A legjobb 9 virtuális frizura férfiaknak

Tudod, hogy teljesen normális, hogy a lányok közvetlenül a parti előtt különféle frizurákat végeznek, de amikor a férfiakról van szó, ismerjük a küzdelmét. A nőknek mindig megvolt a kiváltságuk, hogy a sörényüket úgy alakítsák, ahogy nekik tetszik, megadva a hosszukat, és most büszkén mondjuk, hogy a férfiak a hajszálakhoz illeszkednek a nőkhöz. Most elkezdték nőni a nadrágjukat, és a hosszúsággal jön a stílus. Ezért itt van egy lista azokról az esetekről, amikor a fickó úgy döntött, hogy új megjelenéseket próbál ki. Vegyen példát ezekből a férfiakból, és fűszerezze meg tekintetét, amikor legközelebb egy srác estéjére indul.

Virtuális frizurák férfiaknak 3

1. A menő haver:

Virtuális frizurák férfiaknak - Cool Dude

Az elegáns viselkedés soha nem volt csak a lányoknak fenntartva, ezért itt van ez a dögös test, amely elegáns megjelenést kölcsönöz. Ennek a megjelenésnek a legjobb része az élesség, amely követi a hype -t, és ugyanakkor a haj alkalmas formális megjelenésre. Egy kis éllel a haj itt középen metszve van, és oldalain megfelelő éllel van felhúzva. Ezt párosíthatod egy öltönyt vagy pólót, bárhová is visz a hangulatod.

2. A Hype követője:

Virtuális frizurák férfiaknak - Hype Follower

Ha követnie kell a nagy érdeklődést mutató trendet, és formálisnak és menőnek szeretne tűnni, akkor vegyen példát ettől a fickótól, aki úgy döntött, hogy nagyot hajszol a hajával, és ugyanakkor megőrizte a hűvös megjelenést. A hajat ismét felülről metszik, és megtámasztják, majd hátul megfelelően ecsetelik. A teljes sarok a fej közepén ér véget, majd a rövidebb, most megszelídített tincsek következnek. Az oldalaknál egyértelműen levágták, hogy csak a sörték maradjanak.

3. A Hipster Look:

virtuális frizurák férfiaknak3

Ha gondtalan a stílusod, tedd ezt a kijelentést mindennapi megjelenésedre. ez ugyanaz, mint a korábban említett haj, de ezúttal egy kicsit kiegészítve a vadabb oldallal. Ez a frizura gondtalanul sikoltozik, de ugyanakkor komoly aurája van, amelyen dolgozhat. Valójában ez tökéletes frizura azoknak a férfiaknak, akik a zenei nehéz műfajt követik. Valóban nagyszerű ötlet, ha az elülső részt egy kicsit tovább tartjuk, majd oldalra söpörjük.

4. A hivatalos megjelenés:

Virtuális frizurák férfiaknak - formális megjelenés

Elmúltak azok az interjúk napjai, amikor szelíd, határozott pillantást kellett vetnie magára, csak hogy lenyűgözhesse főnökét, hogy biztosítsa benne, hogy komolyan veszi az interjúkat és a megbeszéléseket. Most a különféle fodrásztechnikai megoldásokkal rávilágíthat a lényegre, és még mindig tüzesen forrónak tűnhet. Ez egyike azoknak a formális szőrszálaknak, amelyek megfelelően vannak metszve és géllel vannak bevonva.

5. A gondtalan megjelenés:

Virtuális frizurák férfiaknak 5

Egy főiskolás vagy egy új srác számára, aki a blokkban tartózkodik, a minimumra kell törekednie, és ugyanakkor meg kell győződnie arról, hogy olyan dögösnek tűnik, amilyen. Mivel minimális erőfeszítéssel vezetünk, jó az ágyból kinézetnek meg kell tennie a trükköt. A középső rész legyen rövid és bolyhos, a hátsó kefét pedig a legkisebbre.

6. A megfelelő rövid:

Virtuális frizurák férfiaknak - megfelelő rövid

Ha az életkor a korlát az Ön számára, akkor válassza ki az életkorát, és továbbra is húzza az A-játékot ezzel a frizurával. Ha szélesebb arcot és enyhe tarlást szeretne, az elülső hajat tartsa rövidnek és ropogósnak, hogy géllel támassza fel. Ez is egy jó módja annak, hogy elrejtse a hajszálvékonyodás illúzióját. A rövid és éles tekintet valóban jó megjelenést kölcsönöz.

7. The Chocolate Boy Look:

Virtuális frizurák férfiaknak - csokoládé

Most lassan áttérünk a hosszabb tress megjelenésre. Ez egy tökéletes szomszédos aranyos szomszéd frizura. Ha már megnövelte ezeket az elülső zárakat, akkor vágja le és állítsa oldalra, hogy könnyedén elvégezhesse ezt a fiatal, masszív megjelenést.

8. A göndör hullámok:

Virtuális frizurák férfiaknak - göndör hullámok

A nőkhez hasonlóan a férfiak is szeretik kinőni az elülső pólójukat, és ezért mindazok számára, akik még mindig szenvednek az idomíthatatlan záraktól, és nem tudják, mit tegyenek vele, vonzóvá tegyék a zárakat a masszív megjelenéssel és az ágy fejéből.

9. A megfelelő zárak:

Virtuális frizurák férfiaknak - megfelelő zárak

Itt a végső zár azok számára, akik hosszú ideig álmodnak. Csak tartsa a zárakat természetes önmagukhoz, és hagyja, hogy kinőjön. Miután megfelelően megnőtt, egyszerűen ecsetelje hátra.