Top 8 Crown Braid frisurer

Siden jeg var lille, har jeg set min bedstemor binde hendes hår i den samme gamle fletning og derefter rulle det ind i en bolle, og jeg har set den samme gamle fletning gå videre fra generationer, indtil den landede for mig. Nu har den moderne verden gjort en klon af hver gammel trend og ændret den til deres bedste, så den passer til tørstens behov for at genopleve mode. Fletninger gennem årene har været igennem så mange ændringer, og alligevel har den ene innovation efter den anden været en vidunderlig rejse hidtil. Her er en liste over alle de smukke krone fletninger, som du kan vælge.

Bedste Crown Braid frisurer:

Den franske fletning:

krone-fletning-frisurer

For den perfekte sommer er dette en god nok frisure, hvor du kan bruge sommeren som en undskyldning for at binde en fransk krone fletning foran. Fletningen starter fra den ene del af hovedet og bevæger sig langsomt på den anden side. Når den anden side er nået, skal du fastgøre resten til bagsiden af ​​hovedet eller fortsætte fra det.

Det græske kronede look:

krone fletning2

En lang manke af hår om sommeren er svær at vedligeholde, og du vil tilfredsstille din tørst efter de seneste trends. Til tider som dette er disse frisurer, der ville hjælpe dig med at slukke dit ønske. Start med at flette håret forfra og pak det ind fra forsiden til den anden side. Tag nu håret bagfra og gør det samme for at danne et fuldt bånd.

Front Braid Up Do:

krone fletning3

Dette er en let frisure, som du kan prøve ud fra hjemmets bekvemmeligheder. Start med at infundere en fransk stylet fletning på forsiden af ​​håret, så de forreste låse fejes op. Bind nu en gennemsnitlig fletning hen over kronen og pin den i den anden ende. Saml resten af ​​dit hår, og bind det derefter op i en rodet opgave.

Simpleton:

krone fletning4

Dette er den grundlæggende 101 for at krone fletninger, hvor resten af ​​håret holdes frit og flyder, mens hovedkoncentrationen har været på den forreste fletning, der dannes på kronen. Adskil en god portion hår fra den ene side og begynd at flette det normalt. Når fletningen er færdig, skal du blot vikle rundt om hårflettet som et hårbånd.

The Half Crown Braid:

krone fletning5

For at få dette look skal du starte med at adskille de forreste låse fra de to sider. Start med at flette en af ​​de forreste låse i den normale fletningstil og fastgør den til sidst. Gør det samme med den anden side og gå helt til slutningen som sidste gang. Tag nu den venstre fletning og træk den helt til højre og fastgør den med en nål. Gør det samme med den rigtige.

Kronknuden:

krone fletning6

Denne gang starter din fletning fra selve kronen som før, men i stedet for at klemme den, skal du binde en knude med den. Til dette ville du kræve to separate fletninger på hver side, som du nu kan binde i en knude for enden af ​​hovedet.

Den lave fletning:

krone fletning7

Endnu en gang går denne fletning hele vejen, 360 grader på hovedet og danner et fuldt bånd. Begynd at flette dit hår fra kronen og fuldfør hele cirklen ved at tage hår op, mens du går langs linjerne. Når du er færdig, skal du sikre udseendet godt med stifter for at undgå uheld.

Halo Look:

krone fletning8

Ligesom en glorie vil denne mid krone ring fletning helt sikkert være et head turner look for dig. Dette er en hollandsk infunderet rygfletning, der er startet fra kronen og ender med at blive fastgjort i en ring på bagsiden.