Hvordan laver man en rebfletning?

Fletninger er nok de mest fashionable bundne frisurer, der findes i verden i dag, ikke på grund af deres popularitet, men på grund af deres mange forskellige stilarter, som du effektivt kan vælge imellem. Rebet fletning er også en del af disse store frisurer på grund af de mange forskellige begivenheder og steder, som du kan bruge frisuren til.

reb fletning

Den bedste del er, at rebet fletning kan bruges til en lang række begivenheder, fra bryllupper til fest til enkle sociale sammenkomster, til enhver tid vil det give dig den separate følelse af elegance, som alle kvinder dør for at have.

reb fletning

Trin for trin proces med rebfletning:

Rebet fletning er unik på grund af dets tilgængelighed af volumen og tykkelse, som meget let kan laves og håndteres på grund af dens minimale vedligeholdelsespolitik. Rebet fletning går godt med langt hår, fordi jo tættere dine lokker jo bedre ser reb fletningen ud. Nedenstående er meget lette trin til at hjælpe dig med at gøre tovflettet effektivt-

Vask:

Shampooing hoved

Det første trin til at lave en rebfletning kræver, at du vasker dit hår. Det anbefales en hårglatter, der findes på markedet i både shampoo og balsam. Denne hårglatter gør det lettere at flette dit hår. Når dit hår er vasket, tør det effektivt med et håndklæde og en føntørrer, men sørg for at bruge et varmeblokerende serum, der hjælper med at holde dit hår blødt. Tørt hår vil skade din hovedbund, når du prøver at flette det, så et varmeblokerende serum er det bedste.

Separat sæt hænder:

Vaskende hårmaske

Den bedste måde at opnå en fejlfri reb fletning er at have et separat sæt hænder til at hjælpe dig. Hvis du hjælper nogen med deres rebfletning, er den bedste proces at følge at skille håret i to tykke tråde, en i din venstre og en i din højre hånd. Start derefter med at knytte håret effektivt til en rebfletning. Den bedste del er, at der er flere typer rebfletninger, du kan vælge imellem, så første skole selv på den af ​​dit valg, før du udfører processen. At have en anden person til at hjælpe dig vil helt sikkert reducere den tid, det tager at lave tovflettet, så du kan koncentrere dig om andre spørgsmål.

Bind slutningen:

Når tovflettet er blevet bundet effektivt, skal du bruge et tykt bånd eller et klip til at binde enden, så den holdes på plads effektivt. Dette forhindrer din rebfletning i at åbne sig. Når dette er gjort, er der ikke andet du skal bekymre dig om.

En rebfletning kan ledsages af forreste rodede krøller, som vil tilføre indretningen meget effektivt. Du kan altid få adgang til dit hår med et antal klip eller andet tilbehør, der hjælper med at tilføje det billede, som håret hjælper dig med at trække af. Jo længere dit hår jo bedre, men den bedste del er tovflettet, der også er ideelt til kort hår, men for kort vil ødelægge følelsen af ​​frisuren.

Afvikling:

En rebfletning er en perfekt frisure til ethvert bryllup. Det er også fantastisk, hvis du skal giftes, fordi det komplimenterer dit traditionelle såvel som vestlige bryllupslook. Rebet fletning er let at lave i forhold til alle andre bryllup frisurer derfor har det vundet i popularitet. Bortset fra det kan rebflettet bruges effektivt til enhver social eller virksomhedsbegivenhed. Det vil virkelig gøre dig til centrum for opmærksomheden, fordi det er et fedt vellystigt udseende, som er hovedtræk ved denne store og alsidige frisure.