25 nyeste gulvflisedesign med billeder i 2021

Hvem elsker ikke chancen for at repræsentere deres smag i deres hus? Vi koncentrerer os alle om indretning, design af værelser, møbler osv., Men vi har alle en tendens til at glemme den vitale del af vores hjem, gulve! Med listen over gulvflisedesign i denne artikel kan du have en generel idé om, hvad du vil have i interiøret i dit hus.

Interiører i ethvert hus er en repræsentation af vores vision, og hvordan vi forventer, at det skal være. Farvepaletten, møblerne og gulvet kombineret danner et smukt sted, du kalder hjem. Gå igennem gulvflisedesignerne i denne artikel, som du kan implementere i alle rum i dit hus.

Seneste gulvflisedesign

Bedste gulvflisedesign til hus:

Her er vores 25 enkle og moderne gulvflisedesign med fotos. Lad os tage et kig på dem.

1. Soveværelse Gulvfliser Design:

Soveværelse Gulvfliser Design

Rum, hvor du tilbringer det meste af tiden og repræsenterer dine vibes, er dit soveværelse. Dette er et soveværelse gulvflisedesign, der har lange aflange fliser i en rektangulær form i en farvekombination af hvidt og gråt. Dette passer perfekt sammen med farvepaletten på vægge og indretning i rummet. Tilbehøret i rummet blander sig absolut med gulvfliserne, og nogle af elementerne supplerer det også. Belysningen afspejler forskønne rummet endnu mere.

2. Gulvflisedesign til stue:

Gulvflisedesign til stue

Stuen er en repræsentation af din smag, som alle dine gæster kan se, og dette er et af de bedste gulvflisedesign til stuen. Dette er en stor stue, der har en gulvflise i hvidt med en brun kant mellem de store firkanter. Dette design ser ud til at være synkroniseret med indretningen i dette rummelige opholdsrum, der kun har hvide vægfarver og træmøbler. De store fliser repræsenterer rummet, rummet giver, og får det til at se stort ud.

3. Gulvflisedesign til hall:

Gulvfliser Design Til Hal

Dette værelse ligner et perfekt gulvflisedesign til hallen, hvilket får det til at se stilfuldt og elegant ud. Gulvet har en slank finish med en farvetone af havgrøn farve og et smukt mønster med sort i siddeområdet. Dette design skiller sig ud i baggrunden af ​​det almindelige gulv, og interiøret går hånd i hånd med hele opsætningen. Det naturlige lys løfter rummets skønhed, da der er et stort glasvindue med træplader på siden af ​​rummet.

Læs mere: Bedste flisedesign til hall

4. Køkken Gulvfliser Design:

Køkken Gulvfliser Design

Gulve i dit køkken skal opretholde mange ting som spild, ridser og hvad ikke! Dette køkkengulvdesign er en perfekt løsning, der er en blanding af både elegance og holdbarhed. Gulvet er en klassisk hvid firkant med sorte diamanter imellem, der matcher det hvide spisebord og alt køkkentilbehøret. Der er små rektangulære fliser på væggene og skillevæggen, der er lette at rengøre og ikke konkurrerer med de hvide og sorte gulvfliser.

Læs mere: Seneste design af køkkengulvfliser

5. Gulvfliser Design til spisestue:

Spisestue Gulvfliser Design

Spiseområdet i hvert hus har mange glade og triste minder relateret til mad; mange af os nyder det som en familie. Dette gulvflisedesign i spisestuen har en importeret italiensk marmorflise, der har en smuk og stilfuld finish. Det naturlige udseende af dette flisegulv gør det velegnet til enhver form for spisepladsopsætning. Her har vi en ren lyserød farvetone i gulvet, hvilket står i kontrast til træstole og hvidt spisebord. Planta på siderne af rummet føjer til indretningen sammen med vaser på bordet.

6. Badeværelse gulvfliser Design:

Badeværelse Gulvfliser Design

Fliserne i dit badeværelse skal være pletbestandige, så de kan opretholde badeprocessen uden at efterlade langvarige pletter. Dette er et badeværelses gulvflisedesign, der tjener formålet korrekt, da designet har lyse farver med et attraktivt design, der står i kontrast til de almindeligt hvide farvede fliser på vægge og badekar. Fliserne på badeværelsets væg er helt modsatte af de farverige mønstre på gulvet, hvilket gør det til en perfekt mulighed for badeområdet.

Læs mere: Moderne badeværelses gulvfliser design

7. Balkon gulvfliser Design:

Balkon Gulvfliser Design

Lejlighedskultur har vundet popularitet ikke kun i byerne, men i landdistrikterne i det land, hvor små altaner er de bedste muligheder for frisk luft. Dette altan gulvflisedesign med træfliser giver dig følelsen af ​​at være et sted uden for dit hjem. Disse fliser er bedst egnet til hård og hård brug og har et unikt mønster på dem, der får dem til at skille sig ud. En af de væsentligste fordele ved at bruge denne type gulvbelægning er, at det ikke kræver megen indsats at rengøre disse fliser.

8. Design af gulvfliser til trapper:

Gulvfliser Design til trapper

Stien til ethvert hus er trappen. Duplexhuse har trapper i huset for at få adgang til den øverste del af huset. Dette er et gulvflisedesign til trapper, der passer perfekt ind i hele omgivelsernes design, og du kan vælge det i flere farver. Dette design kan også indarbejdes overalt, hvor du har trapper. Den farve, du vælger, har en betydelig indvirkning på, hvordan dit hus ser ud. Det kan være en fordel at vælge brun eller sort, da de skjuler pletter godt!

9. Kontor gulvfliser Design:

Kontor gulvfliser Design

Indgang til ethvert kontor spiller en afgørende rolle for at skabe indtryk på de mennesker, der arbejder der. Dette er et af de bedste kontorgulvdesign med marmorfliser i en kombination af cremet hvid og sort. Der er firkantede fliser divideret med en stor rektangulær aflang sort flise. Der er en lang mønstret flise på søjlerne mellem gulvene, der skiller sig ud. Finishen på dette gulv ser glasagtig, glat ud og giver et imponerende look, uanset hvor du bruger disse typer fliser.

10. Udendørs gulvfliser Design:

Udendørs gulvfliser Design

Dette er et udendørs gulvflisedesign, der har flerfarvede fliser, og det er bedst egnet til de steder, der skal modstå vejrforhold. Muligheden med flere farver ser dyster ud og har grå som den fremtrædende komponent i farvepaletten. Hele designet med farverige fliser i forskellige former går hånd i hånd med husets samlede udseende. Vedligeholdelsen af ​​disse typer fliser er meget mere behagelig og ser elegant ud.

11. Designer gulvfliser:

Designer gulvfliser

Enhver designer betyder at have en repræsentation af din unikke smag i interiøret i dit hjem. Dette er en af ​​de bedste designer gulvfliser, hvor lignelsen af ​​botaniske stoffer på keramikken bringer liv ud i rummet, hvor disse sekskantede fliser er installeret. Fliserne er sekskantede, hvor designet inspireret af skovene får dig til at repræsentere din kærlighed til naturen. Farvepaletten domineres af gråtonen, med en stol i modsætning til gulvet.

12. Blomsterdesignfliser til gulv:

Blomsterdesignfliser til gulv

Dette er det bedste eksempel på at bruge træ, der har blomsterdesignfliser til gulvet. Det er designet på en sådan måde, at det indeholder indviklede detaljer, der følger med omgivelserne. De fleste gulvfliser er enkle, og derfor skiller denne type design sig i sig selv attraktivt og tiltrækkende ud for alle. Du kan finde ark af dette design, der let kan installeres. Brun, hvid og guld er de fremherskende farver, du kan se i dette design med flere geometriske former sammen med smukke blomster i midten.

13. 3d gulvfliser Design:

3d gulvfliser design

Disse 3d gulvflisedesign er et perfekt eksempel på geometrisk marmordesign. Det har en 3d -effekt, der får gulvet til at se anderledes ud fra forskellige retninger. Dette design ser unikt ud og giver dit gulv et klassisk og bemærkelsesværdigt look. Farvekombinationen sort og hvid på gulvet virker autentisk og ligner en gammel filmbaggrundsfølelse. Det supplerer de antikke møbler placeret rundt om i rummet. Det ligner skridt fra den ene vej og diamanter fra en anden.

14. Design af parkeringsgulvfliser:

Parkering Gulvfliser Design

Garagen eller gulvet, hvor du parkerer dine køretøjer, har brug for gulve, der kan tåle tunge belastninger. Dette parkeringsgulvdesign er det perfekte eksempel på en sådan mulighed, hvor fliserne er lavet af kraftigt materiale, der er af holdbar kvalitet med forskellige farveindstillinger. Indkørsler, stier, parkeringsområder er nogle af de steder, denne type fliser kan installeres. Murstenfarve er størstedelen af ​​farven, du kan finde i denne type design sammen med det sorte, blå efterfølgende.

15. Design af havegulv:

Design af havegulv

Mennesker med en smuk have i din baghave eller på din terrasse har brug for denne type flisedesign, der både indeholder stiplader og lidt plads til grønt. Dette er det bedste havegulvflisdesign, der forskønner området med en firkantet cementflise skiftevis med en firkantet plads til græs. Dette design får dit have til at se smukt ud sammen med at asfaltere en sti. Det græsklædte område absorberer overskydende vand, hvilket også er velegnet til bevarelse af vand!

16. Lobby gulvflisedesign:

Lobby gulvfliser design

Alle multinationale virksomheder eller hoteller har rigelig plads, mens du kommer ind, kendt som lobby eller passage. Dette er designet i lobbyens gulvfliser, der hjælper med at imponere de mennesker, der kommer til området, hvilket gør dem mere fascinerede af stedet. Grundgulvet er af almindelig marmor med et unikt design i midten, der står i kontrast til baggrunden, hvilket får det til at se attraktivt ud. Dette design er i mørkebrunt, der matcher stående område i lobbyen.

17. Design af italienske gulvfliser:

Design af italienske gulvfliser

Forfining er, hvad du får, når du vil have et italiensk gulvflisedesign. Dette design har en hvid stenbaggrund med grå vener over hele gulvet, der forskønner rummet. Dette mønster gør dit gulv unikt sammen med at lysne rummet op. Denne type fliser ser smuk ud i stuer, lobbyområder, og det er et fremtrædende design i de italienske fliser. Selvom hvide fliser er allestedsnærværende, gør de grå vener hele forskellen i at bringe liv ind i ethvert rum.

18. Gulvflise i mursten:

Brick Design gulvfliser

Dette er en af ​​de bedste murstendesigngulvfliser, der kan bruges til mange formål og mange steder som gyder, fortove eller endda på gulve. Disse typer fliser giver dig en unik udsigt, der får det til at se rustikt ud. Disse fliser er holdbare og kan modstå ekstreme vejrforhold. Du kan finde dem i flere former og størrelser, afhængigt af din smag og behov.

19. Gulvfliser i spansk stil:

Spansk gulvflise

Hvis du leder efter et gammeldags look til dit hjem, så er denne gulvflise i spansk stil en perfekt mulighed. Denne type gulve er fremstillet af cement og har en brændt lerfarve. Disse typer gulvfliser findes i forskellige former og størrelser, så du kan tilpasse det efter din smag og miljø. De er også holdbare, der holder længe. Disse fliser matcher interiøret i dette rum, der repræsenterer den spanske kultur.

20. Design af terrassegulvfliser:

Design af terrassegulvfliser

Dette terrassegulvdesign kombinerer både look og møbler rundt omkring i rummet. Gulvet er helt lavet af små firkanter i cement med en farvekombination af farvevarianter fra sort til grå, hvilket giver det en smuk tekstur. Hvis du observerer skarpt, er der små firkanter på hver stor firkant. Men at se det hele får det til at ligne et stort firkantet design. Møblerne matcher perfekt med en lignende farvepalet, der gør din te tid på din terrasse mere behagelig.

21. Korridor gulvflisedesign:

Korridor gulvflisedesign

Korridoren ligner det fælles område mellem lejlighederne, der er populære blandt landdistrikter og byområder. Dette er et af de bedste korridor gulvflisedesign, der har en hvid marmorbaggrund med en stor sort kant med guldårer imellem. Det indre område består af kunstneriske hjørnedesign med en farvekombination af guld, hvid og sort. Hele mønsteret i dette design er enkelt, men forskønner rummet.

22. Gucci gulvfliser:

Gucci gulvfliser

Gucci er et af de fremtrædende modemærker med base i Italien, der fremstiller mange luksuriøse varer. Det har været i trend at indpode Gucci gulvfliser, hvor designs fra dette topmærke begyndte at markere sin plads i interiøret i vores hjem. Dette design ligner en mosaik med rektangulære fliser, der findes i flere farver. Forskellige farver på gulvet gør det anderledes og funky.

23. Gulvfliser i middelhavsstil:

Gulvfliser i middelhavsstil

Den venlige livsstil er repræsenteret i gulvfliser i middelhavsstil, hvor brugen af ​​varme farver er fremherskende. Denne stil indbefatter generelt naturlige materialer som keramik, træ osv. Denne gulvbelægning er en perfekt mulighed for hårdhændet brug, hvor der er lidt eller ingen skade i mange år. Disse fliser er skridsikre og matcher interiøret i rummet. Praktisk, dristig og enkelhed findes i denne type flisedesign.

24. Stjernemønster Gulvflise:

Stjernemønster Gulvflise

Dette er en måde at pifte det ellers kedelige rum op på, hvor gulvflisen med stjernemønster gør alt arbejdet. De mellemstore fliser med en hvid baggrund har massive grå stjerner i midten af ​​firkanterne. Der er også en miniatureform af stjerner med et lignende design på alle fire hjørner af pladsen. De grå stjerner mod den hvide baggrund hæver designet, hvilket får gulvet til at se elegant og smukt ud.

25. Swimmingpool gulvflisedesign:

Swimmingpool gulvflisedesign

Afslapning er, hvad du tænker på, når du tænker på en swimmingpool. Det tilbyder et sted for dig at slappe af, hvilket gør det til et perfekt sted at tilbringe tid med venner og familie. Dette er et af de bedste swimmingpools gulvflisedesign, der ikke kun forskønner området, men også forbedrer vandets udseende. Undervandsgulvet er blåt, hvilket giver vandet en smuk farvetone. Der er et opholdsområde hævet over poolen med guld, grå og hvide stykker, der danner en mosaik, hvor der er stole, hvor du kan slappe af og nyde roen.

Gulvbelægning er en vigtig og integreret del af hvert hus. I modsætning til tidligere gange er flisematerialet ikke begrænset til keramik, da de findes i flere elementer og kan bruges overalt i huset. Med overflod af gulvflisedesign i denne artikel kan du få foretaget din research, før du begynder at vælge gulvfliserne til dit hjem.