9 legjobb férfi Rockabilly hajvágás hosszú és rövid hajra

A régi jó hiphoptól a rock stílusig és szutykos megjelenésig az elegáns és vintage frizurák egyre inkább előtérbe kerülnek. A rockabilly frizurák közé tartoznak. Ezek egészen újszerűek; furcsák, egyediek, frissek, gyönyörűek és szüretesek. Férfiak, akik szeretnének megszabadulni a normálistól és új stílusokat kipróbálni, mi a legjobb, mint a rockabilly hajvágás?

Van néhány új trendi, és reméljük, hogy tetszeni fog!

9 egyszerű 1950 -es Rockabilly stílusú frizura fiúknak 2021 -ben:

Itt felsoroltuk a top 9 rockabilly hajvágást hosszú és rövid férfi hajhoz. Ezek a frizurák régiesek, de mindig divatos megjelenést kölcsönöznek.

1. Rockabilly Pompadour:

rockabilly frizurák

Ez a legkevésbé bonyolult és klasszikus rockabilly frizura, amely teljesen megfelel minden embernek. Egyszerűen kell csökkentenie az elmosódottságot, miközben a hajat kellően hosszúra kell hagynia a kopaszodáshoz. Használjon jelentős mennyiségű hajzselét az elterjedt nedves rockabilly megjelenéshez.

2. Terjedelmes Fohawk:

rockabilly hajvágás

A magas frizura megkérdőjelezhetetlen követelmény néhány férfi hosszú haja számára. Ahhoz, hogy ez a rockabilly frizura legyen, az oldalát rövidnek kell tartania, de nem borotválva! Hagyja a hajat a tetején elég hosszú ideig, hogy terjedelmes fohawk legyen. 8-10 hüvelyk körül kell lennie. Díszítse felfelé néhány hajzuhany használatával.

3. Légy modern:

férfi rockabilly hajvágás

Abban az esélyben, hogy nem szeretné megismételni Elvist, ugyanakkor az a la módú hajvágást keresi, hogy hasonlítson egy valódi zenei kedvesre, ez a fejlett stílus az Ön számára. Ha profi zenei énekes vagy gitáros vagy, akkor ez a fajta frizura feldobhatja a fedélzeten.

4. Ivy League:

rockabilly fodrász kan

Ha szereted az Ivy League stílusokat, de ugyanakkor rockabilly érintésre van szükséged a hajvágáshoz; ilyenkor ez a vágás a legjobb döntés. Végezzen egyenes, hosszú csökkentési elmosódást, és hagyjon körülbelül 5 feltérképezést, hogy mindent befejezzen. Ha üzletember vagy, és fiatalnak akarsz tűnni az üzleti igazgatóságodban, akkor próbáld ki ezt a frizurát, hogy felkeltsd csapatod figyelmét.

5. Vágás oldalsó résszel:

egyszerű rockabilly frizurák

Ezt a fejlett megjelenést nagyon könnyű elkészíteni, és lépést tartani a Rockabilly rövid frizurával. Ez az oldalsó rövid hajhosszú hajvágás, elegáns alávágást kell végeznie, miközben nem hagy ennyi hajat, hogy mindent befejezzen. Ez kicsit zavarosnak tűnik, de ez alkalmas lesz az egyetemre járó fiatalok számára.

6. Tüskés kúpos fade:

könnyű rockabilly haj

Ezt a tüskés csökkentési elmosódottságot használják ki a mai zenei sztárok; a rockabilly időkből azonban rosszul lettek. A sima csökkenő elmosódás terjedelmes legjobb. Ez a legjobb lehetőség a téli frizurában.

7. Szép vs rendetlen:

hosszú rockabilly frizurák

Ha nem nagy rajongója a túlzott mennyiségű hajgélnek, amely rendkívül híres volt a rockabilly időkben, akkor próbálkozzon mással. Magas hajvágást végezhet, de egy hajzuhany segítségével tarthatja a helyén. A megjelenés kissé kaotikus lehet, mégis valóban kíméli a haját.

8. Kreatív Fohawk:

rockabilly frizura férfi

Ez a találékony fohawk valóban arra készteti néhány fejét, hogy az irányt fordítsa. Ahelyett, hogy a teljes munkaidőt befolyásolná az elmosódottság csökkentésére, inkább félidőt kell tennie. Szüksége van hajszakértőre, hogy ezt a stílust elkészítse a megfelelő megjelenéshez.

9. Egyszerű kezdés:

rockabilly stílusú frizurák

Ez nem valódi rockabilly hajvágás férfiaknak, mégis elkezdheti. Szeretnénk bemutatni Önnek, hogy minden rockabilly vágás rendkívül egyszerű és figyelemre méltó stílusból készülhet.

Így most megismerkedett a férfiak rockabilly frizurájának minden fajtájával. Ettől eltekintve a Natural pompadour és sok más Rockabilly férfi hajvágás is nagyon vonzó. Tehát próbálja ki őket, és váljon a bulik vonzó központjává.