldalsó ropogtatást is, mindkét térdét egyik oldalára hajlítva, és a felsőtestét felfelé tolja. Nagyon hatékonyak a hasizmok behúzásához és megfeszítéséhez.

4) Spot futás:

kocogó párok

Ez olyan jól működik, mint a kihagyás, sőt jobban! Kezdje egy ponton, és győződjön meg arról, hogy nem mozog, folytassa a kocogást közvetlenül azon a helyen. Amikor felemeli a lábát, próbálja meghajlítani és magasabbra emelni; elég magas a derék szintjéhez, ami viszont pattogó hatást vált ki. Lassan növelje sebességét, és tartson szünetet, és kezdjen újra egy újabb részt.

5) Chakrasana:

Chakrasana

Ez egy jóga ászana testtartás, amelyet népiesen hátsó ívnek neveznek. A Chakrasana erősíti a központi izmokat és megfeszíti az aktivált régió összes izomzatát. A csakrászana javítja a kar erejét és a vérkeringést is.

6) Futás:

Fitness tippek

A test magterülete a legjobban stimulálható futás közben. Folyamatosan növelje sebességét és időtartamát. Ez a legjobb edzés a tested számára.

7) Súlyzós edzés:

súlyzós edzés

Menjen az edzőterembe, ha tud egy órát. A súlyemelés a legjobb módja a laza izmok tonizálásának. Emellett növeli az anyagcserét és az izomerőt. Néha még a vékony embereknek is laza a hasa és a bűnös a nem tónusos izmokban. Tonizálja izmait és laza bőrét súlyokkal.

8) Guggolás ugrások:

guggoló ugrások

Először is guggoljon úgy, hogy a térde és a lábujja párhuzamos legyen. Guggoljon le, olyan alacsonyra, amennyire csak tud, majd ugorjon felfelé lendülő karjaival teljes erejével, és guggoló helyzetben térjen vissza.

9) Zumba:

zumba edzés 1

A Zumba, a latin tánc stílusa hatékony teljes test edzés. A ritmikus mozgások az egész hasi területet és az alsó testet használják fel, nem hagyva helyet a zsír felhalmozódásának.

aerob gyakorlatok a has csökkentésére