Dadra og Nagar Haveli festivaler

Indlogeret et sted mellem Maharashtra og Gujarat er et af vores fagforeningsområder. Dadra og Nagar Haveli. Ligger på de vestlige kyster i Indien, er dette adskilt i to halvdele med Gujarat indhyllende Dadra og Nagar Haveli flyder på kanten af ​​Maharashtra og Gujarat. Det er en af ​​de vigtigste turiststeder for både lokale og ikke-lokale. De langt strakte strimler af frodigt grønt midt i en bred vifte af blomsterskønhed, den åbne klare himmel, de gurglende vandløb, der går forbi, de bløde floder flyder forbi eller den spændende silhuet af bjergkæderne, der er skyet af tågen – Dadra og Nagar Haveli er himlen på jorden.

dadra-og-nagar-haveli-festivaler

Dadra og Nagar Haveli -festivaler:

Mens den naturskønne skønhed er værd at tilbede, er en anden interessant kendsgerning, der skaber tiltrækning, festivaler, der med glæde fejres bredt på dette sted.

Mens dette urbaniserede fagforeningsområde frit fejrer jul og nytår, er grundlaget for de traditionelle rødder solidt plantet på de indfødte. Både hinduistiske og muslimske festivaler fejres med sjov og ballade. Mens nogle mennesker fejrer id e milad, fejrer nogle mennesker Ganesh Chaturthi. Miladen fejres ved at tilbyde taknemmelighed til de store profeter ved at hjælpe de trængende og fattige og på samme måde; Chaturthi fejres ved at bære idolet efterfulgt af et stort optog.

Omkring juli eller august fejres Monsoon Magic -festivalen af ​​indfødte dadra og nagar haveli. Turistdivisionen i dette område har organiseret en del mange korte finurlige messer og festivaler, monsunmagi er en af ​​dem. Regnen, der erobrer strimlerne af dadra og nagar haveli, vasker den tørre ånd væk, og sammen med monsunen kommer greenerne og blomsterne. Aktiviteter som monsun trekking, monsun langrend, monsun raga eller jalsa udgør en integreret del af denne festival.

Den anden festival omfatter Tarpa -festivalen, der blev afholdt i slutningen af ​​december, opkaldt efter det sprudlende folkedansregime for stammerne på dette sted. Arrangementer som folkedans, svømningsløb, rangoli osv. Er en del af dette.

I midten af ​​året omkring maj fejres den nationale stammekunst- og madfestival. Et agglomeration af forskellige stammekunst sammen med kunsten i forskellige lækre søde retter til øjet blander sig sammen for at fejre denne begivenhed. Et utal af velsmagende stammad og mad finder en stærk platform her for at udtrykke sig.

Mens Craft mela udføres i november, hvor forskellige håndlavede husholdningsartikler udforskes, finder dragefestivalen sted tidligt i januar. Hvert hus gearer med forskellige drager i forskellige former og størrelser og finder vej til den åbne himmel. En drageflyvende festival åben for alle.

Den anden festival er Nariyeli Poornima, hvor en kokos tilbydes den almægtige som et tegn på at tigge om hans beskyttelse. Generelt udfører fiskere og folk, der er forbundet med vand, dette, mens de søger beskyttelse mod herren. Men det er åbent for fest for alle. Kokosnøden betragtes som from. Dagen starter med en puja efterfulgt af god tid. Dette er selve dagen for at fejre Raksha Bandhan, hvor søstrene og brødrene beder om hinandens velbefindende.

Bortset fra dette er der nogle andre få festivaler vedrørende stammerne, såsom Varli- og Kokna-stammen, der fejrer diwali som Barash, mens Akha-Tij-festivalen kun er i overensstemmelse med hunnerne i Kokna-stammen. Divaso og Baleo er velkendte blandt Dhodias -stammen.

Da Dadra og Nagar Haveli er et religiøst acceptabelt område, beskytter en bred vifte af mennesker fra hinduer til muslimer til kristne, og så når det kommer til festival, fejrer dette fagforeningsområde året rundt dem alle.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80