15 felkapott frizura kopaszodó férfiaknak (felső, elülső és oldalsó)

Ha kíváncsi, miért beszélünk kifejezetten a kopaszodó férfiak frizurájáról, akkor térjünk a lényegre! Mivel a stressz, a szorongás és a heves ütemtervek a minket körülvevő munkában napi szinten, természetes, hogy szembesülünk a hajhullás problémáival. Sajnos néhány férfi esetében a kérdés súlyosbodik a kopaszságban. De kinek tetszik ez? Mindannyian szeretjük megőrizni a stílusos és okos megjelenés bizonyos szintjét, és az ilyen kopaszodó aggodalmak összetörhetik minden álmodozó tekintetünket!

De ne aggódj! A kopasz frizurákkal kapcsolatos legújabb és legjobb ötletekkel összegyűjtöttük. Így harcoltak az új korszak emberei a kopaszodás ellen, és nyerték meg az internetet egyedi és menő megjelenésükkel!

Visszahúzódó hajvonal férfiak: 15 legújabb kopasz hajvágás férfiaknak:

Nagyon szeretjük, ahogy a divatvilág mindig megoldásokat talál a szokatlan problémákra. Ezeket a kopaszodó férfiak stílusait nem szabad kihagyni, különösen, ha ebben a helyzetben vagy, és tippeket és ötleteket keres! Kezdjük a csodálatos hajvágás galériájával!

1. Dapper formális hajvágás kopasz fejre:

frizurák kopaszodó férfiaknak

Ha kíváncsi, hogyan lehet dörömbölni egy ügyes és okos megjelenéssel professzionális és modern üzleti haj ötletekkel, itt vagyunk! Nagyon szeretjük ezt a lapos hajú felsőt nyírt haj és szakáll kombinációval. A modern hangulat és a hűvös megjelenés miatt ezek a kopaszodó férfiak hajvágásai minden olyan férfinak kötelező kipróbálni, akik professzionális területen dolgoznak, és mégis szembesülnek a haj kopaszodásával.

 • A rövid hajhosszúságú és bármilyen hajszerkezetű férfiak ideális esetben kipróbálhatják ezt a frizurát.
 • Minden olyan férfi számára, akinek ovális és kerek arcformája van, ez tökéletesen megfelelhet.
 • Ha a 30 -as évek végén és a 40 -es évek végén jár, ez a hajvágás jól illik az Ön számára.

2. Régi iskola klasszikus vintage frizurája kopasz férfiaknak:

kopasz frizura

Nagyon vékony hajszerkezettel és középkorú férfiakkal itt egy ideális férfi hajvágás kopaszodó hajra, mindennapi alkalmi alkalmakra. Hosszú szakállával és rövid, nyírt hajával ez a régi iskolai frizura soha nem kerülhet ki a divatérzékből. Úgy néz ki, vintage és klasszikus, nagyon kényelmes, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik az egyszerű és alkalmi megjelenést.

 • Az 50 év feletti férfiak kipróbálhatják ezt a frizurát.
 • Ha bármilyen rövid hajú hajjal rendelkezik, dolgozzon ezen a megjelenésen.
 • A hosszúkás, ovális és téglalap alakú arcformák ideálisak lehetnek.

3. Vékony hajvágás ázsiai férfiaknak:

frizurák a visszahúzódó hajszálvonalhoz

A fiatalabb korosztályú srácok és férfiak számára ez az ázsiai haj tökéletesen illeszkedik a kopaszodó hajúak vagy a ritkuló hajúak keresésére. Ez a megjelenés a tüskék és a fény elhalványulásának keverékéről szól, és ideális azok számára, akik a modern kor modern, vibráló árnyalatait kedvelik. Próbálja ki ezt a kopasz fejű frizurát, és fogadunk, hogy okosnak tűnhet! Ez a különleges megjelenés a legjobb alkalmi kirándulásokhoz és partikhoz!

 • A fiatalabb korosztályú fiúk és férfiak előnyben részesíthetik ezt a hajvágást.
 • Próbálja ki ezt a stílust azok számára, akik egyenesebb hajszerkezettel rendelkeznek.
 • A kerek és ovális arcformájú férfiak és fiúk jól illeszkedhetnek ehhez a hajvágáshoz.

4. Crew Haircut a kopasz fejhez:

Kopasz hajvágás

Ez a legénységvágás, más néven katonai vagy hadseregvágás, univerzálisan tökéletes lehet minden olyan férfi számára, aki kopaszodó problémával szembesül. Ez az időtlen és örökzöld frizura mindig trendben marad, és nemcsak hazánkban, hanem világszerte híres. Tudja, hogy sok férfi, aki csak a hétköznapi hétköznapi megjelenést, vagy akár a modern professzionális stílust részesíti előnyben, inkább ezt választja? Igen, szuper sokoldalú!

 • A bármilyen arcformájú férfiak gyorsan kipróbálhatják ezt a férfi frizurát kopasz fejre.
 • Viselje ezt a megjelenést azok számára, akiknek bármilyen hajszerkezetük van; mindenbe belefér.
 • Ez a változat kerek és kisebb arcformájú férfiak számára alkalmas!

5. Egyszerű fade fodrász kopasz férfiaknak:

frizurák a ritkuló hajú férfiak számára

Nos, az elhalványult és alulvágott hajvágásnak több változata is létezik, és elismerjük, hogy szokatlanul zavaró lehet abban, hogy mi fér bele a legjobban a különböző preferenciákkal rendelkező férfiaknak. Ha szenved ettől a kopasz aggodalomtól, és szeretne egy egyszerű és mégis okos megjelenést, hogy elfedje a hajhullással kapcsolatos aggodalmait, mi a legjobb, mint ez a változat? A könnyű elhalványulás átmenete nagyon tetszik nekünk ebben a frizurában, és a sűrű szakállú mérkőzés is feltűnő!

 • Az ovális és hosszúkás arcformájú férfiak ideálisak és tökéletesek lehetnek itt.
 • Próbálja ki ezt a stílust azoknak, akiknek egyenes és hullámos hajszerkezetük van, hogy jól nézzenek ki.
 • A 30 és 40 év közöttiek alkalmasak lehetnek erre a hajvágásra.

6. Sima hajvágás:

Hajvágás a ritkuló hajú férfiak számára

Egy másik kedvenc modern formális hajvágásunk itt van. Ez a hátsó oldal felé nyírt haj valószínűleg a legnépszerűbb megjelenés a közös korokból, és még mindig nem tűnik ki a trendből. Azoknak a férfiaknak, akik a homlok kopaszával és az arc elülső területeivel néznek szembe, próbálják ki ezt az ügyes, karcsú frizurát a kopaszodáshoz, ami tökéletes megjelenést kölcsönöz. Okos, hűvös, elegáns és nagyon méltóságteljes. Mit akarunk még!

 • A kerek és négyzet alakú férfiak alkalmasak lehetnek erre a hajvágásra
 • Próbálja ki ezt bármilyen hajszerkezetnél, mivel gyorsan elfér mindegyikben.
 • A 40 -es és 50 -es férfiak tökéletes és találó párja lehet ebben a megjelenésben.

7. Borotvahajvágás:

Férfi vékony frizurák

Ha a borotvavágásra gondolunk, a leghíresebb híresség ikonja, ami eszünkbe jut, Vin Diesel. Időtlen és örök kopaszodó frizurája ez a változat, szeretjük, ahogy magabiztosan és hozzáállással viseli. Ha Ön is elég merész és kísérletező, miért nem próbálja ki ezt? Minden a személyes választástól függ, de bízz bennünk, ez bárkinek elfújhatja az eszét, ha a megfelelő módon mész hordani a hajad!

 • Az ovális és hosszúkás arcformájú férfiak ideálisak és tökéletesek lehetnek ebben a férfi hajvágásban
 • Próbálja ki ezt azoknak a férfiaknak, akik végül kopaszodnak.
 • Ha elmúltál a 40-es évek közepén, akkor jóképűnek és okosnak tűnhetsz ebben a frizurában.

8. A modern kor hadserege:

Férfi visszahúzódó frizurák

Ez a lapos felső hadsereg vágott változat valószínűleg minden idők egyik kedvence. A borotvált és teljes elhalványulással alatta és oldalán, valamint a nyírt hajjal csak a korona közelében, ez a klasszikus megjelenés a jóképű megjelenésről és a modern stílusról szól. A szakállstílusok, például kecskeszakáll vagy horgonyszakáll hozzáadása fokozhatja és a következő szintre emelheti a stílusmegnyilatkozást. Minden férfi számára, aki kényelmes és alkalmi megjelenést keres, de az elegáns trend mellett ez tökéletes lehet!

 • A bármilyen arcformájú férfiak könnyen kipróbálhatják ezt a stílust
 • A sima hajszerkezetűek ideálisak lehetnek ebben a kopasz fejű hajvágási stílusban
 • Ha Ön 30 éves kor felett van, akkor könnyen választhatja ezt a megjelenést.

9. Kopasz hosszú frizurák férfiaknak:

Hosszú hajvágás ritkuló hajú férfiaknak

Ha szereted a hosszú hajat, miért kell kompromisszumot kötni az álomban? Próbálja ki ezt a stílust az elhalványult változatokkal az oldalak közelében és alatt, hogy elfedje a fejbőr kopaszságát. Dolgozzon a fakuláson a kívánt területeken a textúrája szerint, és adja hozzá a hosszú hajához póni vagy konty formájában. Ez az elegáns és újkori kopasz hajvágás férfiaknak azoknak a férfiaknak szólhat, akik szeretik az informális és mindennapi megjelenést!

 • Próbálja ki ezt a stílust azoknak, akiknek csak ovális az arcuk
 • A sima és egyenes hajszerkezetű férfiak tökéletesek lehetnek ebben a választásban.
 • Ha 50 évesnél idősebb vagy, fiatalosnak és jóképűnek tűnhetsz ebben az idősebb férfi frizurában, kopaszodó hajjal.

10. Pompadour fodrászötlet:

Stílusok kopaszodó férfiaknak

Nem kell leírni az időtlen pompadour hajvágásokat. Ez a stílus többféle típussal és trenddel rendelkezik, ez a könnyen kezelhető megjelenés azoknak a férfiaknak szól, akiknek vékony hajszerkezetük és kopaszodásuk van a fiatalabb korcsoportokban. Ez a megjelenés nemcsak fiatalosnak és okosnak tűnik, hanem teljesen új, élénk megjelenést kölcsönöz. Ha félig kopasz, akkor ez a frizura ideális lehet.

 • Bármilyen arcformával rendelkezők könnyen kipróbálhatják ezt a frizurát
 • Dolgozzon ezen a megjelenésen azok számára, akik egyenes és hullámos hajszerkezettel rendelkeznek.
 • A 30 és 40 év közötti férfiak alkalmasak lehetnek erre a hajvágásra.

11. A Quiff stílus:

Hajvágás kopaszodó férfiaknak

A pompadour mellett a világ másik legnépszerűbb frizurája a quiff hajvágás. A csúcsminőségű megjelenés és az elhalványodás kombinációjával szeretjük, hogy ez a stílus szuper könnyű és okos. Azok a férfiak, akik formális vagy félformás megjelenést szeretnének, és viszonylag a fiatalabb korosztályhoz tartoznak, előnyben részesíthetik ezt az ideális rövid hajvágást a kopaszodó férfiak számára. Nemcsak divatosnak, hanem kortársnak is tűnik, hogy bármilyen alkalomra a legjobban illeszkedjen!

 • Próbálja ki ezt a sokoldalú megjelenést kerek és ovális arcformájúak számára.
 • A hullámos és simább, egyenes hajszerkezetű férfiak ideálisak ehhez a megjelenéshez
 • Viselje ezt a hajvágást azok számára, akik a 30 -as évek korosztályába tartoznak, hogy modernnek és elegánsnak tűnjenek.

12. A hajvágás ötlete a kopasz koronához:

Visszahúzódó hajszálvágás

Azoknak a férfiaknak, akiknek teljesen kopasz a fejük, íme egy ilyen legjobb divatötlet, amely teljesen átalakíthatja Önt. Ez a kopaszodó koronához tartozó férfi frizura szellemes és merész egyszerre, és azoknak való, akik szeretik sportolni a megjelenés egyedi árnyalatait a modern és az újgener stílusú világban. Ideális mind hivatalos, mind alkalmi vagy parti viselethez, ezért rendkívül sokoldalú. Hát nem menő! Ez a megjelenés különösen alkalmas azok számára, akik szenvednek a kopasz foltról.

 • Az 50 és 60 év feletti férfiak kipróbálhatják ezt a hajvágást.
 • Bármilyen kopaszodó hajszerkezet könnyedén kipróbálhatja ezt a hajvágást.
 • A nagy és ovális vagy hosszúkás arcformájúak itt alkalmasak és tökéletesek lehetnek.

13. A kopasz homlok egyszerű keresése:

férfi minta kopaszság frizurák

Ha kopaszodási problémái vannak a homlok és az oldal közelében, akkor ez a frizura tökéletesen illik Önhöz. Az egyszerű mindennapos hajvágással és a csiszolt hátsó hajjal, valamint a bőr átmeneti halványodásával együtt ez az oldalsó kopasz megjelenés vintage és egyszerű, letisztult, mégis alkalmi okos megjelenést biztosít. Legtöbbünk talán már népszerű volt ebben a megjelenésben, de az ezzel járó pörgés úgy tűnik, nem múlik el!

 • Minden hosszúkás arcú férfi ideális lehet ebben a hajvágásban.
 • Próbálja ki ezt a megjelenést és átalakítást, ha egyenes haja van, hogy jól illeszkedjen ebbe a frizurába.
 • A 40 év körüli férfiak ideálisak és jól illeszkedhetnek ehhez a megjelenéshez.

14. Kis tüskés hajvágás:

A legjobb frizurák kopaszodó férfiaknak

Szeretjük ezt az aranyos kis tüskés fodrászötletet, ahogy a fenti képen látható. A kivágott kis tüskékkel, némi elhalványulással vagy alulvágással új, egyedi megjelenést kölcsönöz könnyedén. A stílus nemcsak kényelmes, de megjelenésében is nagyon elegáns és funky a szakáll és a bajusz illeszkedésével. Azoknak a férfiaknak, akik finomak és egyszerűek akarnak maradni, dolgozzanak csak a frizurán, és ha egy lépéssel előrébb akarnak lépni a stílusos játékban, próbálják ki a szakállbajusz kombinációt is!

 • Ha nagy, ovális és hosszúkás arca van, akkor ez megfelelő lehet.
 • Próbálja ki ezt a stílust azoknak a férfiaknak, akiknek bármilyen hajszerkezetük van, mivel könnyen illeszkednek mindenbe
 • Az 50 év feletti férfiak könnyen kedvelhetik ezt a megjelenést, mint mások.

15. Oldalsó frizura:

Kopasz frizura 2020

Végül, de nem utolsósorban, tudod, hogy a perem a kopaszodó férfiaknál is jól működhet? Ezt nézd meg. Az oldalak teljes elhalványulásával, amelynek problémái a kopaszodás és az oldalirányú hosszú perem, szeretjük, mennyire kísérletező és frissítő ez a hajvágás! Ha te is szereted a vad külsőt, és habozás nélkül ki akarsz próbálni új stílusokat, akkor mi a legjobb, mint ez a változat?!

 • Bármilyen arcformájúak ideálisan illeszkedhetnek ebbe a megjelenésbe
 • Próbálja ki ezt bármilyen hajszerkezettel ebben az intelligens és egyedi hajvágásban
 • A 40 év körüli férfiak lehetnek a legjobbak és legmegfelelőbbek ahhoz, hogy megfeleljenek ennek a gyors frizurának.

Ezekkel az újkori intelligens kopasz hajvágásokkal és frizura trendekkel szeretjük, ahogy a férfiak teljesen merész megjelenéssel és ötletekkel sportolják kopaszságukat. Persze, a divatjáték és a világ fejlődik, és ezek a képgalériák csak azt bizonyítják, hogy igazunk van. Mit gondolsz róluk? Mondja el nekünk gondolatait is; szeretünk hallani felőled!