A legjobb 15 divatos nyomtatott női felső

A szekrény fűszerezése mindig minden hölgy fejében járó gondolat !! Ami a fiúk és a lányok számára sem jön megdöbbentő hírként a fenti nyilatkozat elolvasásával !! A lányok mindig szeretnek új dizájner ruhákat kipróbálni, és egy farmert és egy csizmát illeszteni hozzájuk, ami az egyik egyszerű menekülés, teljes eleganciával, és rengeteg dicsőséget ad a gyönyörű hölgyeknek. Az egyszerű ruházat ezen listájához a nyomtatott felsőket a táblázat tetején kell tartani.

Aranyos és legújabb nyomtatott felsők a nők számára:

Itt található a legjobb 15 nyomtatott felső, különböző kivitelben és vágással, egyszerű színű szövetből, ami a hölgyek szemét arra készteti, hogy ruhájukkal teli szekrényükben legyenek!!!

1. Virágos nyomtatott felsők:

nyomtatott felsők

A virágmintás a leggyakoribb és leginkább értékesített női nyomtatott felső a világ bármely részén. A virágminták tipikus női minták. Mely tervezők a maguk hasznára használták a gyönyörű nyomtatott felső tervezésében. Ez a fajta felső egyszerűen viselhető a fej fölött, teljes ujjú mintával, és a gombos rögzítéssel a nyakkivágás alatt.

2. Vállból kivágott ujjú cikk-cakk nyomtatott felsők:

Váll kivágott ujjú cikk-cakk nyomtatott felső

Ezt a nyomtatott felsőt hidegvállú nyomtatott felsőnek is nevezik. A cikk-cakk minta a felső rész elülső és hátsó részén látható, a levágott kézujjú pedig a váll környékén. A tetején egy gombóc nyakkivágás található, a váll körül futó vastag ruhával.

3. Bandeau elasztikus, vállról készült geometriai nyomtatott felsők:

Bandeau elasztikus, vállról készült geometriai nyomtatott felső

A bandeau felsőt jellemzően a cső felsője és a felső fürdőruhadarab inspirálja. Ez a pánt nélküli felsőrész elasztikus nyakkivágással teszi a ruhát merevvé a testen. Az ujjakat csepp váll ujjaknak nevezik, amelyek a könyök szintjéig esnek.

4. Cigány Boho nyomtatott 3/4 ujjú felső:

Cigány Boho Nyomtatott 4. ujjú felső

Ez a modernizált fekete felső a nap, a hold és a pillangók nyomaival rendelkezik, amelyek tipikus művészeti tervek, amelyek a cseh öltözködési stílusba esnek, és amelyek az 1960 -as és 70 -es évek hippi ihletésű mintáit hozzák ki.

5. Zsiráfnyomatú félig ujjú felsők:

Zsiráf nyomtatott félig ujjú felső

Ez a hosszú nyakú állat mindenki kedvence. Ha a felsőkön dekoratív nyomtatásként használják, akkor vonzóbbá teszi. A lányok ezt a nyomtatott felsőt vékony farmert viselik. A hölgyek is hordják ezeket a nyomtatott felsőket, és 10 évvel fiatalabbnak érzik magukat!

6. Elefántnyomásos terménytopok:

Elefánt nyomtatott termény felső

Az elefántok a legkedveltebb állatok, amelyek más formájúak, mint más állatok, ami a sima felsőkben feltűnő jellemző. A nyomat mérete eltérő lehet, mindkét oldalon kisebb nyomtatás látható, ezzel szemben a nagyobb felnagyított nyomtatás egyetlen nyomtatásként jelenik meg mindkét oldalon.

7. Gyémánt nyomtatott felsők:

Gyémánt nyomtatott felső

A gyémánt alakját nem csak kekszek készítésére használják, hanem új női szövetmintát is készítenek. Az itt használt gyémánt alakú már jobban láthatóvá teszi a kontrasztos szegéllyel a gyémánt alakzat körül.

8. Paisley nyomtatott felsők:

Paisley nyomtatott felső

A Paisley nyomtatás a leggyakrabban használt Mehndi design. Ugyanaz a design miért ne használná nyomtatott felső készítéséhez? Ez a kérdés arra késztette a tervezőket, hogy páva motívumot hozzanak létre, egyszerű kör alakú nyomtatással szintetikus tetején. A szintetikus paisley nyomtatott felső vonzóbb, mint a nyomtatott pamut felső.

9. Leaf Print Flare Sleeve Felsők:

Leaf Print Flare Sleeve Top

Ez a szerényen nyomtatott felső a levél kialakításának kombinálásával készült, amely csak a felső felső része körül fut, és elhagyja a felső síkság alsó részét. A kezek fáklyás megjelenést kapnak. A fehér levélnyomat és a fekete háttér színkombinációja elképesztő kettős színkombináció.

10. Pöttyös nyomtatott felsők:

Pöttyös nyomtatott felső

A pöttyös nyomatokat általában minden fiatal lány alkalmi vagy parti ruhaként viseli. A pöttyök kontrasztos színt kapnak a felső színből. A nyak kialakítása csizma alakú, középen levágott a nyak elülső és hátsó oldalán.

11. Zebra nyomtatott felsők:

Zebra nyomtatott felső

A zebra vonalak kétszínűek, a leggyakoribb színkombináció a fekete-fehér. Változásképpen manapság általában bézs és fekete, vagy krém és fekete színkombinációkat használnak. A fekete vonalak a bézs háttér körül futnak. A szatén zebra mintás felső farmerrel vagy szoknyával jó parti viselet lehet.

12. Gepárd nyomtatott felsők:

Gepárd nyomtatott felső

Annak érdekében, hogy elkerüljük az állatok bőrének feltépését és a különböző ruhákba való beillesztését, ami biztosan nem bio-barát módszer. A változtatás érdekében a tervezők állati nyomatot replikáltak a szövetre, nyomtatott állatfelsőként. A gepárd dizájn lenyűgöző és dühös, füstös állatmintás dizájn, melegen és gyönyörűen néz ki egy lányt.

13. Ujjlenyomat hosszú ujjú felsők:

Ujjlenyomat hosszú ujjú felső

Az ujjunk körül futó vonalak tervezésként használhatók, ha felfelé nagyítják. Ezek a vonalak a tetején kontrasztos színekkel futnak. Ez egy laza felső, zsákos kezekkel. A vonalak nem egyenletes kör alakúak.

14. Bird Print ujjatlan felsők:

Bird Print ujjatlan felső

A madarak miniatűr változata, amelyet gyerekkorunkban papírokra rajzoltunk, nyomtatott formában kerül reprodukálásra az ingekre. A nyomtatott madárnak két karcsú, egész testű szárnya van, amelyek fekete -fehér színben, kontrasztos háttérrel vannak nyomtatva.

15. Csillagnyomott tunika felsők:

Star Print tunika felső

A tunika felső nem testhezálló felső, hanem laza testtartással rendelkezik, a harang alakú kéz a könyök alá esik. A csillag design kontrasztos színt ad, hogy kiemelkedőbb és vonzóbb legyen. Az ujjak sarka és a nyakkivágás élénk színű ruhával van kiemelve.

Vásárlás előtt a legjobb, ha nyomtatott felsőt érdemes kipróbálni és ellenőrizni, hogy a nyomtatás jól illeszkedik -e az arcszínhez, a testalkathoz, és a legfontosabb az, hogy a nyomtatás minősége megfelelő -e. A nyomtatás mérete szintén fontos szerepet játszik a felső kiválasztásában. Általában a nagyított virágminták vagy állati nyomatok jól illeszkednek a vékony és közepes testalkathoz. Az apró nyomatok jól illeszkednek minden testalkathoz, azoknak a hölgyeknek, akiknek mérete a nagy-kis betű alá esik, elfedi a test alakját, ami valóban nagy előny. A megfelelő nyomtatás és forma kiválasztása a legfontosabb tényező!