Top 9 Spiral fransk fletning frisurer

Normalt er det et under at se alle de store frisurer, der i dag er inkorporeret i hinandens kultur. Lederen herfor har været globaliseringen, hvorigennem hinandens kulturer er blevet integreret i én. Fransk har altid været kendt for at sætte trends, måske gennem det tøj, de sporter eller det hår, de ejer.

spiral fransk fletning

French har tidligere været kendt for deres fletningsstile, hvis ikke deres kys, og her er endnu en solid frisure lige fra Frankrig. Denne gang kaldes den spiralfranske fletning, og her er nogle af de livlige eksempler på, hvordan du simpelthen kan dyrke dette look med de rigtige valg.

Spiral fransk fletning frisurer med billeder:

De klassiske spiraler:

spiral frech fletninger 1

Dette er en klassisk spiralformet fransk infunderet bolle, der starter fra det ene hjørne af hovedet og spiralt går ned halvvejs til den anden side. Når den er der igen, starter den sin rejse tilbage til baseniveauet, hvorfra siden hvor fletningen startede. Når du er gået tilbage til startsiden fletning den hele vejen igennem og ventilere fletningen ud for at tilføje volumen.

Spiralbollen:

spiral frech fletninger 2

Også dette er en fransk infunderet spiralflettet bolle, hvor fletningen starter helt foran håret og tager til en bestemt side af hovedet. Selvom den ikke er ordentligt diagonal, er den hverken ordentligt lige og har en lille kurve til sig. Afslut fletningen og blæs den ud. Rul den derefter forsigtigt sammen i en spiral for at danne en spiralbolle.

Blonderblomstens fletning:

spiral frech fletninger 3

Dette er en ret kompleks frisure at opnå uden professionel hjælp, men igen vil alle anstrengelser være det værd, hvis du endelig kan trække det ud. Start med blot at fransk flette dit hår og gå helt til ende. Ventilér håret godt for volumen, og rul det derefter i form af blomsterspiral.

De flettede spiraler:

spiral frech fletninger 4

Til dette look sektion en frontlås og start derefter med din normale fletning. Denne gang skal du efterlade et stykke hår hver gang du laver en knude i fletningen, og når hele fletningen er færdig, bindes den op. Begynd nu at flette alle de løse låse og sørg for, at dette er stramt. Ventilér den første fletning for ekstra volumen, og pak nu de sekundære fletninger ind i den første.

Hestehale Spiraler:

spiral frech fletninger 5

Dette er en ny tilgang til en spiralflettet pony, hvor håret fra starten, især i kronen, er blevet adskilt og flettet fransk stil i tre dele og derefter ende det i en pony. Når ponyen er færdig, skal du tage et stykke hår fra ponyen og afslutte den med en fletning.

Kronens fletning:

spiral frech fletninger 6

Dette er en klassisk krone fletning, hvor fletningen startede fra den ene side af hovedet i stedet for midten, og når hele fletningen var færdig, blev den rullet sammen og fastgjort på kronen i spiraler.

Ballerina Bun Crown Braid:

spiral frech fletninger 7

Start med en normal fletning foran med en længere frontlås og derefter den samme nedefra. Det danner det første spiralbånd. Bind nu håret i en pony, der efterlader et stykke hår mellem det første bånd og dann derefter ballerinabåndet.

The Crown Braid Pony:

spiral frech fletninger 8

Den samme kronebåndsteknik bruges her, men i stedet for at afslutte det hele danner kun delen spiralformet fletningen, mens resten er bundet i en mager pony.

Tornado Twist Side Bun:

spiral frech fletninger9

De gennemsnitlige spiralvendinger har aldrig været klarere før. Fletningen startede med den normale proces, og derefter blev enden spiralformet indeni og derefter fastgjort.