15 különböző Allu Arjun új haj kinézet a legújabb filmekből

A dél-indiai stílusos sztár, Allu Arjun valóban újradefiniálta a jelenlegi trendeket divatnyilatkozataival. A tollywoodi sztár több híresség, köztük a hollywoodi hősök stílusában és megjelenésében is etalon volt. Az Allu Arjun frizurák és fodrászok már a város beszédei voltak az iparban; tekintettel a korabeli és merész megjelenésekre, melyeket mindig az előterjesztés és az inspiráció mellett döntött.

Nem csoda, hogy a mai fiatalság magasztosnak veszi őt, hogy új külsőt próbáljon ki, és kísérletezzen a választásokkal. Ma mindent felfedezünk Allu Arjun legújabb hajvágási és frizuraötletekben. Lássuk, mit szeretne kipróbálni!

15 stílusos Allu Arjun frizura minden időkből 2021:

Tessék, menjünk előre, és fedezzük fel a szép és jóképű Allu Arjun hajvágási stílust, valamint a legújabb trendeket, amelyek eddig trendi és klasszikusak voltak.

1. Oldalfésült terjedelmes hajvágás:

allu arjun új frizura

Ez az egyik legújabb és új Allu Arjun frizura. A népszerű sztár az elmúlt időszakban hasonló megjelenést mutatott, és az egyik aláírt frizuraötlete lett. A legutóbbi és új film, az ala vaikuntapuramlo frizura is valóban hasonló ehhez a hajvágáshoz. Több fiatal számára inspirációt jelentett azóta, hogy tökéletesen pompázott. Mit gondol erről? Ha szereti a terjedelmes és modern megjelenést, ez a frizura és fodrász ötlet ideális.

2. Quiff frizura:

dj allu arjun frizura

A quiff frizura az egyik legnépszerűbb trend a kortárs divatiparban a közelmúltban. Számos híresség és színész zökkenőmentesen fogadta a trendet, és a mi stílusos sztárunk is. Allu Arjun néhány legutóbbi filmjében, köztük Satyamurthy fiában, a legikonikusabb módon tökéletesíti a rövid frizurát.

3. Oldalra simított frizura:

allu arjun vágó frizura

Az oldalra simított rojtos hajvágás a színész egyik kedvenc megjelenése. Filmjei többségében több variációban is kipróbálta a peremképeket. Ez az egyik ilyen egyszerű és klasszikus stílusú kijelentés, amelyet ki kell próbálni. Nemrég bemutatta a frizurát DJ filmben! Könnyen karbantartható és kényelmes is, mégis modern megjelenésű – így ez az egyik legnépszerűbb lehetőség több fiatal férfi számára.

4. Oldalsó texturált Quiff:

allu arjun ka frizura

Itt van egy másik variáció a quiff frizuráról, oldalt texturált megjelenésben. Ha kíváncsi arra, hogyan lehet a legegyszerűbb megjelenést nyújtani nehéz felső nélkül, ez egy ideális lehetőség. Ez a hajvágás időtlen és híres, nemrégiben megfigyelték a csillagunkon egy hirdetési kampányban! Nem menő? Mit gondolsz?

5. Lecsatlakoztatott Pompadour High Fade:

surya a katona frizurája

Itt egy másik híres és kijelentett Allu Arjun frizura. Ezzel a hajvágással tökéletesen és bátran pompázik a Naa Peru Surya film színésze. Valójában a hajvágás a magas fakulás és a leválasztott pompadour kortárs és vad kombinációja. Ez egy nagyon kísérleti és egyedi. Szeretjük, hogy stílusos csillagunk zökkenőmentesen és hibátlanul vette ezt a megjelenést, és híressé tette. Mindazoknak a fiatal férfiaknak, akik a merész és nagyon egyedi ritka stílusokat részesítik előnyben, ezt érdemes kipróbálni. Tudod, ezt az egyet népszerű nevén Allu Arjun Surya -nak, a katona frizurának is nevezik?

6. Hosszú göndör hajvágás:

allu arjun pushpa frizura

Hosszú haja van, és kíváncsi, hogyan illeszkedhet be, vagy kipróbálhat egy híresség frizura ötletet? És ez? A göndör hajú Allu Arjun hosszú frizurát a közelmúltban figyelték meg a színészen nyilvános szerepléseken. Ez a közelgő filmjéből, a Pushpa -ból való. Ez egy nagyon új választás a sztártól, és soha nem láttunk rajta ilyen tekinteteket. Valóban várunk rá!

7. Man Pony:

Allu Arjun póni frizura

A Man Pony már egy nagyon híres és világszerte elismert frizura. De megpróbálni is nehéz, és nem sok híresség választja fel. Stílusos sztárunk kipróbálta, és abszolút a trendet szögezi le. Szeretjük, hogy milyen stílusos és jóképű Allu Arjun jelenik meg a sok póni frizurában. Kétségkívül egyedi és divatos.

8. Oldalrész hosszú frizura:

allu arjun arya 2 hajvágás

Ez Allu Arjun sztárunk frizurája az Arya 2 filmben. Az oldalrész hosszú frizurája egy nagyon új, amellyel az elmúlt évtizedben találkoztunk. Kipróbálni azonban nagyon merész és élénk választás; a választás valóban sokkal megelőzi az időt. Az ilyen kísérleti megjelenést még a nemzetközi színészek sem büszkélkedhetnek bizalommal, és büszkék vagyunk arra, hogy Tollywood -i csillagunk új csúcsokat ért el!

9. Középen elvált rendetlen hosszú haj:

allu arjun hosszú haj stílus

Lehet, hogy már mindenki felismerte ezt a frizura megjelenést. Az első filmjeiből származik, miután belépett a filmiparba. Allu Arjun ezzel a rendetlen hosszú hajjal pompázott a Desamuduru filmben több mint egy évtizeddel ezelőtt. Már a legelején is habozás nélkül vállalt kihívást jelentő szerepeket és stílusokat. Mit gondolsz az ilyen frizurákról??

10. Hosszú oldalsó perem:

allu arjun frizura dj -ben

A rojtos hajvágások sokféle variációja között stílusos csillagunk egy másik frizura – hosszú oldalsó rojt. Fogadjunk, hogy a legtöbben nem találkoztunk ilyen egyedi és új típusú hajvágással az elmúlt napokban. Ez a jelenség a legtöbbünk számára meglepetés! Nagyon friss a trend, kivételesen kísérleti jellegű, és lenyűgözőnek tűnik.

11. Hosszú, nedves frizura:

allu arjun frizura hosszú

Ez egy másik archív régi frizura Allu Arjun -tól. A nedves frizurák és trendek régóta divatban vannak, és most robbanással visszatértek a trendbe. Csillagunk kihívással fogta meg az új stílust, és bátran bemutatja saját változatát egy hosszú nedves frizuráról. Hogy tetszik?

12. Elöl fésült haj:

arya film frizura

Látjuk a fiatal Allu Arjun -t ebben az elöl fésült frizurában. Ez az eredeti filmjéből, az Aarya -ból származik. Ez a rövid fodrászváltozat elöl fésült megjelenéssel fiatalos és könnyed stílusmegjelenítést biztosít. Nagyon könnyű karbantartani és alkalmi megjelenés, ha te is ki szeretnéd próbálni!

13. Rövid alkalmi hajvágás:

allu arjun sarrainodu frizura

Mit szólnál ehhez az alkalmi hajvágáshoz? Allu Arjun soha nem hagy ki egyetlen trendet sem, ahogy látjuk. Minden tekintetet magabiztosan és könnyedén próbál ki, a merész és kihívást jelentő frizurától a legegyszerűbb és legegyszerűbbig. Ez egy rövid és egyszerű alkalmi egyszerű hajvágás is, amelyet meg kell nézni.

14. Középső tüskék hajvágása:

Allu Arjun Mid Spikes hajvágás

A tüskés haj számos variációja között itt van valami könnyű és fiatalos. A közepesen tüskés frizura modern és friss, amelyet ki kell próbálni. Ha rövid vagy szuper-rövid hajhosszúságod van, ez is mindennapi stílus lehet. Allu Arjunt karrierje kezdetén látták ebben a hajvágásban, és szeretjük, milyen egyszerű és jóképű ebben a frizurában.

15. Allu Arjun festett hajban:

sarrainodu frizurák

Végül, ha szeretné kipróbálni a hajszín kiemeléseit, ez is inspiráció lehet. Allu Arjun szegezte ezt az alkalmi, mégis stílusos megjelenést. Ez jobb kontúros megjelenést biztosít a divatjáték egyszerű lépésével. Ez az elegáns és klasszikus stílus tökéletesen kipróbálható az Ön által választott színnel is.

Stílusos sztárunk, Allu Arjun, a frizurák és a hajvágások mindig etalon maradnak a modern és stílusos megjelenés kipróbálásához. Valójában a déli filmipar egyetlen színésze sem vállal egyedi és kihívást jelentő frizurákat, és könnyedén pompázik rajtuk. Vegye őket inspirációnak, és próbálja ki, mit érez a legjobban. Tudassa velünk, melyik a kedvenc megjelenése; szeretünk hallani felőled!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80