9 csodálatos hosszú ujjú felső férfiaknak és nőknek

A teljes ujjú felsők tisztességes megjelenést kölcsönöznek az alaknak. A téli vagy nyári napok a bőrt érdessé és karcossá teszik. A nap végén vagy néhány nap múlva azt tapasztaljuk, hogy a bőr teljesen sérült, és fedett kezekre van szükség a bőr védelméhez. Amellett, hogy megvédi a kezét a rosszabbodástól, a hosszú ujjú tökéletes testtartást biztosít, ideális viselet télen vagy nyáron. Még a hosszú ujjú divat is csodálja a hosszú karok megjelenését, tökéletesen felöltözve, tervező hosszú ujjú. Vannak olyan hosszú ujjú minták, amelyek szívesen viselik az ilyen mintákat.

Divatos kollekció női és férfi ujjú felsőkkel képekkel:

Itt van egy lista 9 tervező felsőből, teljes ujjal az uraknak és a hölgyeknek Indiában.

1. Teljes ujjú drapériás ápoló felső nőknek:

Hosszú ujjú drapériás ápoló felső

A huzatos, hosszú ujjú felső hibátlan felső a könnyű munkavégzéshez. A mellkas elülső kárpitja hibátlan, szelíd formájú karokat is hoz. Tökéletesen illik egy fekete kendős felső, teljes ujjú nadrággal.

2. Hosszú ujjú pántos póló felső:

Hosszú ujjú pántos póló felső

Gyönyörűen díszített hímzéssel a nyak mintáján és a gombos ing lenyűgözően néz ki. A testhez tökéletesen illeszkedő öv, a nők hosszú ujja pedig feltűnő testalkatot kölcsönöz a hölgynek.

3. Hosszú ujjú fűzött felsők a divatban:

Hosszú ujjú fűzött felső

A csipkemű és a fűzött karok férfi csapdája mindig vonzó. A hölgyek hosszú ujjú felsője és a hímzett fűzővel kifejezetten gyilkos hatást gyakorol a nőkre. A derékvonalig tökéletes kerek nyakú, fehér fehér felső elegánsan hűvös, kék farmerral.

4. Panel szűk hosszú ujjú póló felső nőknek:

Panel szűk hosszú ujjú póló felső

A fűzött csónaknyak, sima puha bársonytartóval és hosszú ujjú felsővel, csodálatos ötlet lehet a csillogásba öltözködéshez. A hosszú szárnyú szoknyával alul baba-szerű megjelenést kölcsönözhet, amely megragadja a környező emberek elméjét.

5. Foltos hosszú ujjú felső lányoknak:

A javítás hosszú ujjú

A javítással megmunkált ujjak hosszúak, és lefedik a teljes kézi peplum felsőt. Az egyenes testfelépítésű nők pompásan nézhetnek ki, fehér peplum tapasz hosszú ujjú felsővel.

6. Hosszú ujjú felső nőknél:

Hosszú ujjú felső

A hölgyeknek a válltól mentes és hosszú ujjú felsők mindig elbűvölőek és szexiek. Egy hosszú vagy rövid póló, lehúzott vállú kialakítással, nyújtható és szorosan illeszkedik a testhez, tökéletesen néz ki a karcsú testalkatú lányoknál.

7. Férfi hosszú ujjú felső fekete színben:

Fekete hosszú ujjú férfi felső

A divat női sarkával ellentétben a férfiak ruházatában korlátozott formatervezés van. Minden férfi ruhatárában kötelező a hosszú ujjú felső a férfiak számára. Bár egy extra ráncos, hosszú ujjú férfi, egyenesen hátrafelé húzva jól néz ki, és vonzó hatást gyakorol az ellentétekre.

8. Kiegyensúlyozatlan, hosszú ujjú felsők férfiaknak:

Férfi kiegyensúlyozatlan szabású hosszú ujjú felső

A kurták indiai formák férfiak és nők öltözködésében. A kiegyensúlyozatlan szabás és a hosszú ujjú felső a férfiak számára tervezői megjelenés lehet a férfiak öltözködésében. Azok a férfiak, akiknek minden nap más a megjelenésük, választhatnak egy hosszú ujjú felsőt, hogy elképesztően jóképűek legyenek.

9. Túlméretezett teljes ujjú felsők férfiaknak:

Hosszú, túlméretezett ujjú felsők férfiaknak

A túlméretezett hosszú ujjú felső férfiak számára rendkívül népszerű a divatházban manapság. A hosszú ujjú a csukló és az ujjak egy részét is takarja. Valójában külön vágás van a hüvelykujj és az ujjak számára.

A férfiak és nők hosszú ujja tehát dinamikusan vonzó hatást kölcsönöz az öltözködésnek. A hosszú ujjú megjelenés nemcsak a kezeket takarja, hanem tervezői megjelenést is kölcsönöz. A hálóhüvelyek, a csipkeujjak, a középen vágott teljes ujjak, a táskás hosszú ujjak és a mandzsetta a hosszú ujjakon még néhány, a divat szerelmeseinek jól ismert és kedvelt formatervezés.