9 bedste løbetips til begyndere

Løb har været en fast og smart måde at tabe sig på og forbrænde uønskede kalorier. Du kan forbrænde omkring ni til elleve kalorier i minuttet, hvis du kører den rigtige vej. Det er en ret god handel for alle de mennesker, der kæmper med deres kroppe! Det er meget bedre end løbebånd, hovedsageligt fordi du kommer til at gøre tingene på den naturlige måde.

Bedste løbetips til begyndere

Så hvis du håber på at blive en løber snart, kan du henvise til denne artikel.

Bedste løbetips til begyndere:

Få dig de rigtige sko:

Det første du skal gøre for at løbe som en professionel er at få de rigtige sko. De forhindrer skader og hjælper dig med at løbe hurtigere, end du sandsynligvis kan med normale sko. Så næste gang du skal ud og shoppe, får du et par par løbesko til at tilføre funk og sjov til din rutine.

Opvarmning!

En god opvarmning er værdifuld for en løber. De vil forberede din krop til hele løbeturen og lade din puls langsomt stige. Gør derfor en rask gåtur eller let jogging, før du virkelig kan komme ind i de høje og intense runder.

Gør ikke for meget:

Gør ikke for meget

Nye løbere har en tendens til at være meget begejstrede for deres nye hobby, men man skal altid huske, at over gør ting fører til skader. Forøg ikke din kilometertal mere end ti procent om ugen. Hvis du vil gøre mere, kan du også prøve at svømme eller cykle sammen med dette.

Gør det intenst:

Løb handler om intensitet; især når det kommer til at tabe sig. I stedet for at holde dig til mellem- eller mellemniveau, lær at skubbe dig selv lidt længere. Sådan gør du: Jog et sted i tres sekunder og skru derefter op for intensiteten i de næste tredive sekunder. Du skal gentage dette cirka 25 gange, før du kan kalde det en ende.

Kør når du er tom:

Undersøgelser og undersøgelser gennem årene har erklæret, at hvis du løber før, kan du sætte dig ved middagsbordet; dine chancer for at tabe dig er større. De hjælper dig med at forbrænde mere fedt og stimulerer dit stofskifte i høj grad.

Ingen motionscenter? Intet problem!

Det er ikke altid muligt at gå i fitness. Folk får travlt på grund af deres hektiske skemaer og arbejdspres. Men hvem sagde, at du virkelig har brug for et fitnesscenter for at køre som en fitness -træner? Du kan gøre dit miljø til gymnastiksalen. Løb en tur til din nærmeste park, løb op ad trapperne og kombiner med squats, push ups og jumping jacks.

Spice Things Up:

Du kan altid prøve forskellige metoder, hvis du keder dig med den samme rutine. Prøv noget Tabata eller en lav intensitet en gang om ugen. Varierende øvelser vil gøre din træning sjov og holde dig miles væk fra kedsomhed.

Kør op ad bakkerne:

Hvis du er træt af at løbe på fladt terræn, skal du gøre noget vanvittigt. Gå løb op ad bakkerne! Det vil forbrænde ti procent mere fedt end at køre på normal grund. Så du ville forbrænde ekstra 50 kalorier. Er det ikke fedt? Og ikke bare det, dine men, ben og lår vil også blive tonet. Ikke dårligt, right?

Bryd det ned:

En interessant japansk undersøgelse har afsløret, at hvis du opdeler din 60 minutters øvelse i halvdele, vil din træning være meget mere effektiv. Det du skal gøre er at køre i tredive minutter om morgenen og derefter køre yderligere tredive minutter om aftenen. Dette vil hjælpe dig med at nå dit mål snart og få den krop slank, pasform og let.

Løbetips til begyndere