10 Legújabb Permi frizura férfiaknak

Gondolkozott már azon, hogyan lehet egy adott frizurát hosszabb ideig a hajban tartani? A férfiaknak készült tartós frizurák jó ötlet lehet. Ezeket a stílusokat állandó frizurának is nevezik, és vegyszerek és anyagok felhasználásával a hajba állítanak be és választanak ki egy adott haj textúrát, amely hosszabb ideig is megmaradhat. Ezek a frizurák, bár ahogy a neve is sugallja, nem biztos, hogy valóban tartósak. Azonban együtt hónapokig a helyükön maradhatnak.

Ma a legnépszerűbb és legújabb divatpiaci frizurákkal és frizurákkal nézünk ki a divatpiacon. Ezek a permek hullámokat vagy fürtöket hozva létre megváltoztathatják és megváltoztathatják a haj szerkezetét. Essünk neki!

10 modern permi frizura fiúknak:

Ha permeket szeretne készíteni, akkor van néhány ötletünk és stílusunk az Ön számára. Ezek közé tartozik a feszes göndörödés, a fakulás és a hullámok a férfiak számára.

1. Göndör felső Perm:

Férfi tartós frizurák

El tudja képzelni, hogy fürtje egyenes vagy sima selymes hajjal legyen? Vagy hosszú távú fürtöket szeret a hajvágáson? Ma már lehetővé teheti, köszönhetően a perm frizurákhoz és folyamatokhoz kapcsolódó technológiának és folyamatoknak. Ez a göndör felső frizura texturált megjelenéssel és kifakult stílussal egy ilyen ikonikus megjelenés, amely sok férfinak tetszik, és ezt is megkaphatja, függetlenül a haj szerkezetétől..

 • Az ovális és hosszúkás arcformájú férfiak stílusosnak és jóképűnek tűnhetnek ebben a tartósan elkeskenyedő megjelenésben.
 • Próbálja ki ezt a stílust a férfiaknak a 30-as évek elején és közepén, hogy okosnak és menőnek tűnjenek.
 • Ez a megjelenés ideális lehet azok számára, akiknek bármilyen hajszerkezetük van.

2. Rendetlen fürtök Perm:

Feszes göndör perm férfiak

Bár manapság a rendetlen hajvágásokat és ötleteket jól fogadják az emberek, kipróbálhat hasonló perm frizurát is. És ez? A göndör és rendetlen, világosabb, egyrétegű fakulással fakul, és karcsú és vékony megjelenést kölcsönöz az oldalaknak. Párosítsd vastag szakállal és világosabb bajusszal, hogy megkapd az okos és divatos stílusát. Legyen szó bulikról vagy hétköznapi hétköznapokról; ezek a férfi perm frizurák sok modern frizurát jelenthetnek.

 • Az ovális, hosszúkás és háromszög alakú férfiak ezt kipróbálhatják.
 • Viselje ezt a 20 -as évekbeli férfiak számára, hogy időtállóak és stílusosak legyenek.
 • Ha hullámos vagy egyenes haja van, ez a hajvágás jó üzlet lehet.

3. Rövidebb Perm göndör hajjal:

hosszú hajú göndör férfiak

Ne ess zavarba azon, hogy vajon miért van ennyi fajta tartós fürt a listán! Az ok nyilvánvaló – ma ők a legkívánatosabbak, és a férfiak frizura ötletét nézik. Ez a rövid göndör haj, amelynek oldala és alul a bőr elhalványul, modern és kortárs stílusú kijelentést adhat. A fiatal srácok és férfiak, akik szeretik az egyedi és divatos új napi átalakulásokat, kipróbálhatják ezt a végleges hajvágást.

 • A kerek, szögletes arcformájú és arcvonásokkal rendelkező férfiak kipróbálhatják ezt a tartós frizurát a fiúk számára.
 • Ez a haj átalakítási stílus a legjobb azok számára, akik hullámos haj textúrával rendelkeznek.
 • Próbálja ki ezt azoknak a srácoknak a 20-as évek elején-közepén az egyetemi évek stílusos napjaiban.

4. Feszes fürtök Perm:

Permet fodrász férfi

A feszesítő eljárással akár szűk fürtös frizurákat is elérhet. Most lehetővé teheti, ha sima, egyenes haja is van – és ez az átalakulás egészen elképesztő. Rövid, feszes fürtökkel a tetején és teljes elhalványulásával ez a masszív és divatos, hosszú távú megjelenés a férfiak számára meglehetősen merész és egyedi lehet.

 • Bármilyen arcformájú és arcvonással rendelkező férfiak kipróbálhatják ezt az egyedülálló, feszes göndör perm kanot.
 • Ez a stílus csak a fiatalabb korosztályú fiúknak és férfiaknak jó.
 • Ha egyenes a haja, akkor ez az átalakulás elképesztő lehet és lehetséges a lehető legvastagabb, feszes fürtökhöz.

5. Curl Top bőrfakulással:

Férfi tartós hajvágás

Ha természetes haja nem göndör textúrájú, akkor a hosszúkás készítése kihívást jelenthet, mégis szórakoztató folyamat. Ez a göndör felső, bőrfakulással egy másik stílus, amelyet kipróbálhat – kortársnak, modernnek és mégis szépnek tűnhet. Azoknak a férfiaknak, akik inkább formális megjelenéssel és szakmai elkötelezettséggel szeretnének egy kicsit méltóságteljesen kinézni, ez jó választás lehet.

 • Bármilyen arcformájú férfiak könnyedén kipróbálhatják ezt a szép férfi hosszúkás fodrászatot.
 • Próbálja ki ezt a férfiaknak a korcsoportokban, mivel ez egy sokoldalú hajvágás.
 • Ez a megjelenés ideális azoknak a férfiaknak, akiknek egyenes hajú textúrájuk van, hogy tartósat készítsenek.

6. Teljes göndör rendetlen megjelenés:

Permet hajvágás fiúknak

Ez egy másik abszolút kedvenc formális és félig formális frizuránk, amelyet ki kell próbálni. Még egy gyönyörű rendetlenség is kedves lehet azoknak a férfiaknak, akik intelligens és modern újkori megjelenést keresnek. Ez a csodálatos, tartós hajvágású férfi jól illik az irodába járó férfiakhoz, akik sokoldalúan szeretik a különböző megjelenést. Hagyja az ilyen szép rendetlen laza fürtök perm férfiak megjelenés vagy fésű egy ügyes göndör frizura. Nem menő? Ez is felkapott és a legkeresettebb ázsiai férfi perm frizurák.

 • Bármilyen arcformával rendelkező férfiak kipróbálhatják ezt a szép frizurát
 • Viselje ezt azoknak, akiknek göndör és egyenes haj szerkezetük van.
 • A 30 év feletti férfiak időtlennek, menőnek és modernnek tűnhetnek ebben a frizuraötletben.

7. Funky High Top Curls:

Férfi hajvágás tartós

Azoknak a férfiaknak, akik funky, mulatságos és egyedi, merész stílusú kijelentéssel keresnek örömöt, ez lehet az. Ezt a vad frizurát nem lehet könnyű kezelni, de mindez megérdemli a tapsot az ultramodern hangulatért és megjelenésért. Legyen szó bulikról, vagy ha művészeti és zenei területen tevékenykedik, ez a férfi stílusú stílus is a legjobban illeszkedik.

 • Viselje ezt a stílust hosszúkás és téglalap alakú arcformákhoz a legjobb illeszkedés érdekében.
 • A 20 és 40 közötti férfiak kipróbálhatják ezt a funky frizurát.
 • Ez a megjelenés ideges és ideális lehet azok számára, akik hullámos vagy egyenes hajszerkezettel rendelkeznek

8. A Vintage Classic Perm:

Permet fodrász férfiaknak

Ha szereted a plüss, királyi és elegáns megjelenést a férfiak számára, ez lehet az. Ez az intelligens és szüreti stílusú klasszikus színárnyalat jó választás lehet a férfiak számára azok számára, akik mindennapi méltóságteljes megjelenést keresnek. Ezek a tartós férfi frizurák időtlenek, és örökre trendben lehetnek, mégis okosnak és ideálisnak tűnnek.

 • A kerek, ovális és hosszúkás arcformájú férfiak ideálisak lehetnek itt.
 • Viselje ezt azoknak a férfiaknak, akik hullámos és egyenes hajszerkezettel rendelkeznek.
 • Próbálja ki ezt a megjelenést a férfiaknak a 20 -as évek végén és a 30 -as évek végén a legjobb megjelenés érdekében.

9. The Neat Mild Curls Perm:

Permi férfi hajvágás

A mindennapi rendszeres irodai vagy főiskolai frizurák egyike itt van. Ez a sűrű hullámos frizura ideális lehet azoknak a férfiaknak, akik szeretik a bájos és plüss klasszikus stílusokat. Ez egy meglehetősen sokoldalú férfi frizura, amely ideális lehet mind hivatalos, mind informális és alkalmi összejövetelekhez.

 • A háromszögletű vagy hosszúkás, éles arcvonásokkal rendelkező férfiak csodálatosnak tűnhetnek ebben a hajvágásban
 • Próbálja ki ezt a stílust azoknak a srácoknak és férfiaknak a 20 -as és 30 -as korosztályban
 • Az egyenes és hullámos haj textúra elég jó lehet ahhoz, hogy kipróbálja ezt a tartós frizurát.

10. Göndör fényhalványítás:

Fürtök Light Fade stílusban férfiaknak

Végül, de nem utolsósorban azoknak a tinédzser és fiatal korú srácoknak, akik modern és mégis könnyen karbantartható, összegömbölyödött megjelenést keresnek, van egy másik, világos halványítással. Teljes körű göndörítéssel, a fény elhalványulásával az oldalakon és alul, valamint a sűrű és vastag hajformázási technikával, akik szeretik az enyhe és mégis modern trendeket, kipróbálhatják ezt a lehetőséget.

 • Bármilyen arcformájú srácok könnyen kipróbálhatják ezt a sokoldalú, hosszú hajú, göndör hajú hajat a férfiak számára
 • Viselje ezeket a frizurákat azoknak a srácoknak, akik a tizenévesek és a 20 -as évek elején járnak.
 • Ez a megjelenés ideális azok számára, akik hullámos és egyenes hajszerkezettel rendelkeznek, hogy göndörödjenek.

Reméljük, hogy ezekkel a szép és felkapott férfi frizurákkal változatosan megtalálta a megjelenést. Tekintettel arra, hogy a hosszúszárúak hosszú ideig tartó frizuraötletekről szólnak, sokan inkább az eredeti textúrával ellentétes hajszerkezetet választják. Az egyenestől a göndörig vagy a hullámosig a göndörig vagy a göndöröstől a hullámosig ezek a permek klasszikusak és mégis modernek. Próbáld ki őket, és te is szeretni fogod!