9 divatos selyemfelső különböző stílusú hölgyeknek

Az ideális tisztességes és elegáns megjelenés érdekében a selyem felsők tökéletesek a napra. A selyemöltözés elképesztően klasszikus megjelenést kölcsönöz. Ahhoz, hogy stílusát egy másik képpel lenyűgözze, a selyem felsőket más párokkal kombinálhatja, hogy tökéletes öltözetet adjon megjelenésének. Amikor a női szépségről beszélünk, a simaság és a ragyogás témája mindig kiemeli a tetejét. A selyem tökéletes választás lehet, vagy a nőies viselet, mivel a selyemszövet nagyon sima, csúszós és minden tekintetben fényes.

A selyemszövetek is megkülönböztető minőségűek a nedvesség visszatartásában, és bizonyos fokig hővédelemmel rendelkeznek. A selyem felsők nyári és téli napokon is jól mutatnak. A selyem divat felsők különböző formái személyesen választhatók. A tervek sokféleképpen különböznek egymástól, és különböző megjelenést kölcsönöznek. Alkalmi selyem felsők tervező esküvői selyem felsőkhöz, a fantasztikus selyemfényű minták csodálatra méltónak tűnnek.

Modern és divatos selyem felső minták nőknek:

A divatosok szeretnek kísérletezni a selyemmel végzett horgolt munkákkal is, minél több a selyemmel készült alkotás, annál jobban fellendül az öltözék. Itt megosztjuk néhány legjobb selyemfelső mintát a női divat Indiában.

1. Virágos nyomtatott selyem felső:

Nyomtatott selyem felső

A nyomtatott selyemfelsők csodálatra méltók a fiataloknál és jól a középkorú nőknél. A virágmintáktól a geometrikus és pöttyös mintákig a selyem fantasztikusan néz ki. A nők számára készült laza selyem felsők különböző öltözékben nőies megjelenést kölcsönöznek.

2. Horgolt könnyű selyem felső:

Horgolt részletek selyem felső

A selyemnyomott felső horgolt ujjú részletekkel zseniális ötlet a felső tervezéséhez. Az elveszett hosszú selyem felső virágmintás kifejezetten a farmeron néz ki, és királyi megjelenést kölcsönöz.

3. Selyem mellény Top a trendben:

Selyem mellény felső

A selyem mellény felsők nagyon szexi stílusúak. A babarózsaszín selyem mellény felső nőknek egyetlen pánttal nyakon tartva csak csábító dizájn.

4. Fényes Soulmate selyemtartó felső:

SoulMate selyemtartó felső

A hímzett nyakmintával rendelkező selyempapucsok nőknek csábító hatással bírnak. A derékvonal fölötti rövid felső jól illik a farmerhez. A sima selyem durva megjelenése határozott megjelenést kölcsönöz.

5. Fehér hímzett selyem felső:

Fehér hímzett selyem felső

A különböző megjelenésű hölgyek selyemfelsője lehet hosszú, puszta felső, belsővel. A selyem hosszú felső fehér vastag cérnával hímzett. A szabálytalan szegély kialakítás is egyedi mintát kölcsönöz a megjelenésnek.

6. Eperfa selyem ing felső az irodában:

Eperfa selyem póló felső

Eperfa selyem felsők nőknek, apró pöttyökkel, pompás kialakításúak a tömegben. Egy ilyen szövetnyomatú galléros ing gazdagságában kiváló.

7. Designer Silk Kaftan felsők nőknek:

Tervező Silk Kaftan Top

A selyem felső kaftán csak divatos megjelenés minden divatbarát számára. A fekete arany sziluettes kaftán arany nyomatokkal a selymen elbűvölő megjelenésű. Egy ilyen elragadó felsőt viselhet a bokáig érő cipzáras nadrágon.

8. Warhol nyomtatott laza selyem felső:

Warhol nyomtatott laza selyem felső

Egyszerű, mégis dizájner női selyemfelső könnyen elérhető Warhol nyomatokkal az elején. A sapka ujjú selyem felső fekete Warhol nyomatokkal, arany háttérrel egy selyem felső, amelyet a szokásos munkaidőben is lehet viselni.

9. Szabálytalan Hem selyem hosszú ing:

Szabálytalan szegélyű selyem hosszú ing

A szabálytalan szegélyű selyem felső ing arany gombokkal a királykék selymen fantasztikus kombinált dizájner felső. Egy hölgy biztosan tud hatást gyakorolni egy ilyen kellemes felsővel, fehér karcsú farmerrel párosítva.

A dizájner selyem felsők bolyhos fodrokkal, réteges fodrokkal vagy fűzött részletekkel kecsesen néznek ki, ha parti felkeléskor viselik. A selyemruhák gazdagok a tisztességes, elegáns megjelenéshez. A kötőfék selyem felsők és a burkolat nyakának kialakítása dundi megjelenést kölcsönöz a selyem szövet formációknak. A selyemszöveten készült díszítések drága gyűjtemények és kiemelkedőek. A gyöngyfűzés gyöngyökkel vagy tükörmunkával csak megigézi a selyem simaságát egy csillogással. A selymet gyakran drága anyagnak tekintik, ha részletesen elkészítve gazdag, az ilyen felsőkön végzett aranyszál -munkák a királyi megjelenést hangsúlyozzák.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80