9 gyönyörű csipke Camisole felső a trendi nőknek

A camisole sokkal könnyebb és szebb alternatívája lehet a felsőknek. Melegebb időben a kényelmesebb és szexibb megjelenés érdekében a kamuzsák viselhetők. Az összes közül talán a csipke camisole a legjobb. Viselhető puszta felső vagy vállrándítás alatt, vagy akár felsőként is használható. A csipke póló viselhető farmerrel, meleg nadrággal vagy bármilyen más alsóval. Ezeknek a csipkés kamilláknak a mintái nagyon változatosak, különféle eseményekre alkalmasak.

A legjobb és stílusos csipke Camisole felsők kollekciója hölgyeknek:

Itt megemlítettünk 9 csipkés camisoles top design -t.

1. Bársony Cami felső:

Bársony Cami felső

Ez egy nagyon kényelmes és gyönyörű csipke cami felső. A felső bársonyos szövete nagyon gyengéd a bőrhöz, a laza minta pedig kényelmesebbé teszi. Ez a felső mindenféle farmerral viselhető. A felső poros rózsaszín színe kiválóan alkalmas minden alkalmi eseményre.

2. Cami ruha:

Cami ruha

Ez a gyönyörű fekete csipke cami önmagában is ruha. A ruha gyönyörű A-vonalú illeszkedése, valamint a nyakkivágás csipkés munkája parti viseletet kölcsönöz neki. Ezenkívül ennek a felsőnek a rövid hossza nagyon szexi érzést kölcsönöz.

3. Teljes csipke Cami:

Teljes csipke Cami

Ez a plusz méretű csipke cami felső nagyon szépnek tűnik. A felső sötétkék színe és a teljes munka nagyon szexi megjelenést kölcsönöz. Nyáron könnyű vállrándítás alatt viselhető, hogy tökéletes megjelenést biztosítson. Ezenkívül ez egy plusz használatú felső, és ezért nagyszerű a Fuller lányok számára.

4. Cami éjszakai viselet:

Cami éjszakai viselet

A szatén csipke cami valószínűleg a legjobb hálóruha. Ez a barna színű póló rendkívül kényelmes és szexi. Az anyag puha tapintása tökéletes az alváshoz. Ezenkívül ez a felső viselhető, hogy egy kicsit felpezsdítse az életed.

5. Cami Crop Top:

Cami Crop Top

Ez a selyem csipke cami crop top tökéletes meleg időjáráshoz. A puha selyemszövet és a felső rövid mintás felsőrésze nagyon szép megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül a felső királyi kék színe fokozza annak szépségét. A legjobb megjelenés érdekében forró nadrággal vagy szoknyával viselhető.

6. Stretch Lace Cami:

Stretch Lace Cami

Ez a gyönyörű krémszínű cami nagyon szexi hálóruha. Ez egy rugalmas csipke póló, teljes csipkével. A felső rész világos színe és a testrész melegebbnek tűnik.

7. Csipkevágó Cami:

Csipkevágás Cami

Ez a fehér csipke cami felső nagyon divatosnak tűnik. A felső kivágott felső mintája nagyon stílusos megjelenést kölcsönöz. Fiatal lányok számára ez a fehér termés felső tökéletes partikhoz és éjszakai kiruccanásokhoz. Ez a felső is nagyon kényelmes a divatos megjelenéssel.

8. Arany csipke camisole:

Arany csipke kamzole

Ez egy gyönyörű camisole ruha. A ruha arany színe és a rajta található könnyű folt varázslatos megjelenést kölcsönöz. Ez a selyem csipke camisole ruha nagyon kényelmes a puha selyemszövetnek köszönhetően. Tökéletes otthoni viselethez.

9. Nyomtatott Cami:

Nyomtatott Cami

Ez egy egyedülálló cami felső. Ez a felső rész nyakkivágásnál csipke munkával van nyomtatva. A felső barnás színe és a többszínű nyomtatás nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Ez a felső tökéletes mindenféle alkalmi eseményhez.

A csipke cami számos cookie -ban és kivitelben kapható. A félig áttetsző és a termő felsők között a csipke camisoles sokféle mintában kapható mindenféle öltözékhez.