9 sima női puszta felső a különleges megjelenésért

A puszta felső átlátszó felsőt jelent. Teljesen átlátszó anyag. Belül kell viselni. Minden színben és mintában megtalálható. Merész lányoknak készült, akik nem bánják, hogy átlátszó felsőket viselnek. A puszta felsők forró vonzerőt kölcsönöznek a srác szívének. Az érzés lágy királya felébred a srác szívében, amikor látja a lányát puszta felsőben. Az azonos színű vagy kontrasztos színű teljes belső vagy rövid belső rész viselhető a puszta felsőrészben. Gazdag szövetet használnak a puszta felsőrészben, ami jól néz ki a viselőjén. A szövet rendkívül sima a bőrön.

Puszta felsők

Új és gyönyörű puszta felsők nőknek, szoknyával és farmerral viselhetők:

Itt vannak a különböző típusú minták és színek puszta felsőkben a divatos lányok számára.

1. Fehér puszta felső:

Fehér puszta felső

Fehér színű, átlátszó felső, teljesen átlátszó megjelenésű. A kislány belülről teljesen lekopott. A puszta tetején pöttyös minta található. Nyakörvvel is rendelkezik, és túl jól fog kinézni világos rózsaszín szoknyával vagy nadrággal.

2. Fekete puszta felső:

Fekete puszta felső

Ez rövid ujjú crop stílusú fekete puszta felső. A hölgy belül fekete színű melltartót viselt. Rövid ujjú, és hasonló színű nadrághoz illik. Mivel termés, a derék felett van. Jól fog mutatni egy bulin. Ebben a lányok dögösek és szexiek lesznek.

3. Tervező puszta felső nőknek:

Puszta felső nőknek

Ez a puszta felső kéjesen fog kinézni a nőkön. Felső részén redők vannak. Fél ujjú, mint a rétegek. Ez egy kontrasztos színű melltartó, amelyet belül viselnek. A nők gyönyörűen néznek ki ebben a felsőben. Ez a felső kegyes és kellemes a nők számára.

4. Puszta felső sárga színben:

Sárga puszta felső

Ez egy sárga színű puszta felső és ujjatlan. A teteje rétegeket kapott a végén. A hölgy rózsaszín melltartót viselt, amely ellentétben áll a sárga átlátszó felsővel, de még mindig elbűvölőnek tűnik. Ráadásul fehér nadrággal párosul, ami extravagáns megjelenést kölcsönöz.

5. Red Sheer felső nőknek:

Piros puszta felső

Ez a piros puszta felső bár átlátszó, mégis elfogadható színvonalú. Tiszteletreméltó a hölgyek viselete. Belül teljes belső, felső része ujjatlan, nyaka felgombolva. Elöl a gombok redőzve vannak, mint egy ing. Végül rugalmas, hogy vékony illeszkedést biztosítson.

6. Divatos puszta tartály felső:

Puszta Tank Top

Ez a puszta pólófehér fehér színű, belül csőmelltartóval. Laza illeszkedő és szellős felsője hűvös képet ad a lányokról. Ezzel a puszta felsővel a short ringat. A tartály teteje csak olyan, mint a póló. Szexuálisan vonzó, lenyűgöző személyiséggel.

7. Ujjatlan, puszta gombos felső:

Puszta gomb felfelé

Ez egy puszta felső, gombokkal az elején. Ujjatlan és szívre nyomtatott. Mindkét oldalán két zseb is található. Viselheti a tengerparton, pikniken, vásárlási időben stb. Bármikor tökéletes. Az anyag puha és sima is.

8. Puszta csipke felső fél ujjal:

Puszta csipke felső

Ez a puszta felső csipke anyagból készült, fél ujjú. Tisztességes és gyönyörű lefogni az emberek szemét. Elég jó hölgyeknek, mivel teljes belsővel rendelkezik. A lány jó párost alkotott fehér farmerrel, és ellenállhatatlannak látszott nyitott hajban.

9. Stílusos puszta felső:

Stílusos puszta felső

Nagyon aranyos és elegáns felső. A tetején dombornyomott néhány minta található. Ujjatlan és alul finom vágású. A lányok lenyűgözőek és szépek lesznek ebben a puszta felsőben. A buliban is viselheted. Szép színkombinációja is van, és szépen párosítható fekete farmerrel.

A puszta felsőt is átlátszónak nevezik. Lebilincselő képeket nyújtó funkciókkal rendelkezik. Kellemes és bájos. Bár a minták még kevésbé, jó a design és a szín. A felhasznált szövet puha a bőr számára is. A hölgyek elbűvölőnek tűnnek egy puszta felsőben. Minden színben kapható, az egyik jó választás lesz.